0
  • Paci sa mi to
  • Paci sa mi to Paci sa mi to Paci sa mi to
  • Poslať e-mailom
  • Verzia pre tlač

Prosím o POMOC!!! Akútne.

Boaz

Boaz je offline (nepripojený) Boaz

Boaz
Pomozte prosím, dnes sme sa dozvedeli zvlastnu novinu, a to: zamestnanec ma uzatvorene 2 pracovne pomery /hlavny a vedlajsi/ v dvoch rozlicnych spolocnostiach. Vsade dostava 80.000,-Sk btto. Je pravda, ze zamestnanec si do soc.poistovne odvedie z maxima v jednej spolocnosti, v druhej samozrejme nemusi, avsak na zamestnavatela to neplati - obaja zamestnavatelia musi odvadzat v obidvoch spolocnostiach z maxima? Dufam, ze to tak nie je. Prosim poradte!!!n Ide mi o krk.
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Teraz odpovedáte na otázku. Ak potrebujete v otázke niečo upresniť napíšte komentár namiesto odpovede. Nepýtajte si radu, ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    Usporiadať podľa času
    Pochváliť
    vladan

vladan je offline (nepripojený) vladan

žena, a ešte raz ŽENA!!! (aj keď môj nick o tom nevypovedá) ...viac vladan
    Boaz, nebola tu dnes už táto otázka? ... ak ti ide o krk, tak trošku pohľadaj v témach, bolo to tu dostatočne vysvetlené ...
    Pochváliť Lektor - dane, mzdy a odvody a poslanec NRSR (SaS) ...viac Jozef Mihál
    Boaz, zaujímavé, to je náhoda, akurát dnes tu už Vaša dvojníčka zadala presne takú istú otázku v téme:

Maximálny vym.základ pre zamestnávatela

...Boaz, pri takomto štýle zadávania otázok a nových tém tu veľa kamarátov mať nebudete...
    Otázky k novej Porade
    http://www.porada.sk/nova-porada
    Zavrieť

Rubriky

Pozrite si čo prináša nová verzia Porady pozrieť neskôr viac nezobrazovať