Či som

alebo

neviem , nech posúdi každý sám ...
...a preto sa ešte zamyslím ...teraz pre zmenu vážnejšie ...
To s tým mnou uvedeným kávovarom som myslel smrteľne vážne , podané ale na srandovnú nôtu ....
Takže ...vážení , môj názor asi je taký ...
Pri tých poniektorých značkách
ale poniektorí pozabudli aj podotknúť / myslím si / , že na aký účel , presnejšie povedané ,
komu a kde bude takýto kávovar slúžiť ...
Nepredpokladám totiž , že poniektoré uvedené linky , kde sa kávovary šplhajú do výšin
aj nad 1.000 € by mal slúžiť len pre jednu rodinu , potiažmo osobu ...
skôr by som povedal , že sa už potom jedná o firmu .
Dá sa tiež povedať , že ak aj by šlo o tento prípad , tak tiež jednoznačne stojím si za názorom ,
že dotyčná osoba je potom nejaký podnikateľ , ktorý si v pohode dá tento kávovar do nákladov ......toto ale nik nespomenie , radšej hneď odsúdi názor / hlavne ten môj / , že sa vtipkuje ...
vgabka...hm , Ty máš dokonca dva , značkové ...odborníkmi doporučené...

...he , predajca aj vlastnú mater , nos medzi očami niekedy zaprie , len aby predal , kurňa ...

No vidíš ...ja mám tri - koťogó káve varič - a nemenil by som ani za nič ...

Ozaj ...spomenula si slovíčko
dilema - pri výbere kávovaru ....

Hm , tak aj ja mám občas dilemu - t.j. kde je vážnejšie nutná a ťažká voľba medzi dvoma vzájomne sa vylučujúcimi možnosťami ....a preto tento výraz spájam s určite iným spojením , ale výber kávovaru medzi to určite nepatrí ...
O zjednodušení prípravy kávy sa radšej ani nezmieňujem , to je len fráza ...tak ako ja , tak aj Ty vodu musíš dať do nádobky , kávu tiež ...tak isto ako aj do iných kávovaričov ...

...o následných nákladoch ani nevravím , tie už hotové kelímky s obsahom - len vodu cez to nechať prebehnúť , atď...
Chuť kávy ???????....tak to je už vecou každého ...mal som možnosť aj z Dolce gusta , aj iné stroje ...či v kaviarni , či na návšteve ......no čo už , keď mne len tá nostalgia chutí ???....zabijem sa ???
Myslím , že kvôli káve asi nie ...pre iné som sa nepráskol , tak čo ...
P.S.:
Čo sa vtipkovania týka ...he , neprestanem , pokiaľ budem budem vládať

...ale to je už o inom , to by si asi nepochopila / bez urážky / ...