19

Založenie s.r.o. po novom

Zdravím Vás všetkých,

chcem sa opýtať, či nemáte skúsenosť so zakladaním s.r.o. v roku 2007.
Konkrétne ktoré tlačivá treba odovzdať na súd.

Mám 6 živnostenských oprávnení (po novom je to pre každú činnosť jedno oprávnenie), treba overené kópie všetkých oprávenení x 2, teda 12 ???

Sídlo firmy je u rodičov, neviem, či je treba list vlastníctva + súhlas oboch rodičov. V roku 2005. keď som zakladal s.r.o. to nebolo treba.

Treba aj tlačivo Ustanovenie konateľa do funkcie?

Ďakujem veľmi pekne.
Usporiadat
Téma je uzavretá.
KEJKA KEJKA

KEJKA je teraz online KEJKA

audítor, účtovník, odborný poradca ...viac
Pochváliť
okrem ZL sa overuje podpis na Návrhu na zápis, ale ved podávaš elektronicky, nie?
0 0
Economic Economic

Economic je offline (nepripojený) Economic

majiteľka spoločnosti a ekonómka spoločnosti ...viac
Pochváliť
asanny Pozri príspevok
Ešte jedna otázka, ktoré všetky dokumenty musia byť overené u notára? Zakladateľská listina, to je jasné, a čo ostatné prílohy?

Ja mojim klientom dávam overovať aj : podpisový vzor, vyhlásenie správcu vkladu a vyhlásenie jediného spoločníka ak treba. V prípade potreby aj PM, nikdy nevieš na akého truhlíka úradníka vyššieho súdneho tajomníka narazíš... To hovoria moje dlhoročné skúsenosti. Listiny overiť iba po jednom exemplári to stačí.
0 0
asanny asanny

asanny je offline (nepripojený) asanny

Pochváliť
Ďakujem pekne za všetko
0 0
Economic Economic

Pochváliť
asanny Pozri príspevok
Ďakujem pekne za všetko

Držím palce, nech to všetko prejde bez problémov. A keby náhodu nie, sme tu....
0 0
asanny asanny

Pochváliť
Práve nahrávam dokumenty, do úvodného formulára na stránke portalgov vypisujem svoje údaje ako registrovaného užívateľa?
0 0
Economic Economic

Pochváliť
asanny Pozri príspevok
Práve nahrávam dokumenty, do úvodného formulára na stránke portalgov vypisujem svoje údaje ako registrovaného užívateľa?

Predpokladám, že si na portálgove registrovaný. /Mám na mysli zaslal si Notársku zápisnicu ? Ak áno, tak tie údaje tam máš už vyplnené a zobrazujú sa automaticky, netreba ich vypĺňať/
0 0
asanny asanny

Pochváliť
Áno som registrovaná, takže som to poslala a teraz len dúfať, že všetko bude OK. Ďakujem za spoluprácu.
0 0
Economic Economic

Pochváliť
asanny Pozri príspevok
Áno som registrovaná, takže som to poslala a teraz len dúfať, že všetko bude OK. Ďakujem za spoluprácu.
Výborne, tak potom ozaj držím palce nech všetko prejde bez problémov. Možno už pri najbližšom podávaní, sa údaje zobrazia automaticky a možno je to iba možnosť nastavenia....
0 0
andreaS andreaS

andreaS je offline (nepripojený) andreaS

Pochváliť
za poslednych 10 sa na mna lepi vsetko mozne nemozne s technikou... co sa da to zlyha...

dnes som podala navrh na prvozapis sro so vsetkymi prilohami a prisla mi tato sprava bez ziadnej prilohy o podrobnejsom popise...

Vaše podanie zo dňa: 02.05.2011 s identifikačným číslom: xxxxx/2011, zadané na stránkach http://portal.gov.sk nemohlo byť vybavené z dôvodu, že nenastali účinky doručenia.

Co to znamena?
0 0
Economic Economic

Pochváliť
andreaS Pozri príspevok
za poslednych 10 sa na mna lepi vsetko mozne nemozne s technikou... co sa da to zlyha...

dnes som podala navrh na prvozapis sro so vsetkymi prilohami a prisla mi tato sprava bez ziadnej prilohy o podrobnejsom popise...

Vaše podanie zo dňa: 02.05.2011 s identifikačným číslom: xxxxx/2011, zadané na stránkach http://portal.gov.sk nemohlo byť vybavené z dôvodu, že nenastali účinky doručenia.

Co to znamena?
Boli každá príloha podpísaná ZEP-om ? Bol to čiernobiely formát a TIFF ? Je urobená registrácia na stránke portálgovu ?
0 0

Pridať pochvalu

Zavrieť

Rubriky

Upraviť

Hlavné

Pozrite si čo prináša nová verzia Porady pozrieť neskôr viac nezobrazovať