Sledovať
Založenie s.r.o. po novom
Zdravím Vás všetkých,
chcem sa opýtať, či nemáte skúsenosť so zakladaním s.r.o. v roku 2007.
Konkrétne ktoré tlačivá treba odovzdať na súd.
Mám 6 živnostenských oprávnení (po novom je to pre každú činnosť jedno oprávnenie), treba overené kópie všetkých oprávenení x 2, teda 12 ???
Sídlo firmy je u rodičov, neviem, či je treba list vlastníctva + súhlas oboch rodičov. V roku 2005. keď som zakladal s.r.o. to nebolo treba.
Treba aj tlačivo Ustanovenie konateľa do funkcie?
Ďakujem veľmi pekne.
chcem sa opýtať, či nemáte skúsenosť so zakladaním s.r.o. v roku 2007.
Konkrétne ktoré tlačivá treba odovzdať na súd.
Mám 6 živnostenských oprávnení (po novom je to pre každú činnosť jedno oprávnenie), treba overené kópie všetkých oprávenení x 2, teda 12 ???
Sídlo firmy je u rodičov, neviem, či je treba list vlastníctva + súhlas oboch rodičov. V roku 2005. keď som zakladal s.r.o. to nebolo treba.
Treba aj tlačivo Ustanovenie konateľa do funkcie?
Ďakujem veľmi pekne.
Téma je uzavretá.
Ahoj, moja skusenost s tym novym formatom - museli sme kompletne preinstalovat qsign, samozrejme cele sa to poruchalo a nakoniec nam to davala do poriakdu technicka podpora z ardaco a to po konzultacii s programatormi. podanie sme nakoniec podali a uz to bezne vyuzivame, ale vtedy som si dost vycitala, ze som to vobec skusala, ked sa este stale da odosielat rtf format :-)
ja som podavala pred cca 2 tyzdnami po novom... nezaobislo sa to bez zadrhelu, kt. som vyriesila po telefone za 2s
... chybalo mi zadefinovanie xml suborov... ardaco to ma na stranke vypisane ako sa to robi...
a pozor, tento xml subor sa podpisuje az od qsign 4.20 ... nizsie verzie nie... aj na toto ma upozornili po telefone... ja som mala cerstvo nainstalovane, lebo som novy certifikat davala na novy pc, tak komplet vsetky instalacie nanovo...
... chybalo mi zadefinovanie xml suborov... ardaco to ma na stranke vypisane ako sa to robi... a pozor, tento xml subor sa podpisuje az od qsign 4.20 ... nizsie verzie nie... aj na toto ma upozornili po telefone... ja som mala cerstvo nainstalovane, lebo som novy certifikat davala na novy pc, tak komplet vsetky instalacie nanovo...
majiteľka spoločnosti a ekonómka spoločnosti ...viac
Pochváliť
Už som si aj ja nechala včera nainštalovať verziu 4.20, aby som bola pripravená. Ide to fajn vyplňovať tie návrhy a aj priložiť k podaniu. Verím, že sa do nich dostanem tak rýchlo a automaticky ako do wordovských...
Pochváliť
Jasné funguje, jedno podanie som potrebovala rýchlo urobiť a bolo ešte po starom urobené.... Zatiaľ môžem podávať aj po starom, aj po novom. Mám na výber.
audítor, účtovník, odborný poradca ...viac
Pochváliť Návrhový formulár je vypísaný na meno likvidátora, ja som to iba podala. K výmazu som priložila aj súhlas, ale nepriložila som splnomocnenie Zrejme kvôli tomu mi zamietli návrh? Splnomocnenie majú od prvého návrhu na vstup do likvidácie-zápis zmien. Je formulované na všetky úkony spojené s likvidáciou a výmazom voči OR, tak som to "nepovažovala za potrebné" poslať a neposlala.
Uvažujem, kedže za výmaz sa neplatí poplatok, stane sa niečo ak urobím nové podanie a priložím tam aj to splnomocnenie?
Vidí sa mi to rýchlejšie ako čakať na písomnosť, aby som mohla podať námietku. Teda v prípade, že ide skutočne o to splnomocnenie.
Alebo ako postupovať?
Uvažujem, kedže za výmaz sa neplatí poplatok, stane sa niečo ak urobím nové podanie a priložím tam aj to splnomocnenie?
Vidí sa mi to rýchlejšie ako čakať na písomnosť, aby som mohla podať námietku. Teda v prípade, že ide skutočne o to splnomocnenie.
Alebo ako postupovať?
Pochváliť Návrhový formulár je vypísaný na meno likvidátora, ja som to iba podala. K výmazu som priložila aj súhlas, ale nepriložila som splnomocnenie Zrejme kvôli tomu mi zamietli návrh? Splnomocnenie majú od prvého návrhu na vstup do likvidácie-zápis zmien. Je formulované na všetky úkony spojené s likvidáciou a výmazom voči OR, tak som to "nepovažovala za potrebné" poslať a neposlala.
Alebo ako postupovať?
Alebo ako postupovať?
Skús si na OR zistiť číslo konania na súde a dolož PM priamo cez elektronickú podateľňu do toho prvého konania. Lebo stratíš na lehotách.... Vyzvú ťa, nedoložíš... kým by neukončili predchádzajúce konanie, nerobili by nič s novým podaním.
baby pomooooooooooc, prišlo mi na portal.gove "správa o vybavení podania" zazipované, píše, že komprimovaný súbor. dám uložiť na disk, overiť súbor a ani mi ho nenájde, nájde len desktop adresár vojdem doň ale desktop súbor nenájde keď ho chcem otvoriť pomocou overenia dokumentu, baby pomooooc, čo mám robíť?
:-)
:-)
Vieri, ja viem, ale keď si pozriem prevzaté súbory je tam, keď si idem potiahnuť cez overenie podpisu, otvorím prevzaté súbory, nevidím žiaden desktop, to prečo?
Debaty neslúžia na otázky.
Ak máte otázku založte otázku, pomôžete tak spraviť Poradu prehľadnou databázou riešení.
Ak máte otázku založte otázku, pomôžete tak spraviť Poradu prehľadnou databázou riešení.