7

Tohtoročná úroda

andi andi

andi je offline (nepripojený) andi

DSC02423.jpg  
DSC02424.jpg  
DSC02425.jpg  
DSC02426.jpg  
DSC02428.jpg  

1/1
Dozreli nám citóny
Usporiadat
Gabi03 Gabi03

Gabi03 je offline (nepripojený) Gabi03

Pochváliť
Žeby som drahému kúpila k vianociam citrovník?

Môžeš prosím napísať ako sa treba starať, podmienky a skúsenosti? Vďaka.
0 0
andi andi

Pochváliť
Potrebujú veľa svetla, v lete môžu byť vonku, a v zime musia byť na mieste kde neni teplota pod 10 stupňov a je dostatok svetla. Asi tolkoto. My to máme už 8 rokov a darí sa nám.
0 0
VladoaKatka VladoaKatka

VladoaKatka je offline (nepripojený) VladoaKatka

manželka,matka,babička...
Pochváliť
andi Pozri príspevok
Dozreli nám citóny
Prečo si ich neodfotila na strome?
0 0
andi andi

Pochváliť
0 0
VladoaKatka VladoaKatka

Pochváliť
Sú pekné. Preto som sa tak ozvala, lebo ja mám mandarinkovník, ktorý už tri roky za sebou mal úrodu, ale tento rok sme ho presadili a popadali všetky kvety, korunka sa rozrástla o polovičku. Dúfam, že na budúci rok bude mať znova úrodu.
Vlani všetky mandarinky obtrhala naša vnúčka, mala 1,5 roka, keď dozreli mandarinky. Chutili jej len zo stromu, a keď už tam neboli tak som jej tie, ktoré boli obrané povešala naspäť s háčikmi na vianočné kolekcie. Bola úžasná, ako sa im potešila.
0 0
andi andi

Pochváliť
Aj my máme aj mandarinku ale to nám nechutí sú velmi kyslé plody.Stromčeky treba aj každoročne strihať. Manžel to robí keď na jeseň nesieme dovnútra stromky.
0 0
VladoaKatka VladoaKatka

Pochváliť
andi Pozri príspevok
Aj my máme aj mandarinku ale to nám nechutí sú velmi kyslé plody.Stromčeky treba aj každoročne strihať. Manžel to robí keď na jeseň nesieme dovnútra stromky.
Skôr by som povedala také plané, suché bez chuti, sú len na okrasu,lenže maličká mala radosť z toho, že sama si ich mohla odtrhnúť.

My ich máme so všetkými kvetky, ktoré prezimovávame, v garáži alebo v takej hobby dielničke, kde teplotu udržujeme do 10-12 stupňov, a polievame ich raz za mesiac alebo aj menej.Tam máme oleandre, citronovníky, mandarinkovník, bobkové listy, kaktusy aj muškáty.
0 0
andi andi

Pochváliť
u nás citóny sú v byte, takže nemajú zimné oddychové obdobie.Bobkový list už vám kvitlo? Keď je možné pripoj niekolko fotiek.
0 0
Eulalia Eulalia

Eulalia je offline (nepripojený) Eulalia

Pochváliť
Andi, ja som vedela, že sa oplatí pozrieť.... Gratulujem.
0 0
sway sway

sway je offline (nepripojený) sway

som človek ktorého poteší keď niekomu dobre poradí, a nik mu nemá za zlé, keď sa pýta na "samozrejmosti" a hlavne som žena - žienka ...viac
Pochváliť
Snímka028.jpg  
Hihihi, ja som mala až takúto úrodu... 3 kúsky....
0 0

Pridať pochvalu

Zavrieť

Rubriky

Upraviť

Hlavné

Pozrite si čo prináša nová verzia Porady pozrieť neskôr viac nezobrazovať