Sledovať
inštalacia zvuku do pc
Dobry den
Prosím Vás vedel by mi niekto poradiť ako si nainštalujem zvuk do pc.(audio video)Počítač mi nevydáva žiadny zvuk.dakujem
Prosím Vás vedel by mi niekto poradiť ako si nainštalujem zvuk do pc.(audio video)Počítač mi nevydáva žiadny zvuk.dakujem
riadim firmu, ktorá prenajíma priestory ...viac
Pochváliť
Ufff. To bude ťažké
Tak skúsme začať :
počítač zvuk nevydáva, iba ho prehráva - zvuk vydávajú reproduktory. Máte nejaké k PC pripojené ? Ste si istá, že sú pripojené správne ?
Aký máte operačný systém ? V akom programe sa pokúšate prehrať nejaký ten zvuk ?
Tak skúsme začať :počítač zvuk nevydáva, iba ho prehráva - zvuk vydávajú reproduktory. Máte nejaké k PC pripojené ? Ste si istá, že sú pripojené správne ?
Aký máte operačný systém ? V akom programe sa pokúšate prehrať nejaký ten zvuk ?
Mam pripojené reproduktory k počítaču.Mam Windows xp ale asi mi bude chýbať ten program na prehranie zvuk.Ozaj sa v počítačoch moc nevyznám neviem čo je mi treba na prehravenie zvuku ešte nainštalovať.Vedeli by ste mi nejaký program odporučiť.dakujem.
Pochváliť 1. zle zapojené reproduktory
2. reproduktory zapojené do PC ale vypnuté z elektriky
3. softwérové vypnutie zvuku vo Windows ...... skontrolujete kliknutím na menu "Štart" - "Ovládací panel" - "Zvuk a zvukové zariadenia"
Otvorí sa okno, na ktorom sa ovláda zvuk - v prvom rade skontrolujte, či nie je zaškrtnuté políčko "Stlmiť" - ak je, potom zrušte zaškrtnutie a problém je vyriešený.
Ak nie je, skontrolujte na záložke "Zvuk" nastavienie zariadenia, cez ktoré je zvuk prehrávaný (t.j. aký ovládač zvukovej karty je nainštalovaný) - potom budeme riešiť problém ďalej.
Bohuzial nic som nepocula.Mam reproduktory na monitore aj reproduktrory zvlast ale zvuk ziadny.Len to sumi.Zvukova karta je asi wave.Hlas mam zapnuty.
Pochváliť Skúste ešte raz: "Štart" - "Ovládací panel" - "Zvuk a zvukové zariadenia" - záložka "Hardvér" ......... opíšte sem, čo všetko máte v okne uvedené.
Prosím i ja o radu čo robiť keď PC mi po volbe - ovládací panel- a potom ZVUK a zariadenie- trvale zadáva - Žiadne zvukové zariadenie- nedá sa nadstavovať hlasitosť a iné . Mám WINDOWS XP. Na programe Skype zvuk pracuje veľmi dobre. Ďakujem.
Na ploche v pravo dole najdite ikonu reproduktora, kliknite nan a ubezpecte sa ze je bezec uplne hore.
Zdravym: skuste pozriet ci pri zvukovom ovladaci (pri zvukovej karte neni zlty trojuholnik postup ako to najst: ( tento pocitac/prave tlacidlo,Hardware,spravca zariadeni, a tam najst radice zvuku a videa) nesmie byt nikde tojuholnik, napiste co ste zistili potom budem pokracovat ak to bude v tom
Ak máš zvukovú kartu integrovanú na základnej doske (čo na 99% máš), tak bude stačiť len doinštalovať ovládače zvuku. Tieto ovládače nájdeš na inštalačnom CD, ktoré si mal k základne doske. Ak ho už nemáš, dajú sa ovládače stiahnuť k doske zo stránky výrobcu - podľa typu dosky.
Zvuk.
Išiel som podľa Vášho postupu . Na správcovi zariadení som nenašiel označenie - radiča zvuku a videa -,ale Sund video and game controlles a tu neboli žiadne žlté trojuholníky. Prešiel som celým spektrom- správca zariadení -a nebol žiaden program označený trojuholníkom.
Ďakujem za pomoc, lebo ja som slabší amatér a mám 75 rokov rád pracujem na PC. Mám INTERNET MAGIO a ten tiež ide pomalý. Ochranu PC mám od T- comu ESET.
Išiel som podľa Vášho postupu . Na správcovi zariadení som nenašiel označenie - radiča zvuku a videa -,ale Sund video and game controlles a tu neboli žiadne žlté trojuholníky. Prešiel som celým spektrom- správca zariadení -a nebol žiaden program označený trojuholníkom.
Ďakujem za pomoc, lebo ja som slabší amatér a mám 75 rokov rád pracujem na PC. Mám INTERNET MAGIO a ten tiež ide pomalý. Ochranu PC mám od T- comu ESET.
Debaty neslúžia na otázky.
Ak máte otázku založte otázku, pomôžete tak spraviť Poradu prehľadnou databázou riešení.
Ak máte otázku založte otázku, pomôžete tak spraviť Poradu prehľadnou databázou riešení.