Diky za reakcie,
2 krat som piekol so zmesi z lidlu, presne si nepamatam, ale bolo to na celozrnny tmavy chlieb (akurat viem ze to nebola znacka Bread Making Mix),
myslim ze zmesi som daval asi 500g (balenie bolo 1kg
)
a vody 370
a potom som piekol so zmesi znacky Labeta - Cesnakovy chlieb
tam bolo 488gr + 12gr sus drozdie co bolo pribalene
a takisto 370ml vody, to som myslim ze dodrzal, ale potom sa mi zdalo ze ta zmes je navrchu mokra (no potom co cesto kleslo, a spravil sa krater, tak to bolo skoro ako strbske pleso, alebo skor mokry tanier od polievky)
Asi skusim spravit chlieb z jednotl ingrediencii, ale poradte kde sa daju kupit dobre (niekde v KE
), a napr ci v tescu kupim vsetky ingrediencie, myslim take kvalitnejsie, napr muku
a este k tym programom, daval som vzdy program na celozrnny chlieb, este pri tych celozrnnych mam vraj na vyber (podla navodu pekarn.) aj program na francuzky chlieb neviem aky je rozdiel, akurat franc dlhsie pecie asi o 10-15 min, a celozrn dlhsie kvasi, asi o 20min