Zavrieť

Porady

Domáca pekáreň na chlieb

M&G M&G

M&G je offline (nepripojený) M&G

Má niekto skúsenosť s reklamovanými domácimi pekárničkami na chlieb? Chcela by som kúpiť pod stromček, ale neviem nakoľko sú reklamy pravdivé v tom, že sa tam len všetko nasype a ono to zamiesi a upečie samé.
Usporiadat
Gizmof Gizmof

Gizmof je offline (nepripojený) Gizmof

Zdravím, odporučili by ste mi nejakú pekáreň tak do 40-45€? Rozmýšľam nad SENCOR SBR 930 SS ale neviem aké má programy. Máte s ňou niekto skúsenosť? Diky
0 0
alla66 alla66

alla66 je offline (nepripojený) alla66

Profesionáli postavili Titanic - amatéri Archu! ...viac
Gizmof Pozri príspevok
Zdravím, odporučili by ste mi nejakú pekáreň tak do 40-45€? Rozmýšľam nad SENCOR SBR 930 SS ale neviem aké má programy. Máte s ňou niekto skúsenosť? Diky
Ahoj, nie je náhodou tento typ v akcii v nemenovanom hypermarkete? Priateľka ju už dva roky používa / myslím si, že je to táto značka / a nemá žiadne výhrady... Ak hľadáš pekárničku do 40 € poradila by som ti pekáreň z Lidla, ktorá prešla testom kvality a porazila drahšie značkové sestričky veľké plus vidím v tom, že si v prípade poškodenia povrchovej vrstvy môžeš doobjednať náhradnú vaničku a háky ... nedávno bola v ponuke, snáď ešte jednu nájdeš, ktorá čaká na teba
1 0
Zdenka 0705 Zdenka 0705

Zdenka 0705 je offline (nepripojený) Zdenka 0705

Súhlasím s Allou, mám pekárničku z Lídla už vyše roka a som s ňou mimoriadne spokojná. Je to tá oválna biela, s dvomi hákmi, Bifinett.
Nedávno bola v akcii.
2 0
Gizmof Gizmof

Gizmof je offline (nepripojený) Gizmof

A čo takto ETA 065290000? Chlieb do 1,3Kg, robí aj bezlepkové (aj keď zatial netreba) ale neviem aké má programy a nikde žiadna recenzia. A hlavne ETA je pre mňa kvalitnejšia značka. Tá z Lidla má dva miešače a to sa vraj môže pokaziť skôr ako keď je iba jeden.
0 0
alla66 alla66

alla66 je offline (nepripojený) alla66

Profesionáli postavili Titanic - amatéri Archu! ...viac
Gizmof Pozri príspevok
A čo takto ETA 065290000? Chlieb do 1,3Kg, robí aj bezlepkové (aj keď zatial netreba) ale neviem aké má programy a nikde žiadna recenzia. A hlavne ETA je pre mňa kvalitnejšia značka. Tá z Lidla má dva miešače a to sa vraj môže pokaziť skôr ako keď je iba jeden.
recenzie na pekáreň ETA 065290000 som nikde nenašla, iba základné informácie
  • vhodná pre prípravu chleba, tortových korpusov,
  • cesta na pizzu, bagiet a praclíkov
  • vhodná pre prípravu stravy pre bezlepkové diéty
  • vhodná pre prípravu džemov
  • plno automatická príprava cesta a džemu
  • objem - max. do 1,3 kg chleba
  • forma na chlieb s antiadhéznou povrchovou úpravou
  • 11 prednastaviteľných programov pre prípravu chleba
  • 1 prednastaviteľný program pre prípravu džemov
  • 13-násť hodinový časový spínač
  • akustický signál pre vloženie ďalších ingrediencií
  • 1x miešací hák

....pridám pár odkazov...
http://www.mojapekaren.sk/ako-vyberat-domacu-pekaren
http://domacipekarny.dama.cz/pekarny.php
http://domacipekarny.dama.cz/pekarny.php?a=list&kat=11
http://domacipekarny.dama.cz/zajimav...ceni.php?d=533
...je na tebe, ako sa rozhodneš. Čo sa má pokaziť, sa pokazí....nezáleží, či budeš mať najdrahšiu značkovú pekáreň, alebo obyčajný brak
0 0
aninocka aninocka

aninocka je offline (nepripojený) aninocka

S tou korkou to skusim. Zboznujem chrumkavu korku, ale fakt je, ze z pekarnicky, taka nie je. Hadam toto pomoze. Dakujem za tip
0 0
imada imada

imada je offline (nepripojený) imada

máme doma Etu Delicu asi 2,5 roka a zatial bez problémou
1 0
marulik marulik

marulik je offline (nepripojený) marulik

milé pekárky
pomôžte mi ak sa dá
dala som robiť briošku a dajako mi to narástlo už je to pod sklom
otvorit to nechcem ale čo robiť?????
0 0
Xanti Xanti

Xanti je offline (nepripojený) Xanti

marulik Pozri príspevok
milé pekárky
pomôžte mi ak sa dá
dala som robiť briošku a dajako mi to narástlo už je to pod sklom
otvorit to nechcem ale čo robiť?????
Nechaj tak neotváraj. Asi si dala priveľa cesta na pekárničku, ale aj moja kilová dokázala upiecť 1,2 kg mazanec. Takže nechaj sa prekvapiť.
0 0
Zdenka 0705 Zdenka 0705

Zdenka 0705 je offline (nepripojený) Zdenka 0705

a nedala si viac droždia ako bolo v recepte?...raz mi tak narástlo, som sa tešila...a pred koncom pečenia sa prevalilo...aj to sa stáva
1 0
marulik marulik

marulik je offline (nepripojený) marulik

robím Dankinu briošku
má tam napísané 750 g
vážim všetko na digitálnej váhe
ozaj tam nie je viac
jediný rozdiel je že som dala riadne droždie nie suché, to by mohol byť problém? resp. dôvod? prečo tak vybehla, este 5 minut a nechám ju hodku stát len teraz nemôžem ani kuknúť či je prepečená
0 0
marulik marulik

marulik je offline (nepripojený) marulik

Zdenka
asi som ti odpovedala v predchádzajucom príspevku
0 0
marulik marulik

marulik je offline (nepripojený) marulik

no dopiekla
ešte nemám odskúšané či ukazuje ten čas 60 min na udržiavanie teploty
neprevalila sa, sklo ju akoby zastavilo je aj pekná ružová
len nemám odvahu ju otvoriť a kuknúť špajlou či je dobre upečená
možno teplom dôjde, ked takto narástla
potom fotnem ako vyzerá
len neviem či treba aj zmenšovať obrázky alebo vojde celý obrázok ako je sfotnutý
0 0
marulik marulik

marulik je offline (nepripojený) marulik

to Zdenka
tak som to bola pozrieť a je to padnuté
neva budem skusat dalej
0 0
Zdenka 0705 Zdenka 0705

Zdenka 0705 je offline (nepripojený) Zdenka 0705

marulik Pozri príspevok
to Zdenka
tak som to bola pozrieť a je to padnuté
neva budem skusat dalej
Asi Ti to urobilo to čerstvé droždie. Ja som tuším vtedy, keď sa mi to stalo, tiež dala čerstvé, už je to dávnejšie. Odvtedy používam do pekárničky len sušené, modré s lastovičkou z Kauflandu, podľa rád skorších pekárok
Skúšaj, sama prídeš na to, čo ktorý koláčik či chlebík potrebuje. Ja pekávam zatiaľ len chlebík, alebo pekárničku používam na miesenie, v lete som varila aj džem.
To udržiavanie teploty nepoužívam, akonáhle ukončí pečenie, vypnem, nádobku vytiahnem, nechám 10 min. chlebík vo vaničke zakrytý utierkou, až potom vyberiem. Horúci trošku potriem vodou s kvapkou oleja, zabalím do utierky a dám na stojan vychladnúť.
Naposledy upravil Zdenka 0705 : 03.05.10 at 19:45
1 0
marulik marulik

marulik je offline (nepripojený) marulik

ako vložiť fotky?
sfotila som ako to vyzerá prekrojené
zaujímavé že splasla po bokoch a troška hore
0 0
marulik marulik

marulik je offline (nepripojený) marulik

už som to našla
tak Dankina brioška ala moja

ale chutovo je vynikajúca, napriek tomu že vyzerá nevábne na prvý pohľad
stačí najnižšie prepečenie lebo toto stredné má hrubšiu kôrku
tak nabuduce dám práskové droždie a uvidíme čo to urobí

ale zhodnotenie tých pekárok a pekárov čo pečú dlhšie mi vôbec nebude vadiť, aspon sa vyvarujem chýb

Zdenka v našej diere Kaufík nie je, tak o modrej lastovičke môžem iba snívať
splasnuta.php.jpg  
rozkrojena.php.jpg  
1/1
1 0
DanielaSL DanielaSL

DanielaSL je offline (nepripojený) DanielaSL

Mama troch dospelých detí
marulik Pozri príspevok
už som to našla
tak Dankina brioška ala moja

ale chutovo je vynikajúca, napriek tomu že vyzerá nevábne na prvý pohľad
stačí najnižšie prepečenie lebo toto stredné má hrubšiu kôrku
tak nabuduce dám práskové droždie a uvidíme čo to urobí

ale zhodnotenie tých pekárok a pekárov čo pečú dlhšie mi vôbec nebude vadiť, aspon sa vyvarujem chýb

Zdenka v našej diere Kaufík nie je, tak o modrej lastovičke môžem iba snívať
Marulík nezúfaj.....ani mne sa vždy nepodarí..naopak svokre sa zase vydarila vždy, ale chlebík má nepodarený...na tvare nezáleží, ale hlavne, že je chutná a dá sa jesť.
0 0
jozka56 jozka56

jozka56 je offline (nepripojený) jozka56

A ja sa teším, že tie nevydarené chlebíky má kto skonzumovať. Sú to psy môjho suseda, ani neprotestujú.
Ale do pekárničky, teda do cesta, používam len sušené droždie, na značke nezáleží.
0 0
marulik marulik

marulik je offline (nepripojený) marulik

dievčatá nie som zúfajúci typ
naopak si to všetko vychutnávam, pretože všetko nové ma posúva ďalej o krok, som chlebopečivový žrút a musím niečo robiť pre svoje zdravie, tak preto pekárnička

Jožka, nemusím krmiť susedovie psa, môj malý šrotovník - kríženec spáše všetko čo jej ponúknem, stačí že vidí ako ja jem a chutí aj jej
a teraz ma napadla taká najdôležitejšia vec - múka, nie je tam napísané že aká, a dala som ZLATKU, ktorá je na pečivo a koláčiky a to bude tá chyba - pretože je obohatená o nejaké somarinky ktorým nerozumiem

Danka používaš obyčajnú hladku? alebo T650? alebo akú???
1 0
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať