20

muzika, ktoru milujeme

ayya ayya

ayya je offline (nepripojený) ayya

je tomu okolo roka, co som sa od kamarata (vdaka stevo) dozvedela, ze existuje styl muziky "acoustic" ... a priznam sa, celkom som tej muzike prepadla ... mozno tiez niekoho potesi tak ako mna obcas sem hodim link na novu pesnicku ...

--------------------
tento dodatok pisem po par dnoch existencie tejto temy ... uz nie len acoustic, kdezeeee.... situacia sa radikalne zmenila ... takze kludne by sa to tu teraz mohlo volat: "muzika, ktoru milujeme"

--------------------
ale prosim, pocitajte pripadne s tym, ze stiahnute clipy zvysuju vas objem dat, ak teda nahodou nemate nelimitovane pripojenie na internet, zvazte sami, prosim, co ... alebo kolko z pridanych pesniciek si mozete bez obav (alebo bez vysokeho uctu) vypocut...

tu budeme postupne doplnovat zoznam pesniciek, ktore su v tejto teme, aby sa nam tie nase najoblubenejsie lahko vyhladavali
Usporiadat
wegamizi wegamizi

wegamizi je offline (nepripojený) wegamizi

Pochváliť
camozzi Pozri príspevok
Alenka, ale ked ja som inu verziu ako tu, ktora sa neda vlozit nenasiel. Skusim este nieco, ale ked Youtube vsetko chrani a filtruje.
Neviem, ale mne to ide prehrat, aj ked je napisane "Vkladani je na pozadani zruseno"
0 0
bettylou bettylou

bettylou je offline (nepripojený) bettylou

:-))
Pochváliť
0 0
alla66 alla66

alla66 je offline (nepripojený) alla66

Ak mi niečo povieš, zabudnem...Ak mi to ukážeš, zapamätám si, ale ak to urobím, pochopím... ...viac
Pochváliť
wegamizi Pozri príspevok
Neviem, ale mne to ide prehrat, aj ked je napisane "Vkladani je na pozadani zruseno"

prehráš obe pesničky? pri prvej je Vkladani je na pozadani zruseno"
0 0
alla66 alla66

alla66 je offline (nepripojený) alla66

Ak mi niečo povieš, zabudnem...Ak mi to ukážeš, zapamätám si, ale ak to urobím, pochopím... ...viac
Pochváliť
Taktici & Vondrackova-Ked ma podvedies
0 0
Marína Marína

Marína je offline (nepripojený) Marína

Pochváliť
Sade - Cherish The Day .................................................. Sade - By Your Side
0 0
Katija Katija

Katija je offline (nepripojený) Katija

Pochváliť
Raven - Hoří
0 0
abel abel

abel je offline (nepripojený) abel

Pochváliť
0 0
Marína Marína

Marína je offline (nepripojený) Marína

Pochváliť
Plain White T's - Hey There Delilah

0 0
camozzi camozzi

camozzi je offline (nepripojený) camozzi

Pochváliť
Dnes uz sice pocuvam uplne iny zaner, ale toto podla mna patri ku klasike, ktoru pozna hadam kazdy. Samozrejme, nie len tato pesnicka ale urcite aj Drzim ti miesto a ine.

0 0
wegamizi wegamizi

wegamizi je offline (nepripojený) wegamizi

Pochváliť
Este doplnim
0 0

Pridať pochvalu

Zavrieť

Rubriky

Upraviť

Hlavné

Pozrite si čo prináša nová verzia Porady pozrieť neskôr viac nezobrazovať