20

muzika, ktoru milujeme

ayya ayya

ayya je offline (nepripojený) ayya

je tomu okolo roka, co som sa od kamarata (vdaka stevo) dozvedela, ze existuje styl muziky "acoustic" ... a priznam sa, celkom som tej muzike prepadla ... mozno tiez niekoho potesi tak ako mna obcas sem hodim link na novu pesnicku ...

--------------------
tento dodatok pisem po par dnoch existencie tejto temy ... uz nie len acoustic, kdezeeee.... situacia sa radikalne zmenila ... takze kludne by sa to tu teraz mohlo volat: "muzika, ktoru milujeme"

--------------------
ale prosim, pocitajte pripadne s tym, ze stiahnute clipy zvysuju vas objem dat, ak teda nahodou nemate nelimitovane pripojenie na internet, zvazte sami, prosim, co ... alebo kolko z pridanych pesniciek si mozete bez obav (alebo bez vysokeho uctu) vypocut...

tu budeme postupne doplnovat zoznam pesniciek, ktore su v tejto teme, aby sa nam tie nase najoblubenejsie lahko vyhladavali
Naposledy upravil ayya : 10.01.08 at 21:56
Usporiadat
Pjotrik Pjotrik

Pjotrik je offline (nepripojený) Pjotrik

Pochváliť
1 0
pmajap pmajap

pmajap je offline (nepripojený) pmajap

Pochváliť
0 0
alabut alabut

alabut je offline (nepripojený) alabut

Pochváliť
0 0
pmajap pmajap

Pochváliť
0 0
pmajap pmajap

Pochváliť
Naposledy upravil pmajap : 25.10.11 at 22:03
0 0
pmajap pmajap

Pochváliť
0 0
Rozalka Rozalka

Rozalka je offline (nepripojený) Rozalka

Pochváliť
Súvisí s muzikou, preto píšem sem. Dnes som navštívila unikátne múzeum kotúčových (cievkových) magnetofónov v Maďarsku. Majiteľ pozbieral cca 400 ks takýchto magnetofónov, no dačo úžasné. Čo je však úplne neuveriteľné: všetky sú funkčné.
0 0
pafendorf pafendorf

pafendorf je offline (nepripojený) pafendorf

ambiciózny človiečik :)
Pochváliť
No musim aj ja nieco nahodit , nechcem davat TRANCE ktory sa mne osobne paci, ale dam túúúto pecku
0 0
Slayer666 Slayer666

Slayer666 je offline (nepripojený) Slayer666

Pochváliť
Kludne daj trance. Ja osobne ho sice nemusim, ale to je moj problem. Niekomu inemu sa moze pacit.
0 0
alabut alabut

alabut je offline (nepripojený) alabut

Pochváliť
0 0

Pridať pochvalu

Zavrieť

Rubriky

Upraviť

Hlavné

Pozrite si čo prináša nová verzia Porady pozrieť neskôr viac nezobrazovať