Nemá niekto záujem o stretnutie v Lučenci? Odhadom poraďáci z okresov Lučenec, Rimavská Sobota, Veľký Krtíš, Zvolen, Detva, Poltár, a všetci ostatní, ktorí budú mať tadiaľto cestu?
Správa zo stretnutia v Lučenci : Prišli Jangol, Beatam a ja. Poklebetili sme si a dohodli sme sa, že sa budeme stretávať pravidelne prvý pondelok v mesiaci. Najbližšie stretnutie bude 2.júna 2008, o 16:00, v cukrárni - zmrzlinárni Záhradka na Železničnej ulici v Lučenci.( Ako regionálna generálka na SUPERSTRETKO).
Uf, samé stretká. Tak aby sme nezapadli v dave, pripomínam, že stretnutie Lučenec a okolie bude 2.6.2008 o 16.hod., v zmrzlinárni na Železničnej ulici. Vítaní sú všetci
Stručná správa zo stretnutia v Lučenci :
Zostava ako minule, Beatam, Jangol, Dav. Dali sme si zmrzlinu a poklebetili o všeličom možnom aj nemožnom. Vyberám z tém - RZZP, vypĺňanie tlačív, súkromie, príspevky a prispievatelia z Porady, Superstretko Porady... Výzva : ostatní Lučenčania, priznajte sa k Porade a prídite na nasledujúce stretko !
Termín ďalšieho stretnutia : Iba orientačne - začiatok júla, dátum spresníme po vzájomnej dohode.
No ja by som tiež súhlasila... dajte vedieť, ja som síce z VK, ale v pohode
Supééér! Navrhni čas, ktorý by Ti vyhovoval,či 16, 17, 18 hod.,a deň - pondelok, piatok....
Minulé stretko sa nevydarilo, lebo sme sa s Jangol nevideli pre hustý lejak. Beatam má kurz, ktorý končí dosť neskoro . Mysimis sa neozvala, predpokladám, že ju trápilo zdravie. Tak sme mali dvojsamostretko so zmrzlinou.