0

Stretnutie Lučenec

Dav Dav

Dav je offline (nepripojený) Dav

Nemá niekto záujem o stretnutie v Lučenci? Odhadom poraďáci z okresov Lučenec, Rimavská Sobota, Veľký Krtíš, Zvolen, Detva, Poltár, a všetci ostatní, ktorí budú mať tadiaľto cestu?
Usporiadat
mysimis mysimis

mysimis je offline (nepripojený) mysimis

obyčajný človiečik
Pochváliť
Dav Pozri príspevok
A jeje... tak Ti želám, aby Ti nemocničný pobyt pomohol - budem/budeme na Teba myslieť .
Ďakujem, potom pekne všetko popíš ako bolo......
0 0
michelle84 michelle84

michelle84 je offline (nepripojený) michelle84

Pochváliť
Ja som skôr za Zvolen. Ten Lučenec býva na začiatku mesiaca, čo mi nevyhovuje. Ale rada by som prišla na nejaké koncoročné stretko. Možno ten týždeň od 8. - 11. 12. 2008.
0 0
Lotarka Lotarka

Lotarka je offline (nepripojený) Lotarka

Pochváliť
Mne nevyhovujú pondelky - vtedy ledva stíham, lebo večer chodím športovať. Z roboty bežím domov urobiť rýchlo niečo jesť a pripraviť sa s dcérou do školy a už je veľa hodín. A je to moje skoro jediné uvolnenie od domácnosti a detí.

No mám aj obavy a strach zoznámiť sa s Vami, keď viem koľko toho neviem.
0 0
mysimis mysimis

obyčajný človiečik
Pochváliť
Oli a čo keby sme si to trošku posunuli o týždeň neskôr?
0 0
mysimis mysimis

obyčajný človiečik
Pochváliť
Lotarka Pozri príspevok
Mne nevyhovujú pondelky - vtedy ledva stíham, lebo večer chodím športovať. Z roboty bežím domov urobiť rýchlo niečo jesť a pripraviť sa s dcérou do školy a už je veľa hodín. A je to moje skoro jediné uvolnenie od domácnosti a detí.

No mám aj obavy a strach zoznámiť sa s Vami, keď viem koľko toho neviem.
Lotarka, nad tým sa vôbec nezamýšľaj.....zober odvahu a prídi aj Ty na stretnutie, radi Ťa privítame....
0 0
Dav Dav

Pochváliť
mysimis Pozri príspevok
Oli a čo keby sme si to trošku posunuli o týždeň neskôr?
Čo sa mňa týka, môže byť aj o týždeň neskôr, a nemusí to byť pondelok.
0 0
Dav Dav

Pochváliť
Dav Pozri príspevok
Čo sa mňa týka, môže byť aj o týždeň neskôr, a nemusí to byť pondelok.
Takže, zajtra o 16:00 si sadnem v Lc do Art Café, dám si čajík a počkám, kto príde. Budem myslieť na Mysimis, a priať jej skoré uzdravenie.

Potom doma oprášim príspevok Mimoriadne celoročné stretnutie - termín, miesto.
0 0
beatam beatam

beatam je offline (nepripojený) beatam

Pochváliť
Dav Pozri príspevok
Mám nápad, aby sme okrem pravidelného stretnutia v Lučenci urobili aj stretnutie "cezpoľných" - ako mimoriadne koncoročné stretnutie poraďákov z tejto časti Slovenska. Navrhnite miesto, dátum, čas. Alebo začnem ináč - dajte súhlas, ak máte záujem o takéto stretnutie, a napíšte, kedy a kde by vám vyhovovalo.
Súhlasím a navrhujem niektorý deň v týždni od 15.12. Dúfam, že to nie je až tak neskoro. Verím, že dovtedy sa zbavím choroby
0 0
misis misis

misis je offline (nepripojený) misis

Pochváliť
Som nova.volam sa ingrid klimentova mala by som zaujem o najblizie stretko alebo na vas kontakt. Moj tel:kontakt je 0915 43 74 74, e-mail je i.klimentova@centrum.sksom z Velkeho Krtisa
0 0
Dav Dav

Pochváliť
misis Pozri príspevok
Som nova.volam sa ingrid klimentova mala by som zaujem o najblizie stretko alebo na vas kontakt. Moj tel:kontakt je 0915 43 74 74, e-mail je i.klimentova@centrum.sksom z Velkeho Krtisa
Vitaj na Porade, cíť sa tu s nami dobre.
0 0

Pridať pochvalu

Zavrieť

Rubriky

Upraviť

Hlavné

Pozrite si čo prináša nová verzia Porady pozrieť neskôr viac nezobrazovať