Nemá niekto záujem o stretnutie v Lučenci? Odhadom poraďáci z okresov Lučenec, Rimavská Sobota, Veľký Krtíš, Zvolen, Detva, Poltár, a všetci ostatní, ktorí budú mať tadiaľto cestu?
Ja som skôr za Zvolen. Ten Lučenec býva na začiatku mesiaca, čo mi nevyhovuje. Ale rada by som prišla na nejaké koncoročné stretko. Možno ten týždeň od 8. - 11. 12. 2008.
Mne nevyhovujú pondelky - vtedy ledva stíham, lebo večer chodím športovať. Z roboty bežím domov urobiť rýchlo niečo jesť a pripraviť sa s dcérou do školy a už je veľa hodín. A je to moje skoro jediné uvolnenie od domácnosti a detí.
No mám aj obavy a strach zoznámiť sa s Vami, keď viem koľko toho neviem.
Mne nevyhovujú pondelky - vtedy ledva stíham, lebo večer chodím športovať. Z roboty bežím domov urobiť rýchlo niečo jesť a pripraviť sa s dcérou do školy a už je veľa hodín. A je to moje skoro jediné uvolnenie od domácnosti a detí.
No mám aj obavy a strach zoznámiť sa s Vami, keď viem koľko toho neviem.
Lotarka, nad tým sa vôbec nezamýšľaj.....zober odvahu a prídi aj Ty na stretnutie, radi Ťa privítame....
Mám nápad, aby sme okrem pravidelného stretnutia v Lučenci urobili aj stretnutie "cezpoľných" - ako mimoriadne koncoročné stretnutie poraďákov z tejto časti Slovenska. Navrhnite miesto, dátum, čas. Alebo začnem ináč - dajte súhlas, ak máte záujem o takéto stretnutie, a napíšte, kedy a kde by vám vyhovovalo.
Súhlasím a navrhujem niektorý deň v týždni od 15.12. Dúfam, že to nie je až tak neskoro. Verím, že dovtedy sa zbavím choroby
Som nova.volam sa ingrid klimentova mala by som zaujem o najblizie stretko alebo na vas kontakt. Moj tel:kontakt je 0915 43 74 74, e-mail je i.klimentova@centrum.sksom z Velkeho Krtisa
Som nova.volam sa ingrid klimentova mala by som zaujem o najblizie stretko alebo na vas kontakt. Moj tel:kontakt je 0915 43 74 74, e-mail je i.klimentova@centrum.sksom z Velkeho Krtisa