0
  • Paci sa mi to
  • Paci sa mi to Paci sa mi to Paci sa mi to
  • Poslať e-mailom
  • Verzia pre tlač

suveníry z 2. sv. vojny

mamička 2 a pol ročného syna, momentálne začínajúca v práci ...viac evka-janekova
Dobrý večer,

chcem sa spýtať, či niekto nevie, ako sa dajú zohnať nejaké suveníry z 2. sv. vojny. Dosť ma to fascinuje a nikde som nenašla žiadnu stránku. Ani neviem, či sa to dá vlastne zohnať, ked majú historickú hodnotu.

Budem rada, ked mi niekto s tým poradí, nemusí to byt originál, stačí aj duplikát, aj to by ma potešilo, DIKY MOC

Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Teraz odpovedáte na otázku. Ak potrebujete v otázke niečo upresniť napíšte komentár namiesto odpovede. Nepýtajte si radu, ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    Usporiadať podľa času
    Oslov zberateľské kluby a časopisy.

Ale pozor na nacistické symboly ... bol schválený zákon ...
    V sobotu 19.4 bude v Trencine burza starozitnosti. Chodim tam pravidelne takze viem ze si tam urcite prides na svoje :-)
    evka-janekova Pozri príspevok
    Dobrý večer,

chcem sa spýtať, či niekto nevie, ako sa dajú zohnať nejaké suveníry z 2. sv. vojny. Dosť ma to fascinuje a nikde som nenašla žiadnu stránku. Ani neviem, či sa to dá vlastne zohnať, ked majú historickú hodnotu.

Budem rada, ked mi niekto s tým poradí, nemusí to byt originál, stačí aj duplikát, aj to by ma potešilo, DIKY MOC

Ja som si myslel, že suveníry si berieme iba z dovolenky... Čo ťa na tom fascinuje? Niekto tu písal, že pôjde pozrieť Osviečim - asi by si mala ísť tiež pozrieť... niektorí tu napísali, že boli pozrieť a majú dosť. Ty chceš mať spomienku na také niečo doma vo vitrínke? Zdá sa mi to trocha choré. Aj keď neviem koľko máš rokov, lebo aj ja keď som bol chalan, tak som zbieral náboje... ale už ma to dávno prešlo.
    evka-janekova Pozri príspevok
    Dobrý večer,

Treba kopat na Dukle. Ale pozor - nedavno jeden suvenir z 2. svet. vojny pripravil o zivot bagristu v Nemecku.
    Otázky k novej Porade
    http://www.porada.sk/nova-porada
    Zavrieť

Rubriky

Pozrite si čo prináša nová verzia Porady pozrieť neskôr viac nezobrazovať