0
  • Paci sa mi to
  • Paci sa mi to Paci sa mi to Paci sa mi to
  • Poslať e-mailom
  • Verzia pre tlač

Fa od neplatcu DPH a refak. do zahraničia

BOOKEE

BOOKEE je offline (nepripojený) BOOKEE

BOOKEE
Dobrý deň na Porade prajem,
vyskytujú sa tu rôzne kombinácie prípadov, ale tento som jaksi nenašla.
Slovenská firma - neplátca DPH nám dodala materiál potrebný pre zapojenie stroja, ktorý si zahraničná firma "zabudla" priniesť. SLovenská firma ho yfakturovala našej firme a my by sme radi tú istú hodnotu vyfakturovali zahraničnej firme, plátcovi identifikovaného pre DPH v zahraničí. Moja otázka je, či budeme fakturovať s DPH? Naša spoločnosť je plátcom DPH registrovaným na SLovensku.
Ďakjem za odpoveď a prajem pekný deň
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Teraz odpovedáte na otázku. Ak potrebujete v otázke niečo upresniť napíšte komentár namiesto odpovede. Nepýtajte si radu, ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    Usporiadať podľa času
    Menej reklamy? Zaregistrujte sa! - Žiadne vyskakovacie reklamy!
    BOOKEE Pozri príspevok
    Dobrý deň na Porade prajem,
    vyskytujú sa tu rôzne kombinácie prípadov, ale tento som jaksi nenašla.
    Slovenská firma - neplátca DPH nám dodala materiál potrebný pre zapojenie stroja, ktorý si zahraničná firma "zabudla" priniesť. SLovenská firma ho yfakturovala našej firme a my by sme radi tú istú hodnotu vyfakturovali zahraničnej firme, plátcovi identifikovaného pre DPH v zahraničí. Moja otázka je, či budeme fakturovať s DPH? Naša spoločnosť je plátcom DPH registrovaným na SLovensku.
    Ďakjem za odpoveď a prajem pekný deň
    Slovenska Fy neplatiteľ vám predala súčiastku. Vy-platiteľ ju predávate ZO. Podľa §13 miesto dodania tovaru je Slovensko, lebo ta súčiastka zostala tu ,aspoň tak to chápem. Fakturujete cena súčiastky + slovenská DPH.
    Zavrieť

Rubriky

Pozrite si čo prináša nová verzia Porady pozrieť neskôr viac nezobrazovať