0
  • Paci sa mi to
  • Paci sa mi to Paci sa mi to Paci sa mi to
  • Poslať e-mailom
  • Verzia pre tlač

Dovolenka Trogir Chorvatsko

Katuľka
Zdravím Vás poraďaci, rada by som toho roku dovolenkovala v Chorvatsku mesto Trogir, hotel Medena. Z Košíc odlieta každú nedeľu lietadlo do Splitu. Prosím Vás kto má z Vás skúsenosti s taxikmi v Chorvatsku, koľko stoja - je to asi 7 km z letiska. Kto z Vás vie niečo bližšie aj o horeuvedenom hoteli. Poraďte. Všetkých zdraví Katuľka
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Teraz odpovedáte na otázku. Ak potrebujete v otázke niečo upresniť napíšte komentár namiesto odpovede. Nepýtajte si radu, ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    Usporiadať podľa času
    Ahojte, kto bol v Trogire tento rok a uz sa stihol vratit, prosim dajte info ako bolo. Vďaka.
    ... nikto sa ešte nevrátil? Odchádzam teraz v piatok. Aktuálne info by sa mi veľmi zišli. Vďaka.
    Zdravím Zltalienka,
    Ja idem až 10.8.2008 - do hotela Medena. Bol tam kolega, vraj bol spokojný. Strava dobrá, voda bola teplá. Samotné mesto Trogir pekné a kto má rád históriu vraj si príde na svoje.
    Teraz je tam ešte môj šef, mal mi poslať SMS ale zatiaľ sa neozval. On je v Trogire - Čiove. Keby sa do piatku ozval, ozvem sa aj ja
    Peknú dovolenku želá Katuľka
    Vďaka, Katuľka za Tvoj príspevok. Aj Tebe prajem peknu dovolenku.
    My ideme na Čiovo - nejaký malý penzión. Vrátime 10.8. podvečer, na moje referencie pre Teba už bude asi neskoro :-(
    Katuľka Pozri príspevok
    Zdravím Vás všetkých a ďakujem za Vaše rady a postrehy. Najväčší problém mi robí doprava z letiska Split do hotela Medena. Jedná nemenovaná chorvatská cestovka chce za transfér dosť veľký peniaz - 28 km tam a späť, (podržte sa)
    4000,- Sk. Dúfam, že nejaký taxik bude lacnejší. Hotel transfér nezabezpečuje.
    Zdraví Katuľka
    Katuľka, ako ste minulý rok riešili tu dopravu z letiska do hotela?
    Zdravím Elaurie, ja som minulý rok riešila dopravu zo Splitu do Trogiru cez slovenskú cestovnú kanceláriu CK More. Našla som na internete ich stránku. Dopredu som zaplatila, tuším to bolo vtedy ešte cca 1000 Sk - 2 osoby. (Chorvati taxi chceli skoro 4000,- Sk) . Skutočne nás čakal šofer tejto cestovky na letisku a pohodlne sme sa dostali do hotela Medena. Potom sme časove dohodli aj odchod z hotela na letisko.
    Na letisku síce čakajú aj autobusy, neviem ktorým smerom, ale toto je pohodlnejšie.
    Peknú dovolenku želá Katuľka
    Ahojte
    bol som v Trogire a býval v apartmánoch Medena. Apartmány boli pekné, veľké, čisté no strava bola dosť slabá ... hlavne ranajky. Trogir je pekné mesto s pekným prístavom. More bolo pre mňa dosť studené ... v porovnaní napríklad s Gréckom. Kamenistá pláž tiež nebola pre mna to pravé ... ale niekomu môže vyhovovať.
    Ahojte,

tiez rozmyslam nad stravenim dovolenky v blizkosti Trigoru, rozmyslam nad nejakym apartmanom na ostrove Ciovo, aby som to nemal daleko ani do Trigoru ani na nejake "skryte" zatoky.

Naozaj je to taky problem s dopravou medzi ostrovom a Trigorom? A naozaj su tie plaze na Ciove take hrozne?

Mal by som teda hladat radsej nekay apartman v blizkosti Trigoru na pevnine?

Prosim o nejake skusenosti ludi ktori boli na tom ostrove, ake to bolo?
    pori tu: CK Lomnica-tour
    pláže sú normálne, kamenisté ako skoro v celom Chorvátsku, ja chodím obutá, ale obdivujem tie najmenšie detičky, bosé a žiaden problém
    Otázky k novej Porade
    http://www.porada.sk/nova-porada
    Zavrieť

Rubriky

Pozrite si čo prináša nová verzia Porady pozrieť neskôr viac nezobrazovať