6

zavaranie - recepty

Ahojte kuchtici, mate nejake OVERENE, ZARUCENE, VYSKUSANE recepty na zavaranie? Ak ano, prosim sup sem s nimi. Veeelka vdaka.
Usporiadat
SamuelSK SamuelSK

SamuelSK je offline (nepripojený) SamuelSK

Samuel
Pochváliť
Dik, toto som tiez nasiel, ale neviem ci je to ine ako kuracie prsia :/
0 0
SamuelSK SamuelSK

Samuel
Pochváliť
Inac este nieco (dufam ze mi odpustite tie dva prispevky za sebou), ktore zavaracie flase su najlepsie a ktore su najlepsie viecka ?
Myslim spolahlivost, ktore sa lepsie chytia, dhlsie vydrzia..
Ci tie jednorazovky, co sa na hrdlo len tak pritlacia pomocou tej pomocky (neviem ako sa vola)
Alebo tie viecka co sa proste nakrutia na hrdlo..

Alebo skor zalezi na pozornost pri samotnom procese zavarania, ci to clovek kvalitne spravi ?

EDIT:
A co hovorite na toto?
http://zavaracie-hrnce.heureka.sk/ro...acher-ka-1804/

je to sice na elektrinu (drahsie ako plyn?) ale neboo by to presnejsie, tym padom jednoduchsie ?
0 0
lujza.j lujza.j

lujza.j je offline (nepripojený) lujza.j

Pochváliť
ved si to maso zavar do konzerv.
0 0
SamuelSK SamuelSK

Samuel
Pochváliť
No pocul som ze je to nezdrave
Ze konzervy vylucuju nieco... co by clovek nemal.

Ci to je povera len ?
0 0
lujza.j lujza.j

Pochváliť
SamuelSK Pozri príspevok
No pocul som ze je to nezdrave
Ze konzervy vylucuju nieco... co by clovek nemal.

Ci to je povera len ?
myslím, že planéta zem je už v takej "sračke" že toto by bola len kvapka v mori mne len tie konzervy prídu také trvácne. budeš s tým cestovať?
0 0
SamuelSK SamuelSK

Samuel
Pochváliť
Cestovat nie, resp minimalne.. (popripade zavarim psovi nejake masko na cesty, resp take "nudzove zasoby")
Mojim cielom je zazasobit sa masom (kedze mraznicka je mala a nechcem vacsiu) na horsie casy
Preto ta trvacnost a istota kvality atd..

S tou kvapkou v mori mas pravdu, suhlasim.. ale zas naco to provokovat ale neviem, napr tuniaka si doprajem a on je tiez v konzerve len...Mozno ta osoba co mi to hovorila len prehanala Neviem..

Ale na to by som potreboval nejaky konzervovac? je to velky nastroj ? v tej konzerve by to vydrzalo podstatne dlhsie a mal by som menej nepodarkov, kedze je to stroj utesni na 100% ? skladovanie by bolo tiez jednoduchsie ? ci rovnake ?

(tolko otazok, ze? )
0 0
lujza.j lujza.j

Pochváliť
SamuelSK Pozri príspevok
Cestovat nie, resp minimalne.. (popripade zavarim psovi nejake masko na cesty, resp take "nudzove zasoby")
Mojim cielom je zazasobit sa masom (kedze mraznicka je mala a nechcem vacsiu) na horsie casy
Preto ta trvacnost a istota kvality atd..

S tou kvapkou v mori mas pravdu, suhlasim.. ale zas naco to provokovat ale neviem, napr tuniaka si doprajem a on je tiez v konzerve len...Mozno ta osoba co mi to hovorila len prehanala Neviem..

Ale na to by som potreboval nejaky konzervovac? je to velky nastroj ? v tej konzerve by to vydrzalo podstatne dlhsie a mal by som menej nepodarkov, kedze je to stroj utesni na 100% ? skladovanie by bolo tiez jednoduchsie ? ci rovnake ?

(tolko otazok, ze? )
fúha, tak na toto ja neviem, odpovedať, ale mala som na mysli takého dedinského típka , čo robí takéto masové produkty.
0 0
kukučka kukučka

kukučka je offline (nepripojený) kukučka

Pochváliť
Samuel, môžem ťa poprosiť aby si pokračoval vo svojej téme a nezahlcoval túto siahodlhými debatami?
0 0
pavol54 pavol54

pavol54 je offline (nepripojený) pavol54

Pochváliť
lujza.j Pozri príspevok
ved si to maso zavar do konzerv.
Ak má zatváračku konzerv tak je to lepšie
0 0
pavol54 pavol54

pavol54 je offline (nepripojený) pavol54

Pochváliť
lujza.j Pozri príspevok