Sledovať
zavaranie - recepty
Ahojte kuchtici, mate nejake OVERENE, ZARUCENE, VYSKUSANE recepty na zavaranie? Ak ano, prosim sup sem s nimi. Veeelka vdaka.
Samuel
Pochváliť
Inac este nieco (dufam ze mi odpustite tie dva prispevky za sebou), ktore zavaracie flase su najlepsie a ktore su najlepsie viecka ?
Myslim spolahlivost, ktore sa lepsie chytia, dhlsie vydrzia..
Ci tie jednorazovky, co sa na hrdlo len tak pritlacia pomocou tej pomocky
(neviem ako sa vola)
Alebo tie viecka co sa proste nakrutia na hrdlo..
Alebo skor zalezi na pozornost pri samotnom procese zavarania, ci to clovek kvalitne spravi ?
EDIT:
A co hovorite na toto?
http://zavaracie-hrnce.heureka.sk/ro...acher-ka-1804/
je to sice na elektrinu (drahsie ako plyn?) ale neboo by to presnejsie, tym padom jednoduchsie ?
Myslim spolahlivost, ktore sa lepsie chytia, dhlsie vydrzia..
Ci tie jednorazovky, co sa na hrdlo len tak pritlacia pomocou tej pomocky
(neviem ako sa vola)Alebo tie viecka co sa proste nakrutia na hrdlo..
Alebo skor zalezi na pozornost pri samotnom procese zavarania, ci to clovek kvalitne spravi ?
EDIT:
A co hovorite na toto?
http://zavaracie-hrnce.heureka.sk/ro...acher-ka-1804/
je to sice na elektrinu (drahsie ako plyn?) ale neboo by to presnejsie, tym padom jednoduchsie ?
mne len tie konzervy prídu také trvácne. budeš s tým cestovať?
Samuel
Pochváliť
Cestovat nie, resp minimalne.. (popripade zavarim psovi nejake masko na cesty, resp take "nudzove zasoby")
Mojim cielom je zazasobit sa masom (kedze mraznicka je mala a nechcem vacsiu) na horsie casy
Preto ta trvacnost a istota kvality atd..
S tou kvapkou v mori mas pravdu, suhlasim.. ale zas naco to provokovat
ale neviem, napr tuniaka si doprajem a on je tiez v konzerve len...Mozno ta osoba co mi to hovorila len prehanala
Neviem..
Ale na to by som potreboval nejaky konzervovac? je to velky nastroj ? v tej konzerve by to vydrzalo podstatne dlhsie a mal by som menej nepodarkov, kedze je to stroj utesni na 100% ? skladovanie by bolo tiez jednoduchsie ? ci rovnake ?
(tolko otazok, ze?
)
Mojim cielom je zazasobit sa masom (kedze mraznicka je mala a nechcem vacsiu) na horsie casy

ale neviem, napr tuniaka si doprajem a on je tiez v konzerve len...Mozno ta osoba co mi to hovorila len prehanala
Neviem..Ale na to by som potreboval nejaky konzervovac? je to velky nastroj ? v tej konzerve by to vydrzalo podstatne dlhsie a mal by som menej nepodarkov, kedze je to stroj utesni na 100% ? skladovanie by bolo tiez jednoduchsie ? ci rovnake ?

(tolko otazok, ze?
)
Cestovat nie, resp minimalne.. (popripade zavarim psovi nejake masko na cesty, resp take "nudzove zasoby")
Neviem..
Ale na to by som potreboval nejaky konzervovac? je to velky nastroj ? v tej konzerve by to vydrzalo podstatne dlhsie a mal by som menej nepodarkov, kedze je to stroj utesni na 100% ? skladovanie by bolo tiez jednoduchsie ? ci rovnake ?
(tolko otazok, ze?
)

Neviem..Ale na to by som potreboval nejaky konzervovac? je to velky nastroj ? v tej konzerve by to vydrzalo podstatne dlhsie a mal by som menej nepodarkov, kedze je to stroj utesni na 100% ? skladovanie by bolo tiez jednoduchsie ? ci rovnake ?

(tolko otazok, ze?
)
Debaty neslúžia na otázky.
Ak máte otázku založte otázku, pomôžete tak spraviť Poradu prehľadnou databázou riešení.
Ak máte otázku založte otázku, pomôžete tak spraviť Poradu prehľadnou databázou riešení.