PORADA.sk
Téma: kresba, maľba a ostatné výtvarné prejavy
+Pridat tému | Dnešné príspevky |

kresba, maľba a ostatné výtvarné prejavy
Go Back   PORADA.sk > PORADY > Rôzne Porady > Kultúra
Odpovedať s možnosťou formátovania

Práca s témou Hľadať v téme Zobrazenie

kresba, maľba a ostatné výtvarné prejavy
17-08-08
06:20 AM
myrtus
Member
Členom od: 09-06-06
Kreslíte alebo maľujete si niekto vo voľnom čase? Máte skúsenosti s dobrými kurzami kresby a maľby, príp. nákupom materiálu - kvalitné farbičky, štetce, nite, plátna (na textilnú tvorbu) atď. Kurzy myslím klasické, nie zázračné využívanie hemisfér...
Old 02-09-08, 12:27 PM   #2
Member

Členom od: 22-05-06
Súhlasil: 9x
Získal 11 súhlasov
v 8 príspevkoch
Re: kresba, maľba a ostatné výtvarné prejavy
V Bratislave sa dajú zohnať naozaj kvalitné veci. Mám rada obchodík pri Autobusovej stanici Mlynské Nivy, sú tam milé dámy, ktoré naozaj zoženú čo treba aprípadne aj poradia takým samoukom ako som napríklad ja. A aký vítvarný prejav by Ťa najviac zaujímal?
evka.ba je offline (nepripojený)   užitočné (0), zábavné (0), mimotémy (0), neužitočné (0), nevhodné (0) Odpovedať s citácioucituj
Old 02-09-08, 01:59 PM   #3

hanelie
Poraďák

Členom od: 29-06-07
Miesto: tt
Súhlasil: 6,345x
Získal 3,751 súhlasov
v 1,318 príspevkoch
Citát:
Kreslíte alebo maľujete si niekto vo voľnom čase?
robím cez agentúru facepainting fascinuje ma však technika tieňovania - najmä portrétov / ceruzkou / ale som samouk - námety a postupy čerpám najmä tu na nete
hanelie je teraz online   užitočné (0), zábavné (0), mimotémy (0), neužitočné (0), nevhodné (0) Odpovedať s citácioucituj
Old 02-09-08, 05:59 PM   #4
Member

Súhlasil: 5x
Získal 17 súhlasov
v 11 príspevkoch
skúšam akvarel, suchý pastel... môžem si kresliť a maľovať čo chcem, ale bez odbornej rady a pripomienok to nikdy nebude ono...
myrtus je offline (nepripojený)   užitočné (0), zábavné (0), mimotémy (0), neužitočné (0), nevhodné (0) Odpovedať s citácioucituj
Old 03-09-08, 11:02 AM   #5

hanelie
Poraďák

Členom od: 29-06-07
Miesto: tt
Súhlasil: 6,345x
Získal 3,751 súhlasov
v 1,318 príspevkoch
môžeš navštevovať aj ZUŠ - na veku nezáleží
hanelie je teraz online   užitočné (0), zábavné (0), mimotémy (0), neužitočné (0), nevhodné (0) Odpovedať s citácioucituj
Old 03-09-08, 11:45 AM   #6

Bionda
Poraďák

Členom od: 05-04-05
Miesto: tam kde je moja rodina
Súhlasil: 1,970x
Získal 2,184 súhlasov
v 763 príspevkoch
Články v Blogu: 1
Už dnes sa dá nájsť pár naozaj dobrých obchodíkov, kde sa dá kúpiť kvalitné uhlíky, farby.... všetko pre všetkých kleslenia a maľovania chtivých.
Moja dcéra teraz na strednej škole začala zas navštevovať ZUŠ - zhodnotila, že čo predtým chodila 7 rokov sa nenaučila toľko, čo sa za minulý rok. Vyučuje ich tam nejaký maliar a naozaj ju to momentálne "chytilo" hoci ju vraj riadne "trápi", ale sama dcéra vraví, že asi konečne bude vedieť ako- tak kresliť, vraj doteraz to nevedela ( a to chodila 7 rokov na výtvarnú) .
Takže je veľmi dôležité kto sa venuje a podľa toho vyzerá aj kvalita.
Bionda je offline (nepripojený)   užitočné (0), zábavné (0), mimotémy (0), neužitočné (0), nevhodné (0) Odpovedať s citácioucituj
Old 09-09-08, 04:45 PM   #7
Member

Získal 17 súhlasov
v 11 príspevkoch
ZUŠ som už vyskúšala. V triede s malými školáčikmi sme sedeli 4 dospelí, dostali sme do rúk ceruzku a : kreslite! Učiteľ vyšiel z triedy a mal zrejme iné starosti:-) Ak sa mám s učiteľom doťahovať a vyžadovať pozornosť, prestávam mať radosť z kreslenia. Dávam týmto za pravdu Bionde. Samozrejme, že viem, že nie na všetkých ZUŠ-kách to funguje takto...
myrtus je offline (nepripojený)   užitočné (0), zábavné (0), mimotémy (0), neužitočné (0), nevhodné (0) Odpovedať s citácioucituj
Súhlasím s myrtus
Bionda (02-03-10)
Old 10-09-08, 11:50 AM   #8
Senior Member

Členom od: 19-08-07
Miesto: Pd-blizke okolie
Súhlasil: 99x
Získal 97 súhlasov
v 41 príspevkoch
Myrtus, ja som chodila do Hornonitrianskeho kult.strediska v Pd na kurz malby, viedla to absolventka vsvu a potom akad. maliar, bolo to super, robili sme rozne techniky, material sme mali z casti zabezpeceny a cele to trvalo rok - 1.x za mesiac 4.hod. sedenie, stalo to par korun, asi 500,- na cely rok. Par x sme boli aj v pleneri a potom sme mali vystavu v Bojniciach. To sa konalo asi pred 5 rokmi a teraz to robia tiez, ale uz to stoji o dost viac. Urcite aj v inych okresnych mestach su taketo strediska pre dospelych - viem, ze nase robilo este kurz umeleckeho fotografovania, prace so sklom, nejake divadlo, atd.
gabikao je offline (nepripojený)   užitočné (0), zábavné (0), mimotémy (0), neužitočné (0), nevhodné (0) Odpovedať s citácioucituj
Old 15-09-08, 03:52 PM   #9
Senior Member

Členom od: 06-01-08
Súhlasil: 0x
Získal 195 súhlasov
v 115 príspevkoch
Obcas sa rypem nozikom v polienku. Triesky vyuzivam na udenie a ten zbytok potrebujem nejako ocancat, aby mi nespatil kuchynu. Neviete poradit?
alabut je offline (nepripojený)   užitočné (0), zábavné (0), mimotémy (0), neužitočné (0), nevhodné (0) Odpovedať s citácioucituj
Old 15-09-08, 08:10 PM   #10
Member

Získal 17 súhlasov
v 11 príspevkoch
Mám tomu rozumieť tak, že robíš drevorezbu, alebo chceš ku drevu niečo naaranžovať či ešte niečo iné?
Odpovedať s možnosťou formátovania

Práca s témou Hľadať v téme
Hľadať v téme:

Rozšírené hľadanie
Zobrazenie

VIDEO:Školenia
Načo chodiť na školenie keď na webe si ho môžete pozrieť aj 20 krát. Kliknite tu
Dokumenty 900+
Pridávajte a sťahujte dokumenty.
zmluvy, tabuľky, výpočty, pomôcky atď.
Čo by ste nám poradili? Čo ste sa dnes naučili? Založte si svoj Blog a podeľte sa.
Databáza riešení aktualít a komentárov pre mzdárov. V databáze vyhľadáte riešenie rýchlo!

Katalóg účtovníkov na Porada.sk
Copyright ©2004-2010 PORADA.sk, s.r.o. - žiadna časť stránky nemôže byť rozširovaná, alebo reprodukovaná bez predchádzajúceho súhlasu
Rubriky FIRMA+Účtovníctvo
DOMÁCNOSŤ
STAVBA
ZÁHRADA
SVB
RECEPTY
POČÍTAČ
ZDRAVIE
CESTOVANIE
KULTÚRA
Sekcie Porada Blog
Dokumenty a tlačivá
DRAK - encyklopédia mzdára
Inzercia
Zákony

uctovnici.porada.sk Katalóg účtovníkov

Školenia
Videoškolenia
Kalendár školení
Kuchyne
Zákony Zákon o dani z pridanej hodnoty
Zákon o dani z príjmov
Zákon o účtovníctve
Zákon o zdravotnom poistení
Zákonník práce
Zákony
Zákon o sociálnom poistení
Zákon o správe daní a poplatkov
Obchodný zákonník
Živnostenský zákon
Mzdy - riešenia
Tags - Značky
Odporúčam.sk Akcie, podujatia
Hľadám firmu, živnostníka - odporučte
Produkty - skúsenosti odporúčania
markízy
garážové brány
plastové okná
Cenovéponuky.sk
Založenie s.r.o.
Reklama Návštevnosť a reklama na Porada.sk
Čas Časy sú uvádzané v GMT +1. Aktuálny čas je 10:32 AM.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10