|
| ||
| ÚCTOVNÍCTVO | PODNIKANIE | DOMÁCNOSŤ | STAVBA | ZÁHRADA | SVB-BYTOVKY | RECEPTY | POČÍTAČ | ZDRAVIE | CESTOVANIE | KULTÚRA | Susedko.sk +Pridat tému | Dnešné príspevky | | |||
kresba, maľba a ostatné výtvarné prejavy |
|
| ||||||
![]() |
| | Práca s témou | Hľadať v téme | Zobrazenie |
| | |||
| kresba, maľba a ostatné výtvarné prejavy
17-08-08
06:20 AM
|
Member
Členom od: 09-06-06
| ||
| Kreslíte alebo maľujete si niekto vo voľnom čase? Máte skúsenosti s dobrými kurzami kresby a maľby, príp. nákupom materiálu - kvalitné farbičky, štetce, nite, plátna (na textilnú tvorbu) atď. Kurzy myslím klasické, nie zázračné využívanie hemisfér... | | ||
| | |||
| | #2 |
| Member Členom od: 22-05-06
Súhlasil: 9x Získal 11 súhlasov v 8 príspevkoch | Re: kresba, maľba a ostatné výtvarné prejavy V Bratislave sa dajú zohnať naozaj kvalitné veci. Mám rada obchodík pri Autobusovej stanici Mlynské Nivy, sú tam milé dámy, ktoré naozaj zoženú čo treba aprípadne aj poradia takým samoukom ako som napríklad ja. A aký vítvarný prejav by Ťa najviac zaujímal? |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| | #3 | |
| Poraďák Členom od: 29-06-07 Miesto: tt
Súhlasil: 6,345x Získal 3,751 súhlasov v 1,318 príspevkoch | Re: kresba, maľba a ostatné výtvarné prejavy Citát:
fascinuje ma však technika tieňovania - najmä portrétov / ceruzkou / ale som samouk - námety a postupy čerpám najmä tu na nete | |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| | #4 |
| Member Členom od: 09-06-06
Súhlasil: 5x Získal 17 súhlasov v 11 príspevkoch | Re: kresba, maľba a ostatné výtvarné prejavy skúšam akvarel, suchý pastel... môžem si kresliť a maľovať čo chcem, ale bez odbornej rady a pripomienok to nikdy nebude ono... |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| | #5 |
| Poraďák Členom od: 29-06-07 Miesto: tt
Súhlasil: 6,345x Získal 3,751 súhlasov v 1,318 príspevkoch | Re: kresba, maľba a ostatné výtvarné prejavy môžeš navštevovať aj ZUŠ - na veku nezáleží ![]() |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| | #6 |
| Poraďák Členom od: 05-04-05 Miesto: tam kde je moja rodina
Súhlasil: 1,970x Získal 2,184 súhlasov v 763 príspevkoch Články v Blogu: 1 | Re: kresba, maľba a ostatné výtvarné prejavy Už dnes sa dá nájsť pár naozaj dobrých obchodíkov, kde sa dá kúpiť kvalitné uhlíky, farby.... všetko pre všetkých kleslenia a maľovania chtivých. Moja dcéra teraz na strednej škole začala zas navštevovať ZUŠ - zhodnotila, že čo predtým chodila 7 rokov sa nenaučila toľko, čo sa za minulý rok. Vyučuje ich tam nejaký maliar a naozaj ju to momentálne "chytilo" hoci ju vraj riadne "trápi", ale sama dcéra vraví, že asi konečne bude vedieť ako- tak kresliť, vraj doteraz to nevedela ( a to chodila 7 rokov na výtvarnú ) . Takže je veľmi dôležité kto sa venuje a podľa toho vyzerá aj kvalita. |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| | #7 |
Súhlasil: 5x Získal 17 súhlasov v 11 príspevkoch | Re: kresba, maľba a ostatné výtvarné prejavy ZUŠ som už vyskúšala. V triede s malými školáčikmi sme sedeli 4 dospelí, dostali sme do rúk ceruzku a : kreslite! Učiteľ vyšiel z triedy a mal zrejme iné starosti:-) Ak sa mám s učiteľom doťahovať a vyžadovať pozornosť, prestávam mať radosť z kreslenia. Dávam týmto za pravdu Bionde. Samozrejme, že viem, že nie na všetkých ZUŠ-kách to funguje takto... |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| Súhlasím s myrtus | Bionda (02-03-10)
|
| | #8 |
| Senior Member Členom od: 19-08-07 Miesto: Pd-blizke okolie
Súhlasil: 99x Získal 97 súhlasov v 41 príspevkoch | Re: kresba, maľba a ostatné výtvarné prejavy Myrtus, ja som chodila do Hornonitrianskeho kult.strediska v Pd na kurz malby, viedla to absolventka vsvu a potom akad. maliar, bolo to super, robili sme rozne techniky, material sme mali z casti zabezpeceny a cele to trvalo rok - 1.x za mesiac 4.hod. sedenie, stalo to par korun, asi 500,- na cely rok. Par x sme boli aj v pleneri a potom sme mali vystavu v Bojniciach. To sa konalo asi pred 5 rokmi a teraz to robia tiez, ale uz to stoji o dost viac. Urcite aj v inych okresnych mestach su taketo strediska pre dospelych - viem, ze nase robilo este kurz umeleckeho fotografovania, prace so sklom, nejake divadlo, atd. |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| | #9 |
| Senior Member Členom od: 06-01-08
Súhlasil: 0x Získal 195 súhlasov v 115 príspevkoch | Re: kresba, maľba a ostatné výtvarné prejavy Obcas sa rypem nozikom v polienku. Triesky vyuzivam na udenie a ten zbytok potrebujem nejako ocancat, aby mi nespatil kuchynu. Neviete poradit? |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| | #10 |
Súhlasil: 5x Získal 17 súhlasov v 11 príspevkoch | Re: kresba, maľba a ostatné výtvarné prejavy Mám tomu rozumieť tak, že robíš drevorezbu, alebo chceš ku drevu niečo naaranžovať či ešte niečo iné? |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| Načo chodiť na školenie keď na webe si ho môžete pozrieť aj 20 krát. Kliknite tu |
|
Copyright ©2004-2010 PORADA.sk, s.r.o. - žiadna časť stránky nemôže byť rozširovaná, alebo reprodukovaná bez predchádzajúceho súhlasu |