0
  • Paci sa mi to
  • Paci sa mi to Paci sa mi to Paci sa mi to
  • Poslať e-mailom
  • Verzia pre tlač

Dovolenka

Mahjong

Mahjong je offline (nepripojený) Mahjong

Mahjong
Poradí mi niekto, ako pripraviť mäso na dovolenku. Ideme na chatu, kde nie je vybavená kuchyňa. Počula som, že sa dá mäso uvariť napr. na šťave, dať do fliaš vysterilizovať a tak vydrží. Má s tým niekto skúsenosti? Ako dlho to mäso vo fľaši vydrží?
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Teraz odpovedáte na otázku. Ak potrebujete v otázke niečo upresniť napíšte komentár namiesto odpovede. Nepýtajte si radu, ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    Usporiadať podľa času
    To mäsko môžem spracovať úplne do mäkka? Nebude sa rozpadávať, keď ho budem tak dlho sterilizovať?
    Rozalka Pozri príspevok
    Sterilizovať hodinu a zajtra ďalšiu hodinu. Vydrží aj rok.
    Nevydrží, zje sa.
    ekopo Pozri príspevok
    Môžeš samotné, ale aj zaliať výpekom.
    Na pečené mäso výpek rozdelím, do každého pohára sa ujde trochu a rezne dávam len také vypražené, nezalievam ničím.
    Prosim,potrebujem poradit.Ideme do Italy,cestujeme vlakom.Oplati sa mi robit zavarane maso,vydrzi to?Jeme iba biele maso (traja) a syn je vegetarian. Ak ano, prosim porad mi ako to spravne zasterilizovat. chcem si pripravit nejaku zmes na spagety, pripadne nejake maso k ryzi na stave, prip. grilovane kuriatko..dakujem velmi pekne..
    akékoľvek jedlo sa dá sterilizovať, mäso na rôzny spôsob, napr. bravčové alebo kuracie mäso nakrájané, udusíme na šťave, do polomäkka, ešte horúce dáme do pohárov, dobré je mať dostatok šťavy, aby bolo mäso ponorené, uzavrieme, sterilizujeme. (ja nedávam cibuľu ani múku, šťavu si môžeme zahustiť podľa potreby až pred konzumáciou).
    Dá sa sterilizovať aj v tlakovom hrnci, v obyčajnom hrnci 45 minút až hodinu, kuracie mäso kratšie. Poháre necháme vychladnúť a dáme do chladničky.
    Ale preco? Ved zajdi v Taliansku na trh, tam mas plno zeleniny, ryb a aj masa a z toho si daco urob. Alebo zajdi do nejakej osterie ci trattorie. Ked uz mas moznost si tam varit (co asi mas, ked chces omacku na spagety), tak preco si robit zavarane maso?
    časovo je to menej náročné, stačí dovariť prílohu, kúpiť zeleninu. A nie každý má rád (a môže jesť) miestne špeciality v reštauráciách. každý robí tak, ako mu vyhovuje.
    Otázky k novej Porade
    http://www.porada.sk/nova-porada
    Zavrieť

Rubriky

Pozrite si čo prináša nová verzia Porady pozrieť neskôr viac nezobrazovať