Strana 2 z 2 PrváPrvá 12
AutoCAD kurz

Máme na Slovensku dobré firmy?
www.referencie.sk
Ak áno, pridajte referenciu
  1. 25.08.08 AutoCAD kurz
    20:21
    Miro SV je offline (nepripojený)
    Junior Member
    Členom od: 15.06.08
    Miesto:
    pochváliť
    Zdravim, mam zaujem absolvovat kurz AutoCADu, nasiel som na nete rozne skoliace strediska. Zaujimali by ma Vase skusenosti. Pripadne mi odporucte nieake skoliace strediska.

Dakujem

Miro
    Senior Member avatar
    Členom od
    24.01.09
    Súhlasov:
    378

Re: AutoCAD kurz

Pracujem ako programator a než som začal s CAD-CAM programami, tiež som sa učil Autocad. NAjlepšia škola je samouk s knihou alebo ak má kto poradiť. Záleží, koľko máš na to času a k čomu to potrebuješ. Na čo prídeš sám, to nikdy nezabudneš. Veľa úspechov.

Senior Member
    Členom od
    07.06.06
    Súhlasov:
    50

Mas pravdu ja som sa to musel ucit sam ked som nastupoval do prace a stacilo to v praci som sa dostal do toho este viac a to akoze skolenie co nam potom hradil zamestnavatel bolo ako keby si ucil prvaka citat a pisat a my sme pritom uz boli viac ako pokroc cize sam doma asi najlepsie.

Senior Member avatar
    Členom od
    24.01.09
    Súhlasov:
    378

AutoCAD je dobrý začiatok. Aj keď sa v ňom dobre kreslí, je to stále iba 2D. Mechanical kreslí aj 3D, ale poznám lepšie a kvalitnejšie programy. Pokiaľ si úplný začiatočník, AutoCAD ti veľmi pomôže. Je jednoduchý a prehľadný. Aj keď pracujem s programom EDGECAM, používam aj ZWCAD, čo je obdoba AutoCAD. Ak by si mal záujem, na stránke NEXNET.cz sa dá stiahnuť ich modelár. Je to parametrický program a je v celku jednoduchý. A čo je hlavné, je v češtine a má aj prehľadný HELP s cvičeniami. Je na 30 dní zadarmo v plej verzii alebo na 999 dní v študentskej. Rozdiel je v tom, že zo študentskej verzie sa súbory nedajú komerčne použiť.

+ Odpovedať na tému
Strana 2 z 2 PrváPrvá 12