Ninna ...múka ako zápražka...Ale kapusta bola čudne kyslá.
Čudne kyslá? A prepláchla si ju, keď si ju vybrala zo suda?
Pridám aj ja moju radu ( tiež som svokra!) :
- kapustu po vybratí opláchnem na sitku, prípadne pokrájam na menšie kúsky,
na oleji dám skaramelizovať cukor, keď začne tak zamatovo ružovieť, pridám na drobno nakrájanú cibuľku, hneď ako sa rozvinie jej chuť pridám mletej rasce, nakrájanú kapustu, posolím, posypem čerstvo zomletým korením, stiahnem teplotu na platni na minimum, aby mi nezačala horieť, premiešam, pridám nastrúhané jabĺčko a pomaly dusím za občasného miešania. Ochutnám, ak je dostatočne udusená, ak ju nepodleješ stačí jej tak 20 minút, podľa zvuku počuješ či už dokončieva dusenie a začína také malé smaženie, vtedy pridám trošku mletého
nového korenia. Môjmu zaťovi chutí a budúca nevesta ju už vie urobiť sama.