0

a zasa prvý piatok pred nami...

brm brm

brm je offline (nepripojený) brm

živnostník
banda, kedy a kde? padol návrh, že dvanásteho na školení...
Usporiadat
ik-a ik-a

ik-a je offline (nepripojený) ik-a

Pochváliť
karkulka
banda, kedy a kde? padol návrh, že dvanásteho na školení...
Ja som tiez rozmyslala, ze by uz mohol byt piatok. Nieco som asi zmeskala, ake skolenie robite dvanasteho? Alebo ste medzitym stretka premenovali na skolenia?
0 0
brm brm

živnostník
Pochváliť
ik-a
Ja som tiez rozmyslala, ze by uz mohol byt piatok. Nieco som asi zmeskala, ake skolenie robite dvanasteho? Alebo ste medzitym stretka premenovali na skolenia?
cic, nebola si to náhodou ty, kto prilepil dátum školenia voľakde do ochrany údajov, či registratúry? furt ho neviem nájsť...ale s mrškou muškou sa tak chceme vykýbliť..
0 0
ik-a ik-a

ik-a je offline (nepripojený) ik-a

Pochváliť
karkulka
cic, nebola si to náhodou ty, kto prilepil dátum školenia voľakde do ochrany údajov, či registratúry? furt ho neviem nájsť...ale s mrškou muškou sa tak chceme vykýbliť..
Ano ja som to uverejnila. Ide aj ja, teda chcem ist. Takze stretko v ramci skolenia. Teraz si citam tu pozvanku a je tam citujem:
Ucast na tomto skoleni sa povazuje za vyskolenie a preskolenia podla § 19 a nasl. zakona c.428/2002 Z.z.
0 0
bepo bepo

bepo je offline (nepripojený) bepo

Pochváliť
To vyškolenie aj tak bude naprd keď vy ste živnostníčky.A 12 je štvrtok,nie piatok.Tak to chcete presunúť-nie všetci pôjdu na školenie.
0 0
ALDA ALDA

ALDA je offline (nepripojený) ALDA

stará mama, matka, manželka
Pochváliť
Ale aj ako živnostníčky účtujeme mzdy, treba nám to,podľa mňa!!!
0 0
bepo bepo

Pochváliť
Ale ako živnostníčka nemôžeš byť vyškolenou zodpovednou osobou pre chlebodarcu.
0 0
brm brm

živnostník
Pochváliť
bepo
Ale ako živnostníčka nemôžeš byť vyškolenou zodpovednou osobou pre chlebodarcu.
a to už prečo? niečo mi ušlo pri čítaní toho paškvilu? je pravda, že som nad ním spala...
0 0
Bionda Bionda

Bionda je offline (nepripojený) Bionda

som taká aká som
Pochváliť
Spýtam sa, ide niekto v piatok 6.5 na školenie do Trenčína? Vraj je tam prihlásených dosť veľa ľudí.
0 0
bepo bepo

Pochváliť
Karkulka-si myslíš že je možné že ti príde kontrola do firmy a ty ju odkážeš na živnostníčku ktorá je u teba 3-krát do roka?
0 0
accad accad

accad je offline (nepripojený) accad

Pochváliť
Môj názor: poverenou osobou by nemala byť osoba, ktorá externe spracováva mzdy, nakoľko ich spracuje iba softvérovo. Nemôže ručiť za prístup k osobným dokladom, ktoré by mali byť uložené vo firme na zabezpečenom mieste, nakoľko tam nie je denno-denne. Nemôže predsa ručiť za ich zneužitie alebo manipuláciu s nimi. Ja osobne navrhujem vo firmách, aby to bola osoba, ktorá má k tomu prístup, s tým pracuje (aj keď nerobí výplaty, výkazy a pod.) a u ktorej je prepoklad, že vo firme bude čo najdlhšie, aby nebolo treba každú chvíľu posielať formulár o oznámení zmien. Kedže stačí preškolenie formou znalosti zákona, tak si ho preštuduje. Osoba, ktorá spracováva mzdy externe by mala byť iba sprostredkovateľom bod.23 Formulára na registráciu.

Ale pravdepodobne by sme túto diskusiu mali viesť v inej téme.

K piatku. Nespájajme školenie so stretnutím. Školenie - je pracovná záležitosť a stretko je spoločensko-priateľská akcia.
0 0

Pridať pochvalu

Zavrieť

Rubriky

Upraviť

Hlavné

Pozrite si čo prináša nová verzia Porady pozrieť neskôr viac nezobrazovať