Zavrieť

Porady

Papriková pomazánka

Milí poraďáci,
potrebujem radu; robila som paprikovú pomazánku sterilizovanú podľa receptu z porady - dala som tam červenú papriku, paradajky, cibuľu, horčicu, cukor, ocot, soľ, uvarila a zasterilizovala, ale mám to veľmi riedne, také vodnaté, neviete mi poradiť do budúcna, ako uvariť hustejšiu pomazánku?
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
    Usporiadať podľa času

    Marína je offline (nepripojený) Marína

    Marína
    renca73 Pozri príspevok
    Milí poraďáci,
    potrebujem radu; robila som paprikovú pomazánku sterilizovanú podľa receptu z porady - dala som tam červenú papriku, paradajky, cibuľu, horčicu, cukor, ocot, soľ, uvarila a zasterilizovala, ale mám to veľmi riedne, také vodnaté, neviete mi poradiť do budúcna, ako uvariť hustejšiu pomazánku?
    Renca, škoda zakladať novú tému, doporučila by som pokračovať v téme, odkiaľ máš recept. Ja predpokladám, že si mala vodnaté paradajky a preto si tú masu mala dlhšie variť. Môžeš pridať aj hustý rajčiakový pretlak(z konzervy), ten ju tiež trochu zahustí.

    Papriková pomazánka

    Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

    Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.