0
  • Paci sa mi to
  • Paci sa mi to Paci sa mi to Paci sa mi to
  • Poslať e-mailom
  • Verzia pre tlač

Zmena výšky odvodov

sonka1

sonka1 je offline (nepripojený) sonka1

sonka1
Ahojte, chcela by som sa spýtať, či SZĆO v priebehu roka mení výšku odvodov do SP a ZP?
Výpis z DP za rok 2007 bol odoslaný do SP - vypočítané odvody 6324 Sk, teda za mesiac 07 2008 už platí tieto "nové" , alebo až od 01.01.2009?
čo v prípade, že za mesiace 7,8,9/2008 zaplatil vyššie??
Tak isto aj v RZZP za rok 2007 sú vypočítané už aj iné preddavky ako platil doteraz.

Ďakujem
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Teraz odpovedáte na otázku. Ak potrebujete v otázke niečo upresniť napíšte komentár namiesto odpovede. Nepýtajte si radu, ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    Usporiadať podľa času
    Pochváliť
    Melnick

Melnick je offline (nepripojený) Melnick

To by ste chceli vedieť, že ? ...viac Melnick
    sonka1 Pozri príspevok
    Ahojte, chcela by som sa spýtať, či SZĆO v priebehu roka mení výšku odvodov do SP a ZP?
    Výpis z DP za rok 2007 bol odoslaný do SP - vypočítané odvody 6324 Sk, teda za mesiac 07 2008 už platí tieto "nové" , alebo až od 01.01.2009?
    čo v prípade, že za mesiace 7,8,9/2008 zaplatil vyššie??
    Tak isto aj v RZZP za rok 2007 sú vypočítané už aj iné preddavky ako platil doteraz.

Ďakujem
    Áno meníš odvody ,podľa výsledku z DP a RZZP. 1x za mesiac júl do 8 . augusta.
    Menej reklamy? Zaregistrujte sa! - Žiadne vyskakovacie reklamy!
    Vypočítané odvody 6324 sa platia už od 07 a teda nie až od 1.1.2009 a to sa týkaaj ZP vypočítané z RZZP. Ak preplatil, tak ďalšie mesiace zaplatí o to menšie alebo požiada poisťovne o vrátenie preplatku.
    Ďakujem za rýchle odpovede... nebola som si vôbec istá.
    Do SP zaplatí menej o ten "Preplatok"
    A do ZP asi necháme tak - tam sa urobí ročné zúčtovanie..... ak ešte bude existovať
    Zavrieť

Rubriky

Pozrite si čo prináša nová verzia Porady pozrieť neskôr viac nezobrazovať