Sledovať
Stretnutie - Ružomberok
To by ste chceli vedieť, že ? ...viac
Ahojte dievčatá a chlapci / neviem či tu nejaký z RBK je
/, rozhodla som sa založiť túto novú tému, pretože priznám sa, predchádzajúcu tému " NOVE STRETKO ORAVAKOV !!! " kde sme si občas dohodli stretnutie som vnímala aj ja sama a viem, že aj vy ostatné, ako stretnutie,ktoré sa uskutoční možno až na hornej Orave a preto sme často na tému ani nereagovali.
Vzhľadom k tomu, že drvivá väčšina stretávajúcich sa je priamo z RBK a blízkeho okolia, mala by nás táto téma informovať o pripravovaných stretnutiach v spádovej oblasti - v Ružomberku.
Okrem silnej "ŠESTKY" sú vítaní všetci, ktorí sa chcú stretnutia zúčastniť a pozmeniť názov na silnú "SEDMIČKU" prípadne "OSMIČKU" prípadne.......

aj "TISÍCKU" / žeby utópia? /.
/, rozhodla som sa založiť túto novú tému, pretože priznám sa, predchádzajúcu tému " NOVE STRETKO ORAVAKOV !!! " kde sme si občas dohodli stretnutie som vnímala aj ja sama a viem, že aj vy ostatné, ako stretnutie,ktoré sa uskutoční možno až na hornej Orave a preto sme často na tému ani nereagovali.Vzhľadom k tomu, že drvivá väčšina stretávajúcich sa je priamo z RBK a blízkeho okolia, mala by nás táto téma informovať o pripravovaných stretnutiach v spádovej oblasti - v Ružomberku.
Okrem silnej "ŠESTKY" sú vítaní všetci, ktorí sa chcú stretnutia zúčastniť a pozmeniť názov na silnú "SEDMIČKU" prípadne "OSMIČKU" prípadne.......

aj "TISÍCKU" / žeby utópia? /.
Hmm - to je ako nástenkový tender.
- kedy presne vedia iba vopred vybratí záujemcovia (-kyne).

- aj ja by som
....ale ešte som si nenašetrila na lietadlo a kým by som docestovala, už isto bude piatok a nestihla by som voľbu

- kedy presne vedia iba vopred vybratí záujemcovia (-kyne).

- aj ja by som
....ale ešte som si nenašetrila na lietadlo a kým by som docestovala, už isto bude piatok a nestihla by som voľbu
tam to funguje inak.Ale veď to s tou voľbou som len žartovala...
To by ste chceli vedieť, že ? ...viac
Pochváliť 

100 prvých cien má garantovanú cenu : úsmev od ucha k uchu . S krásnym nápisom na šerpe : Tak Ti treba.
som aká som, som predsa iba žena ...viac
Pochváliť
Asi budem
s mojou otázkou, ale nie je vila Gross pod paračkou? na strane Likávky? Dedinka skoro v strede kraja peknej slovenčiny, kde sa hovorilo tvrdo je miesto mojich každoročných prázdnin od 14 do 18-tich rokov.
s mojou otázkou, ale nie je vila Gross pod paračkou? na strane Likávky? Dedinka skoro v strede kraja peknej slovenčiny, kde sa hovorilo tvrdo je miesto mojich každoročných prázdnin od 14 do 18-tich rokov.