Sledovať
Tunisko Hotel SOVIVA alebo MARHABA?
Dobrí deň ľudkovia boli ste niekto v Tunisku hoteloch Soviva alebo Marhaba, alebo v Turecku v hotely GOLD SAFRAN?
Priamo na stránke www.kartago.sk - vpravo je hodnotenie hotelov, vyhľadaj si Sousse- hotel Marhaba - teda je to hodnotenie klientov, ktorí tam boli.
Na tej stránke recenzie...je toho dosť málo.
Minulý rok, keď sme si vyberali dov., tak sme boli aj v Neckermane, tam, kde bola kedysi Francúzska predajňa /v BA/ a tam bol strašne ochotný chalan. Hneď, keď nám niečo ponúkal, tak na stránke zrejme tej spriatelenej CK, ktorej produkt predával, hneď dal vyhľadávať - v nemčine - recenzie na ten hotel. A veru bolo dosť veľa nepriaznivých. A všeobecne na každý hotel, ktorý sme pozerali, bola spústa recenzií, takže sa dal vytvoriť obraz. Páči sa mi solidárnosť tých ľudí, že to dajú vedieť, ako bolo, aby sa aj ostatní nepopálili.
Minulý rok, keď sme si vyberali dov., tak sme boli aj v Neckermane, tam, kde bola kedysi Francúzska predajňa /v BA/ a tam bol strašne ochotný chalan. Hneď, keď nám niečo ponúkal, tak na stránke zrejme tej spriatelenej CK, ktorej produkt predával, hneď dal vyhľadávať - v nemčine - recenzie na ten hotel. A veru bolo dosť veľa nepriaznivých. A všeobecne na každý hotel, ktorý sme pozerali, bola spústa recenzií, takže sa dal vytvoriť obraz. Páči sa mi solidárnosť tých ľudí, že to dajú vedieť, ako bolo, aby sa aj ostatní nepopálili.
Na tej stránke kartágo som klikla na zopár hotelov, o ktorých si aj myslím, že sú fajn a nebolo tam žiadne hodnotenie.
Potom som klikla na položku "obľúbené" a tešila som sa nadarmo, nič tam nie je.
"V zozname Vašich obľúbených zájazdov nie su žiadne položky."
...
Potom som klikla na položku "obľúbené" a tešila som sa nadarmo, nič tam nie je.
"V zozname Vašich obľúbených zájazdov nie su žiadne položky."
...
žena - čo viac povedať treba :) ...viac
Pochváliť
My chodievame síce len do Grécka, ale postup zháňania informácií by mohol fungovať aj pri Tunise. Takže, keď si vytipujem lokalitu, príp. vyberiem konkrétny hotel z ponuky CK - idem na nemecký net (ovládam žiaľ len NJ
) - www.yahoo.de (je dobré vedieť nemecký názov) a dám si vyhľadať lokalitu o ktorú mám záujem. Nemci sú rozlezení všade a majú v internete neskutočný výber rôznych "recenzií, postrehov z ciest, reportáží, chatov, fotiek...." z lokalít a z ubytovacích zariadení snáď z celého sveta. Minulý rok som tak našla babu, ktorá chodí tam, kam sme sa chystali my (thassos) už roky rokúce, a ktorá ma veľmi ochotne informovala - odpovedala mi mailami, takže som presne vedela, s čím treba rátať a čo môžem očakávať. Odporúčam tento postup vyskúšať pred každou dovolenkou, lebo info od CK je logicky zväčša len reklama
) - www.yahoo.de (je dobré vedieť nemecký názov) a dám si vyhľadať lokalitu o ktorú mám záujem. Nemci sú rozlezení všade a majú v internete neskutočný výber rôznych "recenzií, postrehov z ciest, reportáží, chatov, fotiek...." z lokalít a z ubytovacích zariadení snáď z celého sveta. Minulý rok som tak našla babu, ktorá chodí tam, kam sme sa chystali my (thassos) už roky rokúce, a ktorá ma veľmi ochotne informovala - odpovedala mi mailami, takže som presne vedela, s čím treba rátať a čo môžem očakávať. Odporúčam tento postup vyskúšať pred každou dovolenkou, lebo info od CK je logicky zväčša len reklama
Ja som bola vlani v hoteli Soviva, bolo fajn, je to hotel***, taký priemer. Trochu ďaleko k moru - na to pozor, treba vyjsť z hotelovej časti, po ceste a k pláži. To nebolo bohviečo. Ale inak strava v pohode, čisto - také klubové ubytovanie, nie klasický hotel. Ja som to mala ako služobku - z jednej firmy. Inak súkromne chodím na dovolenky cez Hydrotour a som maximálne spokojná.
No a pritom Soviva je v katalógu Kartága uvedená ako hotel blízko pri pláži ak nie hneď pri nej. Tiež som sa popálila takto cez Koala tours. Je dobré dať vedieť o hoteloch aj pozitívne aj negatívne, aby sa aj CK zobudili a dávali väčší pozor na to aké služby vlastne za nekresťanské peniaze poskytujú.
Dara-dík,nič tu nie je 
A k All inclusive-nezavrhovať,vo všetkých hoteloch neradi vidia ak si tam človek dovlečie vlastnú vodu a jedlo,pri horúčavách v Afrike je to aj problém lifrovať toľko litrov vody vo vlastných rukách.

A k All inclusive-nezavrhovať,vo všetkých hoteloch neradi vidia ak si tam človek dovlečie vlastnú vodu a jedlo,pri horúčavách v Afrike je to aj problém lifrovať toľko litrov vody vo vlastných rukách.
bepo
Dara-dík,nič tu nie je 

.