|
| ||
| ÚCTOVNÍCTVO | PODNIKANIE | DOMÁCNOSŤ | STAVBA | ZÁHRADA | SVB-BYTOVKY | RECEPTY | POČÍTAČ | ZDRAVIE | CESTOVANIE | KULTÚRA | Susedko.sk +Pridat tému | Dnešné príspevky | | |||
| | |||
| Rezací ploter
20-01-09
08:04 PM
|
Junior Member
Členom od: 06-11-08 Miesto: Lučenec
| ||
| Znovu sa obraciam na Vašu pomoc.Potrebujem kúpiť dobrý rezací plotter.Ale kupujem z dotacii uradu práce cena nesmie prekročiť 30 000,-sk.Hľadal som ale našiel som len Roland typu Stika a ine som nenašiel.Stačí mi malý stolový ale aby vedel pekne vyrezávať do folie.Ďakujem | |||
| | |||
| | #2 |
| Senior Member Členom od: 10-10-04 Miesto: Handlová
Súhlasil: 63x Získal 17 súhlasov v 13 príspevkoch | Re: Rezací ploter |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| | #3 |
| Senior Member Členom od: 10-10-04 Miesto: Handlová
Súhlasil: 63x Získal 17 súhlasov v 13 príspevkoch | Re: Rezací ploter Majú pobočku aj na Slovensku - Bratislava, Galvaniho 7 - aj ja mám od nich Mimaky a som spokojná ... |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| | #4 |
| Junior Member Členom od: 06-11-08 Miesto: Lučenec
Súhlasil: 3x Získal 3 súhlasov v 2 príspevkoch | Re: Rezací ploter Našiel som ešte jednu firmu UHAL -TRADE s.r.o. a ta ponuka plotre Craft Robo |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| | #5 |
| Junior Member Členom od: 21-05-06
Súhlasil: 0x Získal 0 súhlasov v 0 príspevkoch | Re: Rezací ploter , PRO-DESIGN . SK |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| | #6 |
| Junior Member Členom od: 15-11-09
Súhlasil: 0x Získal 0 súhlasov v 0 príspevkoch | Re: Rezací ploter Čo sa týka rezacích plotrov, tie ponúkam ja, technické špecifikácie môžem poslať mailom, prípadne by som Vám mohol predviesť naše stroje osobne. Sú to špičkové rezacie plotre vyrobené v EÚ, poskytujem záručný aj pozáručný servis, sú vybavené optikou, českým menu a rezacím softwerom. Viac informacii telefonicky na cisle: 0910 600 368. Orientačná cena modelu šírky 60 cm je 1100 Eur bez DPH. V ponuke je aj model šírky 30 a 122cm. |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| | #7 |
| Junior Member Členom od: 20-05-09
Súhlasil: 0x Získal 0 súhlasov v 0 príspevkoch | Re: Rezací ploter Ak si ešte nezohnal ploter, pozri sa sem ww.stroje.veem.sk to bude niečo pre teba! |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| | #8 |
| Junior Member Členom od: 25-06-09
Súhlasil: 0x Získal 0 súhlasov v 0 príspevkoch | Re: Rezací ploter Dobrý deň, pozrite si stránku rezacieplotre.sk , ceny sú od 530,-EUR. S pozdravom, Martin Denker |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| | #9 |
| Junior Member Členom od: 23-02-09
Súhlasil: 0x Získal 1 súhlas v 1 príspevku | Re: Rezací ploter čauko, viete mi poradiť že kde takúto službu v BA poskytujú. ( kde vyrezávajú ? ) Dik |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| | #10 |
| Junior Member Členom od: 23-01-10
Súhlasil: 0x Získal 11 súhlasov v 3 príspevkoch | Re: Rezací ploter mam dobre skusenosti s firmou Regra, su kusok za Zvárakom, ale presnu adresu neviem, ak ich nenajdes na webe, tak sa ozvi, pohladam niekde presny kontakt, teraz som na to lenivy:-) |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| Načo chodiť na školenie keď na webe si ho môžete pozrieť aj 20 krát. Kliknite tu |
|
Copyright ©2004-2010 PORADA.sk, s.r.o. - žiadna časť stránky nemôže byť rozširovaná, alebo reprodukovaná bez predchádzajúceho súhlasu |