|
| ||
| ÚCTOVNÍCTVO | PODNIKANIE | DOMÁCNOSŤ | STAVBA | ZÁHRADA | SVB-BYTOVKY | RECEPTY | POČÍTAČ | ZDRAVIE | CESTOVANIE | KULTÚRA | Susedko.sk +Pridat tému | Dnešné príspevky | | |||
| | |||
| Rezací ploter
20-01-09
09:04 PM
|
Junior Member
Členom od: 06-11-08 Miesto: Lučenec
| ||
| Znovu sa obraciam na Vašu pomoc.Potrebujem kúpiť dobrý rezací plotter.Ale kupujem z dotacii uradu práce cena nesmie prekročiť 30 000,-sk.Hľadal som ale našiel som len Roland typu Stika a ine som nenašiel.Stačí mi malý stolový ale aby vedel pekne vyrezávať do folie.Ďakujem | | ||
| | |||
| | #6 |
| Junior Member Členom od: 15-11-09
Súhlasil: 0x Získal 0 súhlasov v 0 príspevkoch
PoradaBody: 0 ![]() | Re: Rezací ploter Čo sa týka rezacích plotrov, tie ponúkam ja, technické špecifikácie môžem poslať mailom, prípadne by som Vám mohol predviesť naše stroje osobne. Sú to špičkové rezacie plotre vyrobené v EÚ, poskytujem záručný aj pozáručný servis, sú vybavené optikou, českým menu a rezacím softwerom. Viac informacii telefonicky na cisle: 0910 600 368. Orientačná cena modelu šírky 60 cm je 1100 Eur bez DPH. V ponuke je aj model šírky 30 a 122cm. |
| | ![]() cituj |
| Načo chodiť na školenie keď na webe si ho môžete pozrieť aj 20 krát. Kliknite tu |
|
Copyright ©2004-2010 PORADA.sk, s.r.o. - žiadna časť stránky nemôže byť rozširovaná, alebo reprodukovaná bez predchádzajúceho súhlasu |