Koňakové zvončeky:
250g polohrubej múky, 1 ČL kypriaceho prášku, štipka soli, 150 g masla, 125 g práš. cukru, 1 vanilka (struk) a 1 vajce, spolu zmiesiť, zabaliť do fólie a nechať asi 1 hodinu odpočívať, vyvaľkať na hrúbku 4 mm - dodržať! - vykrajovať zvončeky a horúce natierať vaječným koňakom a posýpať jemným kryštálovým cukrom.
Karamelové šesťuholníky:
400 g hlad. múky, 120 g práš. cukru, 2 vajcia, 250 g masla 1 vanilkový cukor a 1 karamelový puding - prášok - zmiesiť, odpočinúť 1 hodinu, vyvaľkať na cca 3 mm, vykrojiť a upiecť. Krém: 100 g masla, 1 PL práš. cukru, 1/2 plechovky uvareného Salka na karamel a 200 g mletých vlašských orechov spolu zmiešať.
Nepečené košíčky:
1/2 uvareného Salka, 125 g masla, várová čokoláda, Cera, biela čokoláda. Na dno košíčkov 1 ČL várovej čokolády roztopenej s Cerou, nastriekať krém vymiešaný zo Salka a masla, poliať bielou čokoládou a ozdobiť.
Príjemné pečenie.