Zavrieť

Porady

Kritika na uzatvorenú tému

To Richard,
téma o vizáži je uzatvorená. Ty si sa objavil, na žiadne zadané otázky poraďákov si neodpovedal. Na tom by nebolo nič zlé, je to pre teba takmer príznačné, a je to v poriadku, ak si myslíš, že čo PÁN prosí, to byť musí.
Doteraz som nereagovala na Tvoje poznámky voči starším, či starým členom Porady. Ktorí formovali a oživili Tvoj projekt. Ale dnes, keď si opakovane spomenul, že sú s nimi problémy, tak Ti na to odpoviem príslovím:
ZABUDOL vôl, že raz TEĽAŤOM BOL!

P.S. nebyť starých, tak dnes z mladých by si mal len praobyčajný pokec. Účtovníctvo, dane, ekonómia sú už len takou matnou, občas oprášenou spomienkou. Takže chlievikov máš vytvorených požehnane, už stačí len správne do nich vložiť témičky. Zmenou vizáže obsahovú úroveň nezvýšiš. A menej je viac.
Téma je uzavretá.
Usporiadať podľa času

Petra Nová je offline (nepripojený) Petra Nová

Petra Nová
Chcela by som pokračovať v tóne, ktorý do tejto témy vniesla Evina. Teda budem sa snažiť písať vecne. A jediné citové , pocitové čo vyslovím je, že ma táto téma vôbec neteší, tak ako ma neteší rozdeľovanie ľudí na slušných , a tých druhých odtiaľto vyháňať.

Všetci vieme, ako to začalo - pridaním novej časti na Hlavnej stránke Porady. Vznikla téma o novej vizáži Porady. K nej sa vyjadrilo množstvo členov , ktorí ju hodnotili z hľadiska estetického, či funkčného. Faktom je , že tých členov, ktorí denne chodia na Poradu a poznali ju v určitom grafickom usporiadaní , nová grafika nepotešila. Súdim tak na základe toho, že v téme sa nevyskytol sa ani jeden názor, ktorí by túto novú vizáž Porady uvítal. Myslím, že v téme zaznel jeden relatívne neutrálny názor - zvykneme si. V téme sa začalo iskriť až po úvahe admina na adresu starých členov, takže skôr by bolo treba pochopiť tie ostré reakcie členov, ako ich pranierovať. A veľmi smutne vyznieva konštatovanie admina, že jeho predstavám o diskusii na Porade zodpovedá jeden člen, a možno ešte pár ďalších. Pritom celej búrlivej atmosfére sa dalo predísť tým, že novinky by sa nezobrazovali tomu, kto ich považuje za esteticky neprijateľné alebo pre neho nepotrebné.

Osobne som mnohé novinky na Porade uvítala. Či to už boli miniporady, alebo aj nová funkcionalita profilov, s možnosťou odkazov. Tiež možnosť novým spôsobom oceniť jednotlivé príspevky. To považujem za dobré veci na Porade. Z novej rubriky „Top firmy radia“ sa dá usudzovať, že budúcnosť Porady je v jej expanzii, že bude mať možno iné priority, ktorým sa členovia budú musieť prispôsobiť, a že nostalgia za starými, dobrými časmi sa tu nebude nosiť. Beriem to reálne a chápem ako súčasť podnikateľského zámeru na trhu s podobnými inet produktmi. Len pri presadzovaní týchto zámerov by som si ja priala viac pochopenia pre tých, čo Poradu zatiaľ spoluvytvárajú svojimi príspevkami, svojim renomé, svojou odbornosťou, svojimi názormi, aj keď sú mimo oficiálnej línie, a tiež schopnosťou zaujať svojimi príspevkami.

K Danile.
Nikdy som sa netajila tým, že rada čítam príspevky od Danily. Sú osobité a realistické zároveň, s vycibrenou štylistikou a vždy s myšlienkou. A aj keď sú medzi nimi príspevky „bojovné“, vždy sú tými, ktoré Poradu ozvláštňujú a robia zaujímavou. Keby boli brané ako normálna súčasť diskusie, ktorá vyplýva z temperamentu a individuality každého člena, keby každý rešpektoval, že členovia nemôžu byť „unifikovaní“, tak by na Porade bolo viac zhody a menej animozity. Samozrejme za predpokladu, že tie príspevky nie sú vulgárne a osobné, zlomyseľné, s jediným cieľom uraziť oponenta. Kto pozornejšie sleduje Poradu, tak mi dá iste za pravdu, že mnohí členovia, čo v minulosti mali pre svoje názory len málo pochopenia od ostatných, teraz komunikujú normálne, nachádzajú zhodu v názoroch a sú dokonca priateľmi.
Na záver ešte jedna poznámka. Ak podľa tvrdenia admina veľa nickov nechodí na Poradu k vôli Danile a jej ideovo príbuzným, tak ja si dovolím tvrdiť, že najmenej rovnaký počet členov sem chodí práve kvôli jej príspevkom. A aby som to niečím racionálnym doložila, stačí sa pozrieť na počet jej ocenených príspevkov.
Naposledy upravil Petra Nová : 20.10.10 at 16:29

Hlasovalo 9 pouzivatelov

Užitočné (9)
nika.sum, Stefan2005, kukučka, mzdarka renca, Melnick, rodina1, Eulalia, jozka56, danushka
9

pepsikova je offline (nepripojený) pepsikova

...originál... pepsikova
...čo sa čudujem?..upratovanie je strašne nákazlivá choroba...dnes sa upratovalo aj na ministerstve práce, sociálnych vecí a rodiny...vyhodili aj riaditeľa ÚPSVaR v Prievidzi..tiež múdry a súdny človek...som len zvedavá, či odtiaľto vyhodia aj toho, čo tu radil, ako okradnúť štát..lebo to je horšie, ako to, že si tu niekto vyjadrí svoj názor...
..len toť, nedávno, jeden taký si tu otvoril hubu a vysvetlil, ako treba jednať so zamestnávateľom, keď ten nekoná korektne, (možno mal aj viac na rováši, to neviem),smola, dostal padáka..ako dnes danila, i keď pre ničo iné.....
..a to mi evokuje, že veru neoplatí sa hubu otvárať, keď nie si pánom na svojom...radšej pekne, v jednom šíku so všetkými, čo sa boja, aby nevyleteli..
..ja už nemám žiadne ihlice na heklovanie, ale kúpim si!..alebo nájdem inú partiu, kde sa vykecám...ale tu sa mi nepáči,lebo nemám rada, keď sa vyhadzujú ľudia, čo majú vlastný názor, neboja sa ho prezentovať a stoja si za slovom...tak...

Hlasovalo 6 pouzivatelov

Užitočné (6)
nika.sum, danushka, Flinstone, Petra Nová, kukučka, mgm
6

Danila je offline (nepripojený) Danila

Vylúčený člen Danila
Aby bolo pravde učinené za dosť:

Chcem dôrazne upozorniť na skutočnosť, že túto tému som neotvorila JA. Že tejto téme som ja neurčila nadpis:KRITIKA NA UZATVORENÚ TÉMU!!! Ku čomu teda prišlo? K manipulácii. K zneužitiu môjho nicku. Ja v zásade témy nezadávam, až na jednu jedinú za päť rokov môjho neblahého pôsobenia na Porade. Vždy som našla dostatok priestoru v otvorených témach, ako aj v tomto prípade. Manipulácia je fest nebezpečná. Nielen na Porade. Preto v závere žiadam, aby bol môj príspevok premiestnený na pôvodné miesto. A odstránený jeden veľmi dôležitý otlak, ktorý práve začal hnisať. Ďakujem za zhovievavosť pre môj neplánovaný vstup.

Danila je offline (nepripojený) Danila

Vylúčený člen Danila
Richard Pozri príspevok
Danila, ja si starých poraďákov veľmi vážim. Viacerí z nich tu však už nechodia práve kvôli takým ako si ty, čo všetko len prekrútia, frflú, nadávajú vyvolávajú konflikty. Fakt nerozumiem prečo tu chodíš keď ti tu všetko vadí.

Vždy som robil Poradu rád pre ľudí, ktorí si ju vážili, ktorým pomáhala a ktorí ju chceli budovať v dobrom duchu.

Ešte raz rozumných členov si na Porade nesmierne vážim, či sú noví či sú starí.

Danila ty k nim však nepatríš o čom svedčí aj fakt že si prekrútila to čo som napísal len aby si mohla na mňa nadávať, čím si prekročila všetky hranice.

Ako to už chodí zlodej kričí chyťte zlodeja, tá čo píše provokácie začne poučovať o tom že je tu málo odborného. Fakt nepochopiteľné!

Slušný človek ak niečomu nerozumie tak sa spýta ako to ten druhý myslel.

Ak napíšem že tí čo dlho používajú niečo nemajú dobrý nadhľad, tak to je normálny fakt, a aj na mňa sa to vzťahuje.
Neprekročil si svoj tieň, ale aspoň si zareagoval. Že Ty si ma nevážiš, tak to ma trápi práve tak intenzívne, ako vlaňajší sneh. Ten kompliment Ti s radosťou vraciam, a vedz, že na Poradu nechodím, aby som Ti mastila brucho. Nenašla som totiž jediný dôvod k takému blahorečeniu Tvojho imidžu. Moje kliky sú pre teba odmenou za používanie tohoto portálu, a ja teda, ak dovolíš idem ta het. Aby som nebránila príchodu tým, čo odišli len preto, lebo sa tu objavujem JA!

S Pánem Bohem, idem od Vás,.........
P.S. Dúfam, len, že som nikomu neublížila. A ak predsa len, tak neúmyselne a ospravedlňujem sa. Začnem štrikovať zimné svetre.....
Do mojej smrti nepochopím, ako vznikla takto nová téma, keďže príspevok som situovala ako reakciu na teba a nič som nezakladala. Mrzí ma, že zomriem celkom sprostá, lebo odpoveď od Teba neočakávam!!!
Naposledy upravil Danila : 20.10.10 at 11:19

evina je offline (nepripojený) evina

evina
danushka Pozri príspevok
Pozerám, že už niekto klikol raz za vyriešené, ale myslím si, že túto tému treba nechať otvorenú a nechať priestor ľuďom, aby sa vyjadrili.

Priznám sa, že momentálne nie som schopná dostatočne vyjadriť Richard, ako mnou otriasla Tvoja reakcia.

Ale je najvyšší čas povedať si o otlakoch, ktoré tlačia toto fórum a myslím, že tých signálov bolo viac než dosť, než aby reakcia najvyššieho bola práve takáto...

Tu totiž nejde o vizáž, či rámčeky...tu ide o podstatne hlbší problém.
Na vyriešené som klikla ja. Z jedného prostého dôvodu- nemám rada a nevidím žiadny význam v rozvíjaní tejto témy na takejto báze. Skončila by ako mnoho iných na Porade, hádkami osočovaním a pod. bez výsledku, teda niečím, čo dosť narušilo Poradu ...
O problémoch, resp. otlakoch môžeme hovoriť vecne, bez osobných vyjadrení a invektív na kohokoľvek, čo sa tu jednoducho často nedá a nedeje....
Ja som sa vrátila k pôvodnej téme o vizáži. Naozaj som tam nenašla veľa podnetných návrhov na jej zmenu, skôr dosť ostrých vyjadrení. Je pravdou, že veta "o starých poraďákoch" nebola zo strany Richarda napísaná šťastne- mňa sa tiež dotkla /a spätnou väzbou sa k komu vyjadril i Zoli v tej téme, že si uvedomil, že viacerí vlastne reagujeme na to a nie na vizáž ... aj keď som to potom pochopila tak, že ak si niečo zaužívame sme spokojní a nechceme nič nové - s čím tiež nie celkom súhlasím.
Nesúhlasím s Richardom úplne v tomto vyjadrení, lebo práve niektoré odskúšané veci sú určite lepšie, ako niektoré nové, ktoré u viacerých vyvolávajú skôr negatívne pocity /čiže by niekedy bolo lepšie keby nás vyslyšal.../ a ani si nemyslím, že úbytok starých členov je prirodzený.
Dôvody odchodu je x - /o týchto viem od ostatných/ - postupná prevaha tém mimo účtovníctva daní a pod., osobné osočovanie niektorých /najmä práve vtedy nových členov nevzvyknutých na Poradu i v odborných témach, možno niekoho i zavádzané novinky - o tom neviem osobne, niektorých starších i nezastanie sa práve v prípade takýchto neodôvodnených osočovaní a pod.

Na záver poviem toľko, môžeme sa tu baviť o tom koľko chceme, faktom ostáva, že naša účasť je dobrovoľná a faktom aj ostáva, že vlastníkom stránky, a teda aj šéfom je Richard, a to by sme mali rešpektovať. Demokracia znamená, že každý má právo vysloviť svoj názor, ale neznamená, že ak ten môj nie je prijatý, tak sa mám právo do druhého navážať. Mám právo sa nahnevať, mám právo nesúhlasiť a mám právo sa rozhodnúť tu ostať a rešpektovať určité pravidlá alebo nie....
Návrhy na zlepšenie mám právo dávať vždy a bojovať za ne, ale....

P.s. Moje tvrdenia sú všeobecné, všeobecne sa týkajúce všetkých, takže nevyjadrovala som sa konkrétne nikoho, okrem Richarda
Naposledy upravil evina : 20.10.10 at 12:08

jar88 je offline (nepripojený) jar88

jar88
Danilka,
všimol som si, že máš rada porekadla. (ako napríklad píšeš, že zabudol...atd.)
Ja poznám tiež jedno: padla kosa na kameň.
---------------------------------------------------
Pritom tu máš anketu, váš názor na poradu.
No ale ako to tu čítam, tak taký názor, aký teraz prezentuješ, sa tu asi nenosí.
-------------------------------------------------
Výnimočne s tebou čiastočne súhlasím v tom, Zmenou vizáže obsahovú úroveň nezvýšiš.
A menej je viac.
(myslíš tým členov ? poraďákov ?)

danushka je offline (nepripojený) danushka

danushka
Pozerám, že už niekto klikol raz za vyriešené, ale myslím si, že túto tému treba nechať otvorenú a nechať priestor ľuďom, aby sa vyjadrili.

Priznám sa, že momentálne nie som schopná dostatočne vyjadriť Richard, ako mnou otriasla Tvoja reakcia.

Ale je najvyšší čas povedať si o otlakoch, ktoré tlačia toto fórum a myslím, že tých signálov bolo viac než dosť, než aby reakcia najvyššieho bola práve takáto...

Tu totiž nejde o vizáž, či rámčeky...tu ide o podstatne hlbší problém.

Richard je offline (nepripojený) Richard

admin Richard
Vyššie uvedený príspevok bol zmazaný.
Zombie vylúčených nech tu prosím nepíšu. Ak niekto nemá súdnosť že prečo je vylúčený keď tu na plné ústa nadáva členom napriek upozorneniu, tak už fakt neviem za čo by sa tak malo vylučovať.

Richard je offline (nepripojený) Richard

admin Richard
To Danila: Príspevok som presunul pretože nesúvisela s názorom na Poradu, ale riešila tému ktorá bola založená na základe chyby ktorá bola vyriešená a snažila sa robiť z toho mega problém. Príspevok bol kritika na uzavretie témy (hoci k zmenám bola založená nová a tam si to tiež nenapísala).
Zneužitie nicku? Hmmm, no comment! Ďakujeme za rozlúčku, len dúfam že to nebude ako s Vladom čo sa lúčil neviem koľko rokov...
Tému považujem za vyriešenú, čokoľvek by som ďalej písal boli by z toho len nové mne nepochopiteľné konštrukcie...

To evina: ďakujem že sa tu nájdu ľudia ktorí naďalej dokážu písať vecne, hoci kriticky ale vecne. To o starých členoch je pravda, hoci som to napísal dosť tvrdo, ale už aj mne povolili nervy za tie roky.

Ak máte niečo záujem riešiť, budem len rád, ale len ak to bude vo vecnej rovine.
Nech si myslí kto chce čo chce, nemám záujem ho presviedčať o opaku, ale ak sa to posunie do roviny urážok voči mne, ja odchádzať nebudem ako ostatní. Je to na automatické vylúčenie.
Nie som ani prvé ani posledné fórum, kde za je za urážanie admina automaticky vyhadzov.

Veľa tolerancie tu doteraz vôbec nepomohlo, práve naopak. Všetky strany konfliktu si to zvedú na mňa. Buď som nespravodlivý, alebo nedôrazný. Ja si teda vyberiem, nech už to bude akokoľvek.

Ani upozornenie doteraz nepomáhali. Ak niekto nevie diskutovať, tak ani upozornenie ho v tom nezmení.

day je offline (nepripojený) day

day
uz som si to vsimol viac krat, "stari poradaci", vacsinou ekonomovia, uctovnici nadavaju na rozsiahlost porady, pripadne mozeme povedat, ze spominaju na "staru dobru" poradu a "nova porada" sa im nepaci.

je to na skodu, stranka je naozaj komplexna

pomaha mi so stavbou domu, pomaha mi vo firme (Zita5 ma "donutila" prekladat texty, co sa "nasim" uctovnikom nepodarilo), je tu kopec dolezitych a samozrejme aj oddychovych tem, ale to patri k tomu.

zatial som nenasiel stranku s takou ucelenostou, neberme to ako nevyhodu, je to velka vyhoda!

evina je offline (nepripojený) evina

evina
day Pozri príspevok
uz som si to vsimol viac krat, "stari poradaci", vacsinou ekonomovia, uctovnici nadavaju na rozsiahlost porady, pripadne mozeme povedat, ze spominaju na "staru dobru" poradu a "nova porada" sa im nepaci.

je to na skodu, stranka je naozaj komplexna

pomaha mi so stavbou domu, pomaha mi vo firme (Zita5 ma "donutila" prekladat texty, co sa "nasim" uctovnikom nepodarilo), je tu kopec dolezitych a samozrejme aj oddychovych tem, ale to patri k tomu.

zatial som nenasiel stranku s takou ucelenostou, neberme to ako nevyhodu, je to velka vyhoda!
day áno, ale aby nedošlo k omylu - Tí starí poraďáci najviac "plačú" za atmosférou, plačú za konštruktívnymi odbornými debatami, ktoré boli a sú narúšané rôznymi žabomyšími vojnami a keďže tieto väčšinou vznikajú v oddychových témach., tak môžeš nadobudnúť takýto pocit, ktorý ale tak nie je

Richard je offline (nepripojený) Richard

admin Richard
Danila, ja si starých poraďákov veľmi vážim. Viacerí z nich tu však už nechodia práve kvôli takým ako si ty, čo všetko len prekrútia, frflú, nadávajú vyvolávajú konflikty. Fakt nerozumiem prečo tu chodíš keď ti tu všetko vadí.

Vždy som robil Poradu rád pre ľudí, ktorí si ju vážili, ktorým pomáhala a ktorí ju chceli budovať v dobrom duchu.

Ešte raz rozumných členov si na Porade nesmierne vážim, či sú noví či sú starí.

Danila ty k nim však nepatríš o čom svedčí aj fakt že si prekrútila to čo som napísal len aby si mohla na mňa nadávať, čím si prekročila všetky hranice.

Ako to už chodí zlodej kričí chyťte zlodeja, tá čo píše provokácie začne poučovať o tom že je tu málo odborného. Fakt nepochopiteľné!

Slušný človek ak niečomu nerozumie tak sa spýta ako to ten druhý myslel.

Ak napíšem že tí čo dlho používajú niečo nemajú dobrý nadhľad, tak to je normálny fakt, a aj na mňa sa to vzťahuje.

Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.