Zavrieť

Porady

faktura zo stranky sale4u

Prosím vás o radu. Môj manžel si chcel pozrieť povianočné výpredaje na navštívil stránku sale4u, aby sa tam dostal musel sa zaregistrovať, bolo 26,12,2010, Na tejto stránke bol 1x. ale teraz 22,2, 2011 mu prišla na email faktúra za použitý prístup na stránku s platbou podľa VOP rok vopred na sumu 77,95 eur. Čo máme robiť, zaplatiť, nezaplatiť, čakať, ako odhlásiť službu, pretože na stránku vôbec nechodíme. Prosím poraďte!
Naposledy upravil Dav : 25.02.11 at 13:09
Usporiadat
Téma je uzavretá.
220870 220870

220870 je offline (nepripojený) 220870

Remeselník,stavbár.
Podľa našich zákonov môžete tovar vrátiť do 7 dní .Poistku a pod veci bez udania dôvodu zrušiť do mesiaca.....nevzťahuje sa to aj na toto tu?
0 0
marek1977 marek1977

marek1977 je offline (nepripojený) marek1977

Ahojte, určite neplatiť, len ich ignorujte. Stačí ak si v obchodnom registri zistíte aká vymahacia agentúra pre nich pracuje tak Vám bude jasné že sú to podvodníci ktorí žijú z peňazí hlupákov ktorí im zaplatili. Trochu popátrajte na internete a určite sa dozviete viac ako od SOI. Tie strašidelné maily od tzv. exekútorov jednoducho ignorujte.
0 0
marek1977 marek1977

marek1977 je offline (nepripojený) marek1977

Nestresuj sa , neplať, ignoruj všetky ich maily sú to podvodníci z okolia pána Adamča. Tieto podvody robia v Čechách a i v Nemecku. A okrem toho firma na vymáhanie pohľadávok ani nemá na to oprávnenie. Možeš si to overiť v OR.
Marek
0 0
matkor007 matkor007

matkor007 je offline (nepripojený) matkor007

cawko ludia.. ja mam taktiez taky isty problem.. ako ste to riesili? tiez som student a nemam peniaze aby som platil nejakej podradnej firme co nic ine nevie len cecat peniaze ako vidim.. cital som na tych linkoch ze neplatit lebo ze je podpis chybny a ze nie su ani v OR a uz vobec nemozu vymahat peniaze.. preto si myslim ze to je len o skusani a cakani kto zaplati.. takze ako teda postupovat? pisal som im aj mail na support ze rusim zmluvu neviem ci to staci ale ked oni si dovolia poslat fakturu mailom tak mozem aj ja odstupenie..
0 0
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

Rada pre napálených (chvala bohu, ja to nepotrebujem): Pokiaľ sa kontaktujú elektronicky - NEODPOVEDAJTE, zaraďte si ich ako SPAM. Pokiaľ ste "uzatvárali" - teda ste sa len registrovali elektronicky (cez ich formulár), je to ako zmluva neplatné, pretože ste nič nepodpisovali a nie je tam overený elektronický podpis. Bez toho je to o ničom. Exekútorom môžu strašiť, ale najskôr by musel byť tu na Sk súd a toho sa boja, lebo by prehrali. Takto len strašia a zastrašujú.
BTW: všetky tieto podvodné stránky (a ich domény) vlastní istá rodina Adamčovcov a už majú na krku problémy v Čechách, Nemecku, Taliansku.
BTW2: posielať maily na ich support nemá význam, pretože A) nikdy neodpovedajú; B) ani to nečítajú.
0 0
jamnik jamnik

jamnik je offline (nepripojený) jamnik

Prečítajte si čo je napísané tu-http://pc.poradna.net/a/view/559610-ako-sa-branit-proti-podvodnym-firmam-na-webe
0 0
asined333 asined333

asined333 je offline (nepripojený) asined333

Ahojte taktiez mam ten problem s tou firmou, na ich vyzvu na zaplatenie som odpovedla ze platit nebudem nakolko si myslim ze prihlasenie na ich stránku bolo podvodom a uviedla som na radu jednej stránky o ochrane spotrebitela, že takato zmluva nie je platna na SR. A oni mi na to napisali toto takze mi odpovedali a neviem teraz co mam robit ci teda zaplatit alebo nezaplatit. Bojim sa aby to fakt neslo k exekútorovi.

Citujem
Pri uzatvorení zmluvy ste potvrdili, že ste sa so Všeobecnými obchodnými a užívateľskými
podmienkami, všeobecnými užívateľskými informáciami oboznámili, akceptovali ste ich a na
základe tejto akceptácie ste získali prístup ku kompletnej platenej databáze, ktorá tvorí
podstatu poskytovanej služby. Vo Všeobecných obchodných a užívateľských podmienkach,
všeobecných užívateľských informáciách ste boli riadne informovaný o právach a povinnostiach
zmluvných strán, o cene a trvaní poskytovanej služby, ako aj o možnosti odstúpenia od zmluvy.
Ďalej chceme zdôrazniť, že uzatvorenie predmetnej zmluvy prostredníctvom internetu je v súlade
so všeobecne záväznými právnymi predpismi platnými a účinnými na území Slovenskej republiky,
a to podľa § 34 a nasl. Občianskeho zákonníka, s poukazom na § 40 ods. 4 Občianskeho zákonníka
a § 262 Obchodného zákonníka.

Taktiež ste boli jasne a zrozumiteľne informovaný o cene za poskytovanú službu, jednak pred
prihlásením na našom portáli, ako aj pri oboznámení sa so Všeobecnými obchodnými a užívateľskými
podmienkami, všeobecnými užívateľskými informáciami, pričom zdôrazňujeme, že ste dobrovoľne
a z vlastnej vôle vyznačili akceptáciu týchto podmienok, a tým ste pristúpili k navrhovanej zmluve.

Skutočnosť, že ste našu službu využili iba čiastočne, nemení nič na platnosti predmetnej zmluvy,
a to aj z toho dôvodu, že zo strany našej spoločnosti poskytovanie služby naďalej trvá v súlade
s uzatvorenou zmluvou. Kedy a v akom intervale našu ponuku využijete ostáva na Vás. S Vašimi
prístupovými údajmi sa môžete kedykoľvek prihlásiť na náš portál a využívať jeho služby.
0 0
jamnik jamnik

jamnik je offline (nepripojený) jamnik

Milan Sovík
Vsetci povinne precitat:
Pre vsetkych to napisem este raz a budem sa snazit jednoducho, lebo po precitani mnozstva prispevkov zistujem ze mladi Slovaci maju mizerne pravne povedomie, a ani si nevedia vyhladat na internete aspon zakladne informacie.
- !!! nikto od Vas nemoze vymoct nejake peniaze len tak ze posle exekutora, a ten proti vam spusti exekucne konanie. Exekutor kona na zaklade zakona, v pripadoch takychto sporov exekutor moze konat len na zaklade rozhodnutia sudu !!!
- Firma ktora chce vysudit nejake peniaze, vas musi najskor zazalovat a realne ich moze ziskat az ked vyhra sud a ma v rukach sudne rozhodnutie, az potom moze nasledovat exekucia.
-V tomto pripade firma musi postupovat tak ze poda na sud navrh platobneho rozkazu, musi to podat na miestne prislusny sud, teda na sud pod ktory spada !!! trvale bydlisko zalovaneho !!!. (Cize musi kazdeho jedneho zalovaneho zalovat osobitne). Dalej musi firma zaplatit sudu poplatok za kazdy rozkaz. Sud po prijati platobneho rozkazu rozhoduje v skratnom konani, bud zamietne alebo akceptuje navrh. Tu este dodam ze aj na navrh platobneho rozkazu treba sudu dodat dokazovy material rovnaky ako na normalnu zalobu, cize v pripade obchodneho sporu napr. zmluvu ktora jasne urcuje zmuvne strany, a podmienky na ktorych sa strany dohodli, a v ktorej zmluvne strany svojim podpisom deklarovali suhlas zo zmluvou, (!!! odkliknutim tlacitka na intennete takato zmluva nevznika !!!).
- V pripade ze sud akceptoval (vydal) platobny rozkaz, musi byt zalovany o tomto upovedomeny a to dorucenim zasielky !!! do vlastnych ruk !!!. V pripade ze sa zasielka nedoruci platobny rozkaz nie je vykonatelny a musi nasledovat normalne pojednavanie. V pripade ze zasielku preberete, mate pravo sa voci rozkazu odvolat do 15, na co reaguje sud vytycenim datumu normalneho pojednavania na ktorom sa zucastnia obidve strany sporu.
- V pripade ze by tento spor dosiel az na sud na co vsak 2 clovekova firma Adamca a spol (ProWebContent BIB atd.), nema prostriedky a ani ludi (niekolo tisic sporov po celom Slovensku), tak na sude zaujmete stanovisko ze doslo k zneuzitiu vasich osobnych udajov, a nech ukazu sudu zmluvu s vasim podpisom na zaklade ktorej vymahaju danu sumu, samozrejme ze oni nic take namaju, takze vobec si neviem predstavit ze by ste mohli takyto spor niekedy prehrat (teda pokial sa nepriznate k tomu ze ste akceptovali nejaku zmluvu atd.).
1 0
Bukaj Bukaj

Bukaj je offline (nepripojený) Bukaj

Možno aj toto pomôže -
markiza.sk/relacia/lamparen/varujte-inych/[/url]

markiza.sk/clanok-relacia/lamparen/206157-nestastne-dlhy-rukojemnicka-zaruka-bez-zaruky-ustretovi-susedia-a-draha-poezia-2[/url]
Najhoršie, keď sa učíme na vlastných chybách....
0 0
video1983 video1983

video1983 je offline (nepripojený) video1983

muž
do registracie chceli meno adresu mail a myslim ze aj datum narodenia (tym som si nie isty). takze realne ak poznate tieto udaje o hocikom ho tam mozete registrovat a povedze si uprimne ze tieto udaje sa jednouchu daju zistit o hocikom.
rozmyslal som ako to co najskor vyriesit a napada ma jedina vec.
zaregistrujem tam nasich pan. politikov a pana prezidenta myslim ze bohom dna sa o to bude zaujimat cele slovensko D
0 0
yarisa yarisa

yarisa je offline (nepripojený) yarisa

Prosim, vie niekto nieco o tejto stranke sale4u.sk , lebo mi prisiel od nich mail na fakturu v hodnote 77.95 € za registraciu vyuzivanie ich stranky,a v pripade nezaplatenia vymahanie nejakou spolocnostou, ale ked som si ju chcela na internete otvorit a pozriet co to vlastne je za stranku, vyhodi mi to upozornenie na zavirovanu stranku. Je mozne nejakou registraciou takto cez mail bez osobneho podpisu uzatvorit nejaku uzivatelsku zmluvu a zaviazat sa k zaplateniu?
0 0
Llívia Llívia

Llívia je offline (nepripojený) Llívia

Téma podvodných stránok je tu už rozoberaná - najviac tu http://www.porada.sk/t123235-p230-pr...ne-portal.html
Či sa tá stránka volá www.basne-portal.sk, www.stahujme.sk, www.sale4u.sk - stále je to jeden a ten istý problém s rovnakým riešením, takže by dobré rozoberať to v jednej téme a v tejto http://www.porada.sk/t123235-p230-pr...ne-portal.html je to najviac rozoberané, sú tam o.i. aj stanoviská zo SOI alebo iných inštitúcií.
0 0

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať