Zavrieť

Porady

Slovensko žije Gorilou, a Porada strká hlavu do piesku!!!

Gorila nám dýcha všetkým na krk, ale na Porade už je problém vyriešený! Slovensko je na nohách, a traja statoční poraďáci nám povedali, že nič sa nedeje? Ale deje. Tak nezatvárajte ústa tým, čo majú záujem o veci verejné, prosím!
Usporiadat
Téma je uzavretá.
marleau marleau

marleau je offline (nepripojený) marleau

Pikoška Pozri príspevok
A ja mám ku gorilákom a goriláčke Bubeníkovej jedinú otázočku? Nemienite sa ospravedlniť verejne národu, ktorý ste zdierali?
A pre orgány činné v trestnom konaní mám tiež otázočku. Ako je možné, že ešte ste im nezaložili putá? Pre nich je sloboda medzi nami len dôkaz toho, že žijeme v banánovej republike. Asi sme už mali byť všetci v uliciach a hnať Vás do džungle, kam patríte.
Kým sa nebude vešať,spravodlivosť na Slovensku nikdy nebude!Kým tu budú pseudohumanisti,tak sa nikdy nebude vešať.
0 0
pepsikova pepsikova

pepsikova je offline (nepripojený) pepsikova

...originál...
Pikoška Pozri príspevok
A ja mám ku gorilákom a goriláčke Bubeníkovej jedinú otázočku? Nemienite sa ospravedlniť verejne národu, ktorý ste zdierali?
A pre orgány činné v trestnom konaní mám tiež otázočku. Ako je možné, že ešte ste im nezaložili putá? Pre nich je sloboda medzi nami len dôkaz toho, že žijeme v banánovej republike. Asi sme už mali byť všetci v uliciach a hnať Vás do džungle, kam patríte.
..

šmarjáá, hádam nechceš, aby im zobrali ešte aj majetok?..však sa viezli s ňou a teraz sú spravodliví..fakt na grc..
0 0
pepsikova pepsikova

pepsikova je offline (nepripojený) pepsikova

...originál...
...demokracia po slovensky...aby sme sa náhodou nedozvedeli niečo, čo nemusíme vedieť...
http://aktualne.centrum.sk/kultura/m...tml?id=1251516
1 0
pepsikova pepsikova

pepsikova je offline (nepripojený) pepsikova

...originál...
...a len tak, medzi nami, na facebuku ide celkom zaujímavý diskus medzi poraďákmi a jožkomM..(ale jožkoM sa už asi nezúčastní)
Naposledy upravil pepsikova : 16.01.12 at 10:11
0 0
srska srska

srska je offline (nepripojený) srska

téma?
0 0
KatarinaNR KatarinaNR

KatarinaNR je offline (nepripojený) KatarinaNR

teraz sa tak vážne zamýšľam, koho vlastne voliť??? vždy som si splnila svoju voličskú povinnosť, ale teraz nemám ani tušenia koho volit,
len také konštatovanie, moja mamina bola minulý týždeň na drobnej ženskej operácií, pracuje ako učiteľka v mš, cez 30rokov, celý život odvádza zdravotné poistenie, po operácií si buď musela kúpiť čípok proti bolesti od sestričiek za 1 euro alebo si dala svoj "ibáč" čo mala v kabelka, dá sa mi z toho....... no fuj
0 0
srska srska

srska je offline (nepripojený) srska

ale aspoň, že mám obvoďáčku serióznu - neúčtuje si na mňa
0 0
KatarinaNR KatarinaNR

KatarinaNR je offline (nepripojený) KatarinaNR

pepsikova, a kde na FB to nájdem?
0 0
pepsikova pepsikova

pepsikova je offline (nepripojený) pepsikova

...originál...
KatarinaNR Pozri príspevok
pepsikova, a kde na FB to nájdem?
http://www.facebook.com/groups/153276708047366/

...sú tam vyjadrenia jožkaM...
0 0
trisestri trisestri

trisestri je offline (nepripojený) trisestri

Zita5 Pozri príspevok
Ťažko sa dýcha v štáte,ktorý je riadený takými ľuďmi , akými je riadený.

Nie je mi to jedno čo sa deje a som z toho veľmi nešťastná .Podnikám 20 rokov.Už som toho prežila veľa, nadobudla som veľa životných skúseností, ale aj som veľa stratila pri podnikaní.Viem o čom je život,viem aké je ťažké podnikanie v tomto štáte pre obyčajného človeka , ktorým som aj ja, ktorý nemá za sebou žiadnu vplyvnú osobu .Počas celých dvadsať rokov podnikania som nečerpala od štátu nič ,žiadnu podporu , žiadne nemocenské dávky ....stále len platím a prilievam , či to je daň z príjmu, či to je DPH, či to je daň z nehnuteľnosti z podnikateľských priestorov , či je to smetné raz tak drahé pre podnikateľov ako domácnosť ,či sú to odvody do fondov , či daň z motorových vozidiel stále sa zvyšujúca a v neposlednom rade sankcie za omeškané platby atď.Toto poznáme všetci , len je na jedincovi či to povie verejne teda či si to prizná , alebo nie .Však keď sa zamyslím nad tým,tak vlastne i napriek tomu , že podnikám, tak mi nezostane v čistom ani minimálna mzda. A v kauze Gorila lietajú milióny a miliardy bezpracne .No proste hnus !
Nie je tomu tak dávno, keď sa na Porade vykrikovalo , akí sú podnikatelia podvodníci, ako zamestnanci trpia , akí sú diskriminovaní a podobne ................ teraz máte možnosť sa verejne vyjadriť ku Gorile a k tým, ktorí nás tu roky okrádajú.Inak to ani nemôžem nazvať.

Najviac ma znepokojuje fakt , že nám takýto ľudia v ich dielni varia zákony , také aké sú .Majú nad nami ...nad spodinou tohto štátu kontrolu a idú nás trestať sankciami , aby sa naplnila štátna kasa a mohlo sa viac kradnúť.
Áno, povedala som si, že nepôjdem voliť ....ale napokon som si to rozmyslela....radšej dám hlas niekomu inému,akoby mal prepadnúť môj hlas stranám, ktoré nás tu oblbujú už 20 rokov .

A pri tejto príležitosti ma napadá súvislosť s ERP, ako sa rozbehli od 1.1.2012 kontroly a podnikateľov za pár centov, ktoré im vystávajú v kase dostanú pokutu .No povedzte,nie je to hanba ? Však tieto zákony nám tvorili Gorilisti.
Však si pozrite zákony a sankcie , však tie pokuty všetky sú likvidačné! Však prečo nie , ak to nedostanú naši moci páni na daniach, tak to dostanú na pokutách .
opravím skor sa mysleli podnikatelia gorilisti na ktorych sa nadavalo, rozumnejsi ludia nemaju nic proti podnikatelom a zivnostnikom ktory seriozne podnikaju,platia dane,odvody,mzdy a k zamestnancom sa spravaju ferovo-prave dobre meno podnikatelom kazia vselijaky gorilisti,simpanzy atd-ved toto co sa prevalilo je len spicka ladovca-po celej krajine su pijavice prisate uplne vsade tam kde su verejne zdroje,dotacie fondy-ukradnut niekomu auto a vozit sa na nom je trestne, zobrat niekomu podu a neplatit najom trestne nie je, neustaly kolotoc vytvarania a zadlzovania s.r.o, fiktivne obchody kvoli podvodom z dph a potom nedotknutelnost mnohych takych podnikatelov,este ta zrazia na prechode a nie je to priestupok-tak ako to doslo v tejto krajine je na zaplakanie,vyvolenym prejde u policie pomaly aj vrazda,obcan ktory nema znamosti,nema takmer ziadne prava-je okradany, podvadzany,terorizovany/neprisobivymi obcanmi/-sudy ,policia vsetko skorumpovana banda,zakony casto darebacke a ich vyklad a uplatnovanie je totalne svinstvo-tiez som presiel vselicim-bol som veduci skladu, robotnik, zivnostnik, politik v regionalnej politike,uradnik,aktivista-podaval som niekolko trestnych oznameni a podani a spoznal som celu masineriu spinavosti, manipulacii a atd a vrcholom bolo ked my vysetrovatel v jednom pripade policajt nenapadne naznacil ze ma menej ako sbskar a preto si musi prilepsovat bokom /korupcia/a naposledy ma dojal dopravny inspektor ked my priamo povedal ze vie ze jeho rozhodnutie bude nespravne a nespravodlive a ze mnohe su take v policii ,no co uz z tym ze tak to chodi-je sokujuce ze sa uz nik nicoho neboji,ze uplatky sa budu za chvilu davat verejne,ze ty co maju chranit zakon a poriadok sa este aj vystatuju tym ze tak nerobia,stratili sa zabrany,svedomie a akakolvek sudnost-opice prijali zakony ktore ochranuju sviniarov a destruovali pravny stat, ustavnost, pravo, spravodlivost, zakon,poriadok a zdravu ekonomiku.
2 0
Jano24 Jano24

Jano24 je offline (nepripojený) Jano24

http://hnonline.sk/stlpceky/c1-54429...icny-potencial
Sulík najpr posiela Dzurindu a Mikloša do dôchodku politického, ale na konci článku v HN uvádza, že možno najlepšia koalícia pre Slovensko bude po voľbách koalícia SaS a SDKU.To už mu nebude vadiť že vo vláde bude s morálnym trpaslíkom , lebo ide iba o moc... / bude na to mať jednú otrepanú frázu-lebo Fico/. Na kauzu gorila sa ešte vytvoria nejaké komisie po voľbách / ak treba niečo zamiesť pod koberec, tak sa na Slovensku vytvorí komisia/ a gorila sa nechá uležať, odležať a postupne sa na ňu zabudne a poďho veselo presadzovať slávnú daňovo-odvodovú reformu a ničiť malých živnostníkov...Dzurinda sa vyjadril že Gorila spája terajšie pravicové strany, ten vie o čom hovorí už je ostrieľaný v týchto veciach a prežije aj Gorilu.Čítal som v deníku že včera SDKU v Modre malo prvý míting .Síce tam prišlo málo ľudí, ale hneď prvú pesničku pustilli do repúroduktorov od AC/DC v preklade je to pesnička Dialnica do pekla... Aký vystížny názov skladby s ktorou ide SDKU do volieb...Takže do volieb Gorila a po voľbách sa na porade bude riešiť daňovo-odvodová slávna reforma, ktorá chválabohu bola zmietnutá minulý rok v hodine dvanástej...Penta sa nebude po voľbách dusiť, dusiť sa budú živnostníci, aj radoví občania.
0 0
srska srska

srska je offline (nepripojený) srska

ešte aj pes sa k nemu otočil riťou
0 0
sisima sisima

sisima je offline (nepripojený) sisima

nepoznám človeka, ktorého nezmenia peniaze, moc a príležitosť!
keby za mnou niekto prišiel a dal pod nos 200 mil a za chrbtom "esá" zo strany, asi by som urobila to isté ako tá pani, a vôbec sa to nebojím povedať, a prečo? lebo pred pol rokom som bola označená ako živnostník ojeb.vač, a teraz som sa posunula ďalej, momentálne som budúca matka ojeb.ávačka, dokelu, len ja som si chvíľu platila pár eur, ako mi tu poradil teraz pán minister, aby som potom tých pár mesiacov nedostávala len tých pár eur... no za 200mil by som mohla aj 10 detí porodiť a vychovať... ale v tomto štáte by mi zato platili, len keby som bola čierna...
bože, kde to ja žijem...
volit nepojdem, lebo naozaj nemám koho (
0 0
Majkas Majkas

Majkas je offline (nepripojený) Majkas

Dala som, že mna táto tema zaujíma, no ale čo teda možeme robit ?, ked nám tu uz vládnu finančné skupiny a ich posluhovači ?, nepojdeme volit ? - pomože to ?, hnusí sa mi to dávno a je mi z toho smutno, ako si z nás utahujú a vyplácajú odstupné či sú tam 4 roky alebo 2,5 a odmeny,...nepojdem volit a basta (či?)
0 0
erzet erzet

erzet je offline (nepripojený) erzet

Dôchodca
Mojsejová mala pravdu: "Bubeníková nemala odvahu sa postaviť pred kameru".
Nepovedala ani "a", ani "b", ale ani "né". Asi jej bol život milý.
4 0
Kvaka Kvaka

Kvaka je offline (nepripojený) Kvaka

Už dlhšie som si pozerala tie publikované útržky materiálov Gorila, a stále som nechcela veriť, že to niekto bude aj vyšetrovať. Tie úryvky mnou dobre otriasli, cítim len hnus a bezmocnosť, ale určite sa tieto veci diali už od roku 1989, lebo chamtivosť niektorých Slovákov nepozná hraníc. Nedávno som kdesi čítala príspevok od alabuta, teraz mi prišli na um jeho slová v príspevku, napadlo ma, prečo je to tak, a nielen u nás na Slovensku. Pozrite si v téme http://www.porada.sk/t183857-buducnost-sveta.html je to príspevok 37, ale aj ďalšie tam. Blížia sa voľby, naozaj niet koho voliť. Mať tak vešteckú guľu, a vidieť, kto je odborník a dobrý manažér a súčasne nie je skorumpovateľný, ničím, ani fľaškou, ani kávou, ale to už asi iba snívam, že?
5 0
Pikoška Pikoška

Pikoška je offline (nepripojený) Pikoška

Majkas Pozri príspevok
Dala som, že mna táto tema zaujíma, no ale čo teda možeme robit ?, ked nám tu uz vládnu finančné skupiny a ich posluhovači ?, nepojdeme volit ? - pomože to ?, hnusí sa mi to dávno a je mi z toho smutno, ako si z nás utahujú a vyplácajú odstupné či sú tam 4 roky alebo 2,5 a odmeny,...nepojdem volit a basta (či?)
Máš pravdu, že vládne Haščák a Penta. Tieňový premiér a tieňový parlament. A kto im to dovolil? MY! Sedíme na ritiach a dávno sme mali byť pred prezidenstkým palácom, či parlamentom. Vieš, čo robím ja? Odmietnem tunelára, to po prvé. Lebo účtovník má veľkú moc podieľať sa na veciach verejných. Neúčtovať fiktívne faktúry, neskresľovať účtovníctvo. Stačí sa pozrieť do Obchodné registra. Za hodinu som vygooglila 40 firiem, jazidacich na bielych koňoch. Ani jedna listina za niekoľko rokov v Zbierke listín. A adresy menené podľa čoho? Daňových úradov? A do nich zlúčených niekoľko firiem. Takže sa firmičky zlučujú, rozdeľujú, sprivatizujú a šup s nimi bielemu koňovi. Gorilák sa stratí a životnosť bielych koňov sa možno priamoúmerne skracuje. Naše deti a vnúčatá nám asi ťažko odpustia, že sme so Slovenska dovolili vybudovať nagorilatejšie ZOO ! Ale nikdy nie je neskoro vyprášiť im kožuchy. V marci máme príležitosť. A dovtedy sem môžeme denne vylepiť jednu firmu a priradiť k nej Goriláka. Určite máme na to. V tomto sme lepší, ako právnici. Tí nech nastúpia po nás.
1 0
Melnick Melnick

Melnick je offline (nepripojený) Melnick

človek čo opustil Poradu.
erzet Pozri príspevok
Mojsejová mala pravdu: "Bubeníková nemala odvahu sa postaviť pred kameru".
Nepovedala ani "a", ani "b", ale ani "né". Asi jej bol život milý.
Len škoda, že toto je jedna z mála právd p. M.. Chcelo by to byť, aj v jej prípade, pravdovravnejšia.
Naposledy upravil Melnick : 16.01.12 at 15:44
0 0
Kvaka Kvaka

Kvaka je offline (nepripojený) Kvaka

Neviem, či by som si trúfla napísať sem meno a firmu, jednak preto, že asi platí prezumpcia neviny, jednak preto, že v niektorých prípadoch by ľudia mohli ohroziť aj svoju rodinu, čo ty vieš, kde všade má chápadlá gorila chobotnicová.
0 0
Melnick Melnick

Melnick je offline (nepripojený) Melnick

človek čo opustil Poradu.
No ja si myslím, že ak by sa podarilo kauzu Gorila vyšetriť, tak najmä v krajinách ako Barbados, Panama, Britské Panenské ostrovy, Bahamy či Kajmanské ostrovy zaznamenajú príliv obyvateľov zo Slovenska. "Gorilám" sa vždy podarí uniknúť pred spravodlivosťou. Nie nadarmo je bohyňa spravodlivosti slepá.
2 0
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať