Ja osobne nemám moc vláske al lincluzive.Musíte byť v určenom čase na určenom mieste a najedzte sa v hotelovej reštaurácii a potom chodte do mesta a odolávate tej ponuke na ulici,to je skôr utrpenie .Toto mi nevyhovuje.Najmä pri Grécku a Chorvácku tam sa dá stravovať v reštauráciach, tavernách, bufetoch, stánkoch úplne v pohode a mimo sezónu určite aj za normálne ceny.Domáci varia výlučne zo svojich čerstvý potravín ,nepoužívajú umelý ketchup a podobné svinstvá ,ako v slovenských reštauráciach.Minulý rok sme zo sebou do Grécka viezli "štanglu"suchej salámy a 10 konzerv.Salámu sme dojedly po ceste späť a z konzerv 8 zostalo.Miesto toho som si doniesol z grécka konzervy domov ,asi 20 luncheonmeatov,v špičkovej kvalite a chuti za polovičnú cenu čo predávajú v Kauflande tú otrovu na potkany s názvom luncheonmeat.Mimo sezónu jún si určite nájdete ubytovanie pod 50€ /deň ,ako v Chorvácku tak aj v Grécku,len treba hľadať.+ cesta ,na Makarsku je to cca 800km+ poplatky za dialnicu.Jeden obed v reštaurácii sa dal cez plnú sezónu kúpiť za 7€.Deckám stačili vynikajúce mega palacinky 1,5€ ,gyrosy 1,5€ a pizze 3€.