Zavrieť

Porady

recept na lososa

ahojte, tento rok som sa rozhodla,ze ku stedrovečernej večeri budeme mať lososa len háčik je v tom, že neviem nejaký super receptík...poradí mi niekto ? nechcem linky na recepty z netu, ale taký vlastný recept niekoho z vas dakujem
Usporiadat
Tweety Tweety

Tweety je offline (nepripojený) Tweety

Losos je asi najlepší na prírodno, zapečený. Trocha korenia, soli, citrónovej šťavy,cesnačiku, masla alebo oliv. oleja, múky. So zemiakmi, šalátom.
5 0
Menej reklamy? Zaregistrujte sa! - Žiadne vyskakovacie reklamy!
taiko taiko

taiko je offline (nepripojený) taiko

Som, kto som
Kukni sa tu. To je moja stranka, Ja som ho varil uz aj tak aj tak. Oba lososy su fajne

http://www.jedloakopriatel.sk/losos-na-zelenine/

Ak si k tomu fuknes este nejaku limetovu, alebo (citronovu) omacku, tak to bude parada. Tu mozes urobit aj tak, ze do vypeku po lososovi pridas kokosove, alebo ovsene mlieko, alebo smotanu, ktoru trosku zahustis solamilom, trosku povaris, pridas limetkovu stavu a trosku soli a mas vybavene. A mozes to aj s opekanymi zemiakmi podavat.
Ak budes tu omacku robit z kokosoveho mlieka, tak smozrejme cierne olivy vynechas
losos_na_zelenine_4.jpg  
losos_na_zelenine_5.jpg  
1/1
7 0
player85 player85

player85 je offline (nepripojený) player85

taiko Pozri príspevok
Kukni sa tu. To je moja stranka, Ja som ho varil uz aj tak aj tak. Oba lososy su fajne

http://www.jedloakopriatel.sk/losos-na-zelenine/

Ak si k tomu fuknes este nejaku limetovu, alebo (citronovu) omacku, tak to bude parada. Tu mozes urobit aj tak, ze do vypeku po lososovi pridas kokosove, alebo ovsene mlieko, alebo smotanu, ktoru trosku zahustis solamilom, trosku povaris, pridas limetkovu stavu a trosku soli a mas vybavene. A mozes to aj s opekanymi zemiakmi podavat.
Ak budes tu omacku robit z kokosoveho mlieka, tak smozrejme cierne olivy vynechas

Super, to vyzerá úžasne - určite vyskúšam urobiť práve toto, dakujem
0 0
avalik avalik

avalik je offline (nepripojený) avalik

ja robievam lososa len opeceneho na masle, k tomu listovy spenat s cesnakom (da sa pouzit aj mrazeny spenatovy pretlak v pripade nudze) a varene zemiacky
2 0
taiko taiko

taiko je offline (nepripojený) taiko

Som, kto som
1Dara Pozri príspevok
ja robievam lososa len opeceneho na masle, k tomu listovy spenat s cesnakom (da sa pouzit aj mrazeny spenatovy pretlak v pripade nudze) a varene zemiacky
nechcem, aby to vyzeralo, ze sa Ti chcem revansovat , ale ten Tvoj recept vyzera tiez fajne Hned volam zene nech rozmrazi lososa na zajtra.
Podla mna jednoduche chute su naozaj s lososom najlepsie. Zlozitosti zabiju chut lososa, uz som aj videl ze nejaky fesak strcil lososa do fritaku. To je hotova vrazda dobreho maska.
Naposledy upravil taiko : 12.12.12 at 18:58 Dôvod: gramatika
0 0
Tweety Tweety

Tweety je offline (nepripojený) Tweety

Aj tento je fajn.
http://varecha.pravda.sk/recepty/los...10-recept.html
2 0
bettylou bettylou

bettylou je offline (nepripojený) bettylou

:-))
v Ano šéfe! mali tiež dobrý recept na lososa, viem, že ho robili celého, a kosti a hlava šli ešte aj na polievku. Nejak ho marinovali v soli. Neviem, v ktorej časti, ale ak sa chce niekomu hľadať...
0 0
Dáša_ Dáša_

Dáša_ je offline (nepripojený) Dáša_

ja som minulý rok na Štedrý večer robila lososa na pare, ku tomu som v elektrickej rúre piekla celé zemiaky v šupke, len tak na rošte. Na to prišlo bylinkové maslo - len s čerstvým petržlenom, pažítkou a soľou. Žiadne koreniace prípravky z obchodu. Plus kto potreboval, dal si citrón, či limetku. A bolo to úžasné, žiaden zemiakový šalát, ani vysmážaná ryba sa tomu nevyrovnala.
4 0
pivko pivko

pivko je offline (nepripojený) pivko

Farang
Nevidím dovod kaziť si vianoce lososom , lososa mám dosť celý rok. Vianoce jednoznačne kapor.
1 0
ivuliatko ivuliatko

ivuliatko je offline (nepripojený) ivuliatko

medúza medzi čučoriedkami (Július Satinský: "ČUČORIEDKY = dievčatá od 15 do 25 rokov, MEDÚZY od 30 do 80 a po osemdesiatke sú STARÉ PRAŽENICE, ktoré majú obrovský zmysel pre humor a o svete si myslia svoje"). ...viac
My máme najradšej lososa opečeného na masle (iba posoleného a pokvapkaného citrónom), k nemu varené alebo opekané zemiaky a na hotovú rybku si dávame "sós" odkukaný v Chorvátsku - citrónová šťava, olivový olej, pretlačený cesnak, trochu soli a veľa petržlenovej vňaťky nasekanej nadrobno.

Ale Vianoce si neviem predstaviť bez vyprážaného kapra a porádneho majonézového šalátu
1 0
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
Lososy nech grizlíkovia papajú ...

Ryby mám rád ...
No neviem si pomôcť , ale losos mi nechutí v žiadnej úprave ...
0 0
pivko pivko

pivko je offline (nepripojený) pivko

Farang
A keby to bol aspoň originál losos čo tu predávajú , ale je to losos chovaný ako pangas v Thajsku .
0 0
pivko pivko

pivko je offline (nepripojený) pivko

Farang
ivuliatko Pozri príspevok
My máme najradšej lososa opečeného na masle (iba posoleného a pokvapkaného citrónom), k nemu varené alebo opekané zemiaky a na hotovú rybku si dávame "sós" odkukaný v Chorvátsku - citrónová šťava, olivový olej, pretlačený cesnak, trochu soli a veľa petržlenovej vňaťky nasekanej nadrobno.

Ale Vianoce si neviem predstaviť bez vyprážaného kapra a porádneho majonézového šalátu
Takto si urob makrelu a bude chutiť lepšie ako losos.
1 0
avalik avalik

avalik je offline (nepripojený) avalik

pridam este moj oblubeny recept na cestoviny s lososom

lososa pokrajat na kusky a opiect na masle spolu s nahrubo nastruhanou mrkvou (niekedy pridavam aj kukuricu) ... zaliat slahackovou smotanou, nechat prevriet. nakoniec pridat uvarene cestoviny.
1 0
Melnick Melnick

Melnick je offline (nepripojený) Melnick

človek čo opustil Poradu.
pivko Pozri príspevok
A keby to bol aspoň originál losos čo tu predávajú , ale je to losos chovaný ako pangas v Thajsku .
To mi nehovor, však za jednu podkovičku 2 - 3 cm hrubú dám aj 5 €čok!!!!!
0 0
bettylou bettylou

bettylou je offline (nepripojený) bettylou

:-))
sašimi je veľmi chutný spôsob "úpravy", ale to z mrazeného nespravíš, musel by byť čerstvý. nepýtať sa: sašimi - surová ryba nakrájaná na plátky s citrónom, nakladaným zázvorom a chrenom. Plus nejaký kusok zelene (rozumej šalátu) na ozdobu.
1 0
taiko taiko

taiko je offline (nepripojený) taiko

Som, kto som
pivko Pozri príspevok
A keby to bol aspoň originál losos čo tu predávajú , ale je to losos chovaný ako pangas v Thajsku .
No ander neviem, ci by chudakovi lososovi v Thajsku nebolo teplo, ked je doma v severnych moriach. A ten losos, co ho po cely rok jes, je tiez z Thajska?
2 0
taiko taiko

taiko je offline (nepripojený) taiko

Som, kto som
Melnick Pozri príspevok
To mi nehovor, však za jednu podkovičku 2 - 3 cm hrubú dám aj 5 €čok!!!!!
V metre som myslim kupoval za 21EUR/kg a to boli filety. No kazdodenna potrava to nie je veru, ale raz za cas je to fajn.
0 0
avalik avalik

avalik je offline (nepripojený) avalik

ja mrazene lososove filety kupujem v IKEA (4x 125g bezna cena za 9 €) ... alebo aj v Lidli (balene po 2 ks) - ked je akcia robim si zasoby
0 0
taiko taiko

taiko je offline (nepripojený) taiko

Som, kto som
1Dara Pozri príspevok
ja mrazene lososove filety kupujem v IKEA (4x 125g bezna cena za 9 €) ... alebo aj v Lidli (balene po 2 ks) - ked je akcia robim si zasoby
V metre maju myslim cerstve, aspon sa tak tvaria (tie co su v celku nie su slizke a nemaju zakalene oci), len ho treba hned zamrazit, ked sa nejde pouzit
0 0
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať