Zavrieť

Porady

AXA nikdy viac !

No dnes som sa vytočil. Tí hajzli v AXA poisťovni manželke vypovedali havarijnu poistku preto lebo mala škodovú udalosť/ výpoveď by až tak nes...a ,ale jej prepadne v prospech poiťovni aj nespotrebované poistne/.Podľa zmluvy na to majú právo a vraj aj podľa občianského zákonika.
To ich už vobec nezaujíma že mala prvú nehodu / škoda 1.000 EUR / v živote a že dané auto malo bezškodový priebeh poistenia 2,5 roka.
Tak že AXA nikdy viac.
Naposledy upravil pivko : 17.05.12 at 13:45
Téma je uzavretá.
Usporiadať podľa času

jb0863 je offline (nepripojený) jb0863

jb0863
Taktiež s AXOU nemáme dobré skúsenosti , môžem povedať , že najhoršie so všetkých poisťovní .
Vodič, ktorý mal vozidlo poistené v tejto poisťovni nám spôsobil škodu - puknuté čelné sklo od odskočeného kamienka , verte - neverte , ale trvalo 11 mesiacov , kým poisťovňa bola schopná nám vyplatiť poistnú udalosť a to ešte nehovorím , koľko papierov trebalo dokladovať, dokonca sme museli ešte zaslať fotku vozidla , že je vymenené čelné sklo. A pánovi, ktorý mal poistku v AXE , tak tomu prišiel papier, že s ním tak isto vypovedali zmluvu .

cacka je offline (nepripojený) cacka

účtovník, mzdár cacka
Tiež nemáme dobrú skúsenosť s AXA poisťovňou. Manželovi ukradli s bicyklárne bicykel v hodnote 2500 EUR (doniesol si ho z garáže na 1 deň, lebo si ho chcel ísť umyť a dať do servisu) a zlodej sa dostal cez zamknuté vchodové dvere a aj bicykláreň bola zamknutá. Mali sme poistený v AXe byt a vzťahovali sa na to aj pivničné priestory, ale nám to neuznali, lebo že aj v tej bicyklárni ho mal mať pevne spojený so steouu alebo niečo podobné....ako keby bol pre profi zlodeja problém preštiknút zámok....takí sme nas..tí...ešte 2 roky budeme splácať niečo čo nemáme....
Joj keby len v tom. Mne zdržujú vrátenie peňazí za obojstranne neakceptovanú životnú poistku tretí mesiac a na ich infolinke ma zakaždým informujú inak. Chcelo by to dať dokopy ľudí s podobnými skúsenosťami a podať hromadné trestné oznámenie...?

reb je offline (nepripojený) reb

reb
Ja AXA určite neodporúčam. Najskôr uzavrú zmluvu a potom Vám napíšu, že Vám ju vypovedali, lebo sa rozhodli. Bol som sa na pobočke spýtať prečo, nikto nevedel a tvrdili, že to tak nerobia. Ibaže mne vypovedali zmluvy dve a vrátili poštou peniaze a nijako to nezdôvodnili. Výpoveď mi navyše prišla s mesačným oneskorením, ja som sa domnieval, že som poistený a nebola to pravda. AXA NIE! Horšiu komunikáciu s poisťovňou nepoznám.

moika je offline (nepripojený) moika

pracujuca matka moika
nechcem viac o AXA počuť.Teraz riešime havarijnu poistku na auto staré necelé 2 roky . Bez uvedenia dôkazov nám krátili plnenie, servisu neposlali plnu sumu a ten nam teraz zadrživa auto. Už prešli štyri týždne , kazdý týžden písem a volam a žiadna odpoved. Pritom som zohnala udaje z predchadzajucej poistovne Kooperativy, že sme cely čas boli bezškodový klient, tak nech preplatia celu sumu, a oni ignorujú. V zdovodnení nas krivo obvinili , že sme nespravne uviedli pocet škodovych udalosti, pritom v zmluve je napisane, ze sme boli overený online. Takže pri uzavretie zmluvy to bolo OK, ale teraz rozhodli svojvolne a neodpovedaju na urgencie. Mne to pride ako vopred planovaný podvod na klientoch. AXA nikdy viac.

janka104 je offline (nepripojený) janka104

janka104
ahojte má ešte niekto zlú skúsenosť s poisťovňou AXA? chceme si tam dať uzavrieť havarijné poistenie,alebo mi odporúčate inú poisťovňu? ďakujem

Indeed je offline (nepripojený) Indeed

Vylúčený člen Indeed
Len sypte peniaze do havarijneho poistenia ked ste b**í !

havarijna poistka može byť užitočná /nehovorím,že sa oplatí/ ale može byť užitočná počas prvých 3 rokov životnosti vozidla

v ďalších rokoch si už poisťovňa pri nejakej škodovej udalosti odpočítava vysoké amortizácie

Apropos "čelné sklo" asi pred mesiacom som tiež musel vymeniť čelné sklo kvoli praskline z odleteného kamienka

cena opravy summasumarum 130 eur aj s tringeltom, a nepotreboval som žiadné havarijne poistenie,lebo som ho nemal

ale aj keby som ho mal,tak čakať na peniaze 11 mesiacov naozaj nestojí za to.

pivko je offline (nepripojený) pivko

Farang pivko
Tak to sa mýliš , neviem si predstaviť vačšiu škodu ,alebo totálku na drahom aute a tie 3 roky je blbosť , nedávno som menil náraznik a hmlovku , lebo som zrazil psa /škoda 1.400 Eur/ a žiadnu amort. mi pri 4r. aute nepočítali.
A od AXA poisťovne ruky preč. Jedine Uniqa

Ice dive je offline (nepripojený) Ice dive

Ice dive
amortizácia sa v havarijnom poistení nikdy neuplatňuje jedine pri totálnej škode....
a to že by mali v havarijnom poistení nárok na nespotrebované poistné je blud... buď bola na aute totálna škoda kedy reálne nárok na poistné vznikne nakoľko zanikol predmet poistenia a poistné sa udalosťou spotrebovalo, alebo sa jedná o PZP kedy keď sa zmluva zo strany poisťovne vypovie, po poistnej udalosti, tak sa poistné nevracia...

Dana L je offline (nepripojený) Dana L

Dana L
môjmu známemu preplatili čelné sklo z povinného poistenia vinníka . jedná sa o ČSOB

Ice dive je offline (nepripojený) Ice dive

Ice dive
Dana L Pozri príspevok
môjmu známemu preplatili čelné sklo z povinného poistenia vinníka . jedná sa o ČSOB

no tak to si môže gratulovať, po novom takéto škody už máloktorá poisťovňa preplatí...

Žabinka je offline (nepripojený) Žabinka

Žabinka
Ale poistí.. Ale si to celne sklo treba poistit zvlast.. Novinka v koopke..

janka104 je offline (nepripojený) janka104

janka104
no ja si myslím,že sa určite havarijne oplatí, lebo neviem si predstaviť totálku mojou vinou a prísť o celé drahé 3 ročné auto...sklo nebudem pripoisťovať, to sa určite neoplatí so spoluúčasťou 33 eur, to sa neoplatí...len som chcela vedieť ako AXA plní spoje záväzky ďakujem za radu

pivko je offline (nepripojený) pivko

Farang pivko
Ice dive Pozri príspevok
amortizácia sa v havarijnom poistení nikdy neuplatňuje jedine pri totálnej škode....
a to že by mali v havarijnom poistení nárok na nespotrebované poistné je blud... buď bola na aute totálna škoda kedy reálne nárok na poistné vznikne nakoľko zanikol predmet poistenia a poistné sa udalosťou spotrebovalo, alebo sa jedná o PZP kedy keď sa zmluva zo strany poisťovne vypovie, po poistnej udalosti, tak sa poistné nevracia...
Tak blud to nieje , totálka to vobec nebola , škoda bola 1.000 Eur a ako som písal vypovedali jej po vyplatení škody zmluvu a poistné cca za 6 mesiacov jej prepadlo v prospech poisťovne. Je to uvedené aj v zmluvých podmienkach , ktoré má AXA.
fortunka No to je divne a strasne ... my mame skoro vsetky auta v allianz (4ks) a v zivote sme nemali problem, zavolame, nahlasime.. donesieme rovno do servisu, ostatne vybavi servis.. teraz sa menili aj zimne pneumatiky a disky z havarijnej poistky (3000EUR), skrabance a skla nam menili na vacsine firemnych aut v decembri a nehody riesia tiez rychlo (na parkovisku nam niekto obil auto a oprava stala cca 2000EUR).. nikdy nebol problem, nikto s nami nic nevypovedal ani nevypoveda.. ale napr. vypovedala mi poistovna zivotnu poistku s takym zvlasnym sposobom ze mi je az zle z toho a nemozem nic... aegon..
Krakonoš fortunka, ak môžeš, napíš viac o vypovedaní poistky z aegon. Ď

taiko je offline (nepripojený) taiko

Som, kto som taiko
Kolko by som zaplatil v poistovni AXA poistne za Opel Vectra rok vyroby 2005 2.0 l benzin? 190000km? Neviem sa k tomu na stranke AXA dopatrat.

Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.