Zavrieť

Porady

legálne kradnutie detí

Lov otrokov a ich predaj. Sú krutí otrokári postavami minulosti? V súčasnosti sme svedkami novodobého lovu detí a ich predajom tyranom. Juvenilná justícia je systémom krutého bezprávia, ktorá chytá do svojich otrokárskych sieti bezbranné deti. Z názvu by človek predpokladal, že juvenilná justícia sa zoberá ochranou detí a kriminalitou neplnoletých, ale opak je pravdou. Juvenilná justícia nemilosrdne vytrháva plačúce deti zúfalým rodičom a to z umelých, absurdných príčin a bez súdu. Rodičia sú zbavovaní rodičovských práv bez odvolania. Tento zločinný systém už funguje vo väčšine krajín.
Usporiadat
rado3105 rado3105

rado3105 je offline (nepripojený) rado3105

http://pravdiveslovensko.blogspot.sk...ychickych.html
homosexuali vznikaju ako dosledok vychovy v prostredi bez lasky, ich potreba sa ukojit je v rozpore s prirodzenym milovanim, kedy je milovanie obojstranne - teda obostranne uspokojenie partnerov(homosexuali to robia len aby sa ukojili bez ohladu na bolest a problemy druhemu - vid. pocet HIV nakazenych osob v SR - do 300 osob, z toho 80% su homosexuali zvacsa vysokopostaveni, menej ako 20% tvoria prostitutky). Ked sa spytate homosexuala(zistuje sa detailne epidemiologicky proces, aby sa doslo k pramenu nakazy - zvacsa udavaju - ze akt sa odohral vo velkej miestnosti, kde boli desiatky osob pri zhasnutom svetle.
A homosexualita je v 90% spojena s pedofiliou.....Takze pripady kradnutia a zneuzivania deti sa budu mnozit a treba byt v strehu......
2 3
rado3105 rado3105

rado3105 je offline (nepripojený) rado3105

http://pravdiveslovensko.blogspot.sk...rovatelka.html

schvalenie homosexualnych manzelstiev je zamienka pedofilov na neskorsi lobbing za adopcie deti....
Najprv si schvalia manzelstva. Kedze toto bude schvalene, budu sa porovnatvat s heterosexualnymi manzelstvami, ze si mozu adoptovat deti a oni nie... Tak sa schvali adoptovanie deti homosexualnymi parmi....a az potom sa ukazre spinava tvar homosexuality a zneuzivania malych deti....
Naposledy upravil rado3105 : 19.02.13 at 02:16
1 3
mattto mattto

mattto je offline (nepripojený) mattto

rado3105 Pozri príspevok
http://pravdiveslovensko.blogspot.sk...rovatelka.html

schvalenie homosexualnych manzelstiev je zamienka pedofilov na neskorsi lobbing za adopcie deti....
Najprv si schvalia manzelstva. Kedze toto bude schvalene, budu sa porovnatvat s heterosexualnymi manzelstvami, ze si mozu adoptovat deti a oni nie... Tak sa schvali adoptovanie deti homosexualnymi parmi....a az potom sa ukazre spinava tvar homosexuality a zneuzivania malych deti....
Z historie vieme, ze najvacsi puritani boli v sukromi najvacsi zvrhlici, najhlasnejsi brojici proti homosexualite boli latentni homosexuali a nemozme zabudat na dusevne poslabsich. Ty do ktorej skupiny patris?

Divim sa, ze v dnesnej dobe este existuju ludia s tvojimi nazormi.
2 0
martina0203 martina0203

martina0203 je offline (nepripojený) martina0203

Ešte asi zďaleka pani Ivana Boroová neskončila.....

Myslel som si ,že už bude pokoj. Nie je. Spracúvam reportáž o tom, že návratom detí Ivany Boórovej na Slovensko, sa jej boj so systémom zďaleka neskončil. Tejto rodine asi nie je súdené byť šťastnou. Dárius Haraksin....
554224_330169760436780_925316066_n.jpg  
0 0
martina0203 martina0203

martina0203 je offline (nepripojený) martina0203

Príbeh Evi Machalákové

Důvod odebrání byl podobný jako u Boorových . Zánět předkožky u jednoho z chlapců byl klasifikován jako podezření ze sex. zneužití . Ihned v nemocnici bylo toto obvinění lékařskými vyšetřeními vyloučeno, avšak u soudu na to nebyl brán zřetel a policie tuto skutečnost vyšetřovala dva roky!!, a nyní případ uzavřela s tím, že zneužití vyloučila. Barneverne ( norský sociální úřad ) však předkládá další a další smyšlené důvody, proč chlapce biologické matce Evě nevrátit. Důvody jsou to : matka neudržovala s dětmi tradice, nejezdila na výlety - vše nesmysl, důkaz : fotky. Dále : Denisek údajně dle učitelky v den soudu nakreslil ve školce obrázek svého žaludku a měl říct, že jedl chleba s fekáliemi ( doslova " s hovínkama" ) Musela to být nejspíš nutella, pokud něco takového opravdu nakreslil. Další věc: děti vyrůstaly od malička spolu, přesto barneverne tvrdí, že nechtějí spolu být a ani se vrátit k mamince. Důkaz o nepravdivosti: Chlapci se k sobě při setkání běželi a pevně se objali. Mamince na setkání kreslili srdíčka a ptali se, kdy už půjdou domů. Během vyšetřování se ukázalo, že u otce se již dříve zjistilo onemocnění, o kterém ale manželka nebyla manželem uvědoměna. Barneverne tvrdí, že manželka o minulosti svého manžela musela vědět..V rámci lékařského tajemství a v rámci toho, že soud stále ještě probíhá, detaily zveřejnovat nebudeme. Dle komunikace v diskuzích si mnohé lze domyslet. Eva po zjištění této skutečnosti naznala, že s manželem rozhodně nechce dále být v manželství, a požádala o rozvod, a nyní probíhá rozvodové řízení. Dle Evy byl manžel dětem dobrým otcem, trošku dominantní, ale měl děti rád, jediné, co bylo problémem, že byl nedoslýchavý, a tak někdy možná více křičel , vodil děti do školky, učil je jízdě na kole, jezdili na výlety, na poutě, chodili k Mc Donalds, na hřiště, do cirkusu, na dovolené, četli si před spaním, umí básničky, znají pohádky...děti byly i v ČR, všichni mají české občanství, a děti vychovávali českou výchovou. Tudíž dětem při zlobení bylo nejdříve vysvětleno, a poté, když byly tvrdohlavé, dostaly výjimečně plácnutí na zadek, s vysvětlením, proč se tak stalo. Ale nebylo to žádné tělesné týrání , či bití. Žili jako hodně českých rodin...Eva si ani nikdy nevšimla, že by mohlo dojít k nějakému zneužití ze strany otce.. Má také zdravotní dokumentaci dětí a fotografické důkazy, že žili jako běžná rodina.

Nyní je aktuální situace taková, že se čeká na soud, který rozhodne o kontaktech matky s dětmi, poslední kontakt byl v září 2012, po kterém barneverne tvrdí, že děti měly reakce po kontaktu, byly rozrušené a že bude lepší, když se kontakty omezí. ( Bodejť by neměly ) Obě děti jsou šikovné, chytré, dobře vychovávané. Eva je zaměstnána, má práci..Nekouří, nepije. Když požádali příbuzní Evy z ČR o svěření dětí do péče jim, nebyl na to brán zřetel. Jedním z dalších výmyslů bylo, že děti dostávaly k jídlu sladkosti. Barneverne vadilo, že dostaly občas ke snídani koblihy..Pokud Eva poslala dětem, když už byly u pěstounů, po barneverne dárečky k narozeninám, zůstaly někde opomenuty, nebo barneverne tvrdil, že děti na ně neříkaly nic. Školka dále tvrdí, že děti prokazovaly malou radost, když si pro ně maminka přišla. Přičemž děti mamince kreslily obrázky, sbíraly květiny při procházkách se školkou a odříkávaly nové básničky...

Další obvinění, se kterými přišel barnevern, nejsou snad ani možná publikovat a musel si je vymyslet pouze zvrácený člověk.

Eva sepsala svůj příběh. Je to dlouhý příběh o bezmoci, lžích, o manipulaci s dětmi, vymývání mozků, o neuvěřitelné aroganci moci barneverne, a o absolutní nevůli a nechuti vrátit děti do biologické rodiny.
482588_326945550759403_1502899288_n.jpg  
0 0
rado3105 rado3105

rado3105 je offline (nepripojený) rado3105

http://www.bbc.co.uk/news/uk-20182106
Skandal pokracuje, najnovsie sa hovori o Margaret Thatcherovej a Peterovi Morissonovi(homosexual), ktori pravdepodobne boli na cele obrovskeho pedofilneho prestenca napojeneho na Savila(Savile im prevazne zabezpecoval deti, spolu s bratmi Krayovcami).
Taktiez sa hovori este o vyssie postavenych osobach politiky, ktore su take zavazne, ze samoten media maju strach napisat ich meno:
Taktiez sa hovori, ze Diana bola zavrazdena, lebo chcela svetu odhalit tieto pedofilne skandaly... Obrovske mnozstvo info najdete tu:
http://www.bbc.co.uk/news/uk-20182106
Zaujimave preco ani jedno ceske alebo slovenske mediu nespojilo pripad Borovej s pedofilnymi vysokopostavenymi osobami v UK a pedofilnym prstencom?
Zeby novinari uz nedokazali spajat, ale len kopirovat propagandu?
1 0
rado3105 rado3105

rado3105 je offline (nepripojený) rado3105

LM Guest house - bol dom, kde boli drzane deti, ci uz odobrate a ukradnute rodicom alebo z detskych domovoch. Tu sa natacali videa ako vysokopostavene osoby s nimi obcuju, vykonavaju satanisticke obraty. Tieto tzv. snaff filmy boli predavane za obrovske peniaze underground skupinou, casto dalsim vysokopostavenym, medzi ktorymi boli aj arabski sejkovia. Najnovsie vysetrovania odhalili, ze bojovnici za zrovnopravnenie homosexualov v 70tych a 80tych rokoch sirili medzi vysokopostavenymi letaky(politicke spicky), kde lakali do tohto domu, pricom sa tam spomina natacanie videa a sauny...:http://cpnagasaki.wordpress.com/2013...o-guest-house/
Charles Napier - ucitel, momentalne vysetrovany pre zneuzivanie deti. Jeho blizkym priatelom je Righton, poslanec, zakladatel PIE, v 90tych rokoch obvineni z dovozu pornografickeho materialu, co sa ututlalo a stale pokracoval ako politik. Taktiez sa Righton pokusil o odstranenie Charlesa Napiera z listu Education Department’s List 99, ktory mu zakazoval vyucovat deti. Napier si zil kludne ako respektovany ucitel v Sherborne, Dorset - pokym Sunday noviny v novembri nezverejnili clanok o nom ako o pedofilovi. Napier az dovtedy bol na cele mestskeho divadla a v jeho kruhu bolo mnozvstvo mladych deti, ktore vyucoval v divadle. V sucasnosti prebiehaju dve policajne vysetrovania operacia Fairbank, ktora vysetruje pedofilny prstenec napojeny na Peter Righton. Operacia Fernbridge prebieha vo vysetrovani pedofilie spojenej s Elm Guest house, kde boli dovazane deti z detskych domovov a zneuzivane VIP pedofilmi....
http://en.wikipedia.org/wiki/Elm_Gue..._abuse_scandal
1 0
gilda gilda

gilda je offline (nepripojený) gilda

http://www.orgo-net.blogspot.sk/2013...ychiatrie.html
pozri celé video
1 0
živnostník-začiatočník živnostník-začiatočník
neviem, na co sa tu stazujete? KAZDY z vas sa zucastnil volieb a DOBROVOLNE svojim hlasom pomahal legalizovat tento system.

Tak aky problem? Vami zvoleni reprezentanti povedali, ze to spravne. Teda VY ste povedali, ze je to spravne!
0 0
Llívia Llívia

Llívia je offline (nepripojený) Llívia

rado3105 Pozri príspevok
...Zaujimave preco ani jedno ceske alebo slovenske mediu nespojilo pripad Borovej s pedofilnymi vysokopostavenymi osobami v UK a pedofilnym prstencom?
Zeby novinari uz nedokazali spajat, ale len kopirovat propagandu?
Žeby nebolo čo s čím spájať? Žeby novinári mali vlastný rozum? Žeby netrpeli homofóbiou?
1 0
Llívia Llívia

Llívia je offline (nepripojený) Llívia

Včera v Reflexe na Markíze bolo tiež niečo o "legálnom" kradnutí detí - http://voyo.markiza.sk/produkt/relac...-04-2013-17-30 (Voyo je platené, ale teraz majú nejakú akciu 7 dní na vyskúšanie zadarmo). Vo "vyspelom" svete dôvod na odobratie dieťaťa - modrina na chrbte. Na porovnaie: na Slovensku špinavé decko behajúce bosé a s holou riťou v zime po blate nikoho nezaujíma.
1 0
arizona arizona

arizona je offline (nepripojený) arizona

fakt neuveritelne !!!
http://www.magnificat.sk/2013/07/akt...ia-svoje-deti/
0 0
martina0203 martina0203

martina0203 je offline (nepripojený) martina0203

pravda...
995721_680545781962967_1196977358_n.jpg  
0 0
martina0203 martina0203

martina0203 je offline (nepripojený) martina0203

"Upozorňujeme ešte, že na Ministerstve práce, sociálnych vecí a rodiny sa pripravuje znenie zákona, takmer odkopírovaná verzia, ktorá platí vo Veľkej Británii.

Na základe tohto zákona budú mať pracovníci sociálnych úradov už aj na Slovensku voľný vstup do vašich bytov a budú na základe udania, podozrenia, alebo iných subjektívnych a účelových dôvodov kontrolovať vaše rodiny, vašu výchovu detí, vaše pomery v domácnosti a všetko, čo si len zmyslia.
0 0
GabiZ GabiZ

GabiZ je offline (nepripojený) GabiZ

martina0203
"Upozorňujeme ešte, že na Ministerstve práce, sociálnych vecí a rodiny sa pripravuje znenie zákona, takmer odkopírovaná verzia, ktorá platí vo Veľkej Británii.

Na základe tohto zákona budú mať pracovníci sociálnych úradov už aj na Slovensku voľný vstup do vašich bytov a budú na základe udania, podozrenia, alebo iných subjektívnych a účelových dôvodov kontrolovať vaše rodiny, vašu výchovu detí, vaše pomery v domácnosti a všetko, čo si len zmyslia.
Som len zvedavá, či tak budú kontrolovať aj našich "spoluobčanov" a odoberať deti zato, v akých podmienkach žijú. Veď toľko zariadení na Slovensku ani nemáme! Koľko je tam trpiacich detí. Potom prídu do veku, kedy to už považujú za normálne a deti rodia ďalšie deti. A slušní, poctiví ľudia, ktorí sa skutočne snažia postarať sa o svoje deti v rámci svojich možností, o ne budú prichádzať len na základe nejakého podozrenia? Kam tento svet speje?
1 0
martina0203 martina0203

martina0203 je offline (nepripojený) martina0203

presne ako píšeš, ono stačí, že susedovi sa nebude páčiť niečo, čo možno ani nebude nič katastrofálne a keďže ľudia sú aj takí, tak to nahlásia a príde sociálka, automaticky berie dieťa preč, bez akéhokolvek prešetrenia a šetrenie nastane až po odobratí dieťaťa....ak neotvoríte, majú plné právo jednoducho vykopnúť dvere a dieťa vám vytrhnúť z rúk a vôbec vás nemusia nato upozornovať, presne okopírované ako v UK... takích videí, kde trhajú dieťa z náručia na youtube je neuveriteľne veľa a je to dosť nepríjemné... sem spejeme.... vaše dieťa, v podstate nieje vaše dieťa....
0 0
GabiZ GabiZ

GabiZ je offline (nepripojený) GabiZ

Zimomriavky mi idú po tele, keď sa vžijem do kože tej mamičky!!!!
0 0
arizona arizona

arizona je offline (nepripojený) arizona

GabiZ
martina0203
"Upozorňujeme ešte, že na Ministerstve práce, sociálnych vecí a rodiny sa pripravuje znenie zákona, takmer odkopírovaná verzia, ktorá platí vo Veľkej Británii.

Na základe tohto zákona budú mať pracovníci sociálnych úradov už aj na Slovensku voľný vstup do vašich bytov a budú na základe udania, podozrenia, alebo iných subjektívnych a účelových dôvodov kontrolovať vaše rodiny, vašu výchovu detí, vaše pomery v domácnosti a všetko, čo si len zmyslia.
Som len zvedavá, či tak budú kontrolovať aj našich "spoluobčanov" a odoberať deti zato, v akých podmienkach žijú. Veď toľko zariadení na Slovensku ani nemáme! Koľko je tam trpiacich detí. Potom prídu do veku, kedy to už považujú za normálne a deti rodia ďalšie deti. A slušní, poctiví ľudia, ktorí sa skutočne snažia postarať sa o svoje deti v rámci svojich možností, o ne budú prichádzať len na základe nejakého podozrenia? Kam tento svet speje?
Naco zariadenia? Vies aky je to velky biznis? Prizivuje sa na tom mnoho uradnikov a ludi, co su za deti dat obrovske prachy je tiez vela...
0 0
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať