Zdieľajte s nami link na články z iných webov. Komentáre k linku budú zoradené podľa počtu hlasov, môžete využiť aj filter komentárov a zobraziť len komentáre od členov ktorých na Porade sledujete.
Slepačia polievka, zapekané kuracie rezne, dusené zemiaky na cibuli, kapustový šalát s mrkvou a jablkom. Pre mm losos so špenátom s balkánskym syrom a zemiakmi.
Mala som veľkého kapra, tak som ho vykostila, z kostí uvarila polievku, kapor vypražený na tri dni so šalátom cibulákom, ešte aj ako polotovar obalený v mrazničke na horšie časy. Vymýšľala som. Slaninkové slimáčiky a lekvárové jednohubky tiež na tri dni
Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
Tweety
Tweety
Lekvárové i tvarohové pirohy z rezancového cesta na slano.
Ha ha ha, mínuskár, ktorého netreba obzvlášť menovať, nemá rád pirohy. Tak mu treba.
Nie je to odborná téma...takže ide o nesúhlasné stanovisko a nie o neužitočné hodnotenie...ale v tvojom prípade je to aj tak jedno.
Pochopila ?
Pirohy mám rád, dokonca na slano...no rozhodne nie z rezancového cesta.
Tie som jedol iba raz...prvý a posledný krát. Keby som nebol vtedy lačný, tak by skončili v koši.
Lekvárové i tvarohové pirohy z rezancového cesta na slano.
Ha ha ha, mínuskár, ktorého netreba obzvlášť menovať, nemá rád pirohy. Tak mu treba.
Nie je to odborná téma...takže ide o nesúhlasné stanovisko a nie o neužitočné hodnotenie...ale v tvojom prípade je to aj tak jedno.
Pochopila ?
Pirohy mám rád, dokonca na slano...no rozhodne nie z rezancového cesta.
Tie som jedol iba raz...prvý a posledný krát. Keby som nebol vtedy lačný, tak by skončili v koši.
A to si dal nesúhlasné len preto, že si raz jedol pirohy, ktoré sa kuchárke(ovi) nepodarili? No to si fakt mal teda dôvod jak traky. Ešte si asi dobré nikdy nejedol. Tomu, čo ti ich dal na tanier, si mal povedať, že sa nedajú jesť, nie tu sa terazky vyvršovať .
hej, a aké to bolo jednoduché.. ja som ich vždy robila tak precízne, a často som ich obzvláštňovala kadejakými vychytávkami.. a teraz som len dala vrstvu zemiakov, na to opečené špekačky, na ne som rozbila pár vajec, ktoré samé pozatekali do medzier, zakryla som vrstvou zemiakov a zaliala kyslou smotanou.. aké jednoduché.. jáj, a ešte dostatok soli.. bez soli to nie je ono..