Zavrieť

Porady

Výroky detí

...tak mi napadlo pridať témičku na odľahčenie: Výroky detí.

Minule na mňa dcérka volala: "Mamiii poď sem a povedz niečo Laure. Stále na mňa vyplazuje oči!"

Alebo "Ako si mám upratať hračky s takými malými rukami???"
Usporiadat
jjakr jjakr

jjakr je offline (nepripojený) jjakr

žena
.........toto mi pripomenulo...moja vtedy cca 4-ročná dcéra popisovala, ako sa vyvíjadieťatko v brušku , že pije mamičkinu krvičku a ked dozreje tak ide vo....vtedy sa zamyslela...a kade ide von?...na to jej odpovedal o rok a pol starší brat...ty sprostá,nevieš šak cez hrdlo!!!!.
0 0
Dáša_ Dáša_

Dáša_ je teraz online Dáša_

Ked som bola tehotná, synovec mal cca 4 roky a bol hodne všetečný.
Nezaujímalo ho, ako sa bábodostalo dnu, on sa dožadoval toho, aby som mu ukázala, ako budem kričať, keď mi ho budú vyberať

A potom prišiel s objavom, že už vie, ako mi ho budú vyberať. Citujem: "Ja viem, zoberú ringopilu-pilu a rozrežú. A potom to to budú vyšívať :

A ked sesternica čakala bábo a povedala, že ho má v brušku, tak sa s hrôzou na ńu pozrel a spýtal sa: A prečo si ho zjedla????
0 0
AlaNR AlaNR

AlaNR je offline (nepripojený) AlaNR

Som, kto som...
[quote=LubicaN;726720]Moje kobylky doma ani neviem kedy pojedli celý obsah chladničky, Daninka si teda nakázala že chce na večeru pizzu ale nie takú čo robí maminka ale aby nám ju doniesol nejaký ujo. Tak sme teda pizzu objednali, pán čo ju doniesol zaklopkal, deti mu utekali otvoriť, pizzu zobrali, mne zostalo zaplatiť. Prídem do kuchyne a tam mladšia dcérka stojí nad krabicou a vraví: Cézar otvor sa! (žeby myslela Sezam?)
quote]

Tiež sme minule objednávali pizzu. Keď ju doniesli, ten náš malý škrček zbadal auto a cez celý dvor naradostene utekal a krčial (chudáčik ešte nevie poriadne vyslovovať)
"Dosiel ujo s pi.ou, dosiel ujo s pi.ou!"
Skoro sme sa poválali od rehotu...
0 0
raja7 raja7

raja7 je offline (nepripojený) raja7

mama, manželka
Švagriná čakala druhého syna a jej prvorodený štvorročný Adamko jej radí:"Maminka a nemohla by si zhltnúť nejaké pyžamko aby sa mi ten braček nenarodil úplne holý?"
0 0
luckapastvova luckapastvova

luckapastvova je offline (nepripojený) luckapastvova

AHOJTE!

Aj ja mám jednu tému na odľahčenie.
Môj snáď budúci pán manžel má malého synovca Matúška. Ten bola asi tak pred týždňom u nás na návšteve. Našiel takého veľkého medveďa a rozhodol sa, že sa budú hrať s priateľom na rodičov. Zrazu sa ho z ničoho nič spýtal, prečo má macko také veľké bruško. Moja šikovná polovička mu povedala, že preto, lebo zjedol veľa fazule a nafúklo ho. Malý Matúško sa zamyslel a opýtal sa ho "A ako mu to bruško zmálime?"
Odpovedať sme mu hodnú chvíľu nedokázali, strašne nás to pobavilo.

Pekný deň
0 0
ZEvina ZEvina

ZEvina je offline (nepripojený) ZEvina

šťastná babička dvoch vnučiek (od 21.9.2009 už troch) ...viac
Po rekonštrukcii kúpeľne som kúpila trojkombináciu koberčekov (na poklop WC, pred WC, pred vaňu). Moja vnučka keď to zbadala, so smiechom vraví: Babka, prečo si obliekla ten záchod?
0 0
witch witch

witch je offline (nepripojený) witch

človek milujúci a chybujúci
ZEvina Pozri príspevok
Po rekonštrukcii kúpeľne som kúpila trojkombináciu koberčekov (na poklop WC, pred WC, pred vaňu). Moja vnučka keď to zbadala, so smiechom vraví: Babka, prečo si obliekla ten záchod?
Veľmi pekné .
Dcérka, keď je manžel na služobke spí v našej posteli a chcela aj včera. Ja jej hovorím, že tatinko sa v noci vrátí, preto by mala spať vo svojej. Dcérka to vyriešila: Ja si teraz ľahnem k tebe a keď príde tato, tak ma presadí do mojej izby! Rozosmialo ma to, lebo sme s manželom obaja záhradníci, takže presádzame dosť často, ale deti ani velmi nie!
0 0
Dáša_ Dáša_

Dáša_ je teraz online Dáša_

Vcera mi rozpravala znama, ako s dcerou trenovala Anjel Pána na prijímanie (alebo birmovku ???)

A malá si slová služobnica pána permanentne mýlila a modlila sa:
súložnica pána

No čo už, asi dosť podobné
0 0
valeriam valeriam

valeriam je offline (nepripojený) valeriam

Výrok môjho syna, keď mu niečo nedovolím: Neľúbim ťa, ani dnes, ani zajtra ani poobede, iba v lete ťa budem ľúbiť!
0 0
gabikao gabikao

gabikao je offline (nepripojený) gabikao

Valeriam, to mas dobre, aspon v lete, mna zavrhuje na veky vekov a vymysla si k tomu rozne "tresty", napr.:Si fuj, uz sa s tebou nekamalatim a uz s tebou nebudem spat v spalni.
0 0
valunka00 valunka00

valunka00 je offline (nepripojený) valunka00

Neviem či to tu už bolo ale keď som bola malá viem , že som nevedela vysloviť knedľa a hovorila som kledna.
0 0
tetrisss tetrisss

tetrisss je offline (nepripojený) tetrisss

No, niekedy ani ja neviem... ...viac
Moja byvala spolupracovnicka, ked mala maleho syna, casto cestovala autobusom. Este aj dnes, takmer 60rocna je kocka, takze ako mlada bola isto tiez, v manzelstve jej to ale velmi neklapalo. Raz, ked sedela so svojim podarenym synom v autobuse, mal asi 4 roky, pred nimi sedel taky pohladny mlady pan, casto sa na nu otacal nenapadne. Naraz mily syn si poriadne uvolnil vetry a mlady pan zacitil prilezitost prihovorit sa mojej sarmantnej znamej a tak sa otocil a milo sa synovi prihovoril:"chlapcek, ulavilo sa ti?" Maly sa na nho opovrzlivo pozrel a vyhlasil:"to nie ja, to mama!"
Nemusim ani dodavat, ze mlada pani vystupila hned na dalsej zastavke.
0 0
tilia tilia

tilia je offline (nepripojený) tilia

Dedko vraví pri obede vnučke "Ako vidím, mama by z teba najradšej mala vegetariánku", vnučka na to: "Ja nebudem
vegetariánka, ja mám rada vegetu."
0 0
tilia tilia

tilia je offline (nepripojený) tilia

Do autobusu nastúpila matka s malým chlapcom. Pozerajúc na nich Štefan vraví kamarátovi: " Ten ocko, ten sa má". Chlapček
na to vykríkne: "My nemáme ocka, my hľadáme ocka!"
0 0
ivetab14 ivetab14

ivetab14 je offline (nepripojený) ivetab14

Keď mal syn také 4 roky bol veľmi ukecaný. Raz sme išli autom a on ako obvykle rečnil a rečnil a zrazu hovorí: "Čo som to povedal? Nepočul som sa."
0 0
Gabi03 Gabi03

Gabi03 je offline (nepripojený) Gabi03

Kedy začína tá láska?!
V sobotu sa bol hrať malý sused (5r.) s neterou (4r.). Zo švandy prišla reč na to, kto koho má rád v škôlke. Samozrejme obaja vymenovali aspoň troch svojich kamarátov.
Potom som sa zarozprávala so sestrou o niečom inom a len tak na pól ucha som počúvala malých. "Sofi, ak si ťa nikto nezoberie, ja sa s tebou ožením."
A to som fakt citovala.
0 0
mimuška mimuška

mimuška je offline (nepripojený) mimuška

otázka pred spaním (4r.) :"tati a čo sa stane , keď ti v spánku vypadne na posteľ tvoje srdiečko?"
0 0
HankaH HankaH

HankaH je offline (nepripojený) HankaH

Keď sme môjho, vtedy asi 4 r. syna učila dátum jeho narodenia, padla aj otázka, v ktorom roku sa narodila jeho sesternica Lenka. Ja som odpovedala, že v roku 1996. Nato vyvalil na mňa oči s otázkou: "A to vtedy bola ešte vojna?"
Pre vysvetlenie - je narodený v roku 2000, takže všetko začínajúce sa na 19xx sa mu zdalo strašne dávno.
0 0
abel abel

abel je offline (nepripojený) abel

HankaH Pozri príspevok
Keď sme môjho, vtedy asi 4 r. syna učila dátum jeho narodenia, padla aj otázka, v ktorom roku sa narodila jeho sesternica Lenka. Ja som odpovedala, že v roku 1996. Nato vyvalil na mňa oči s otázkou: "A to vtedy bola ešte vojna?"
Pre vysvetlenie - je narodený v roku 2000, takže všetko začínajúce sa na 19xx sa mu zdalo strašne dávno.
Hanka, ja aj moje deti sme v roku19.., ale všetko, čo sa odohralo pred nimi, bolo strašne dávno. Aj mňa sa pýtali: mami, a ty keď si bola malá, už vtedy bola elektrika?
0 0
mamminta mamminta

mamminta je offline (nepripojený) mamminta

môj syn(4) dnes ráno zahlásil: mami, a môže sa danka(moja svokra) k nám prestahovať? na moju otázku, že prečo odpovedal.... lebo u nich chodia mravce... ale okrem starkého, lebo on smrdí a robí bordel
0 0
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať