Zavrieť

Porady

Kvíz na TV8 podvod

Pri nájazdoch na televíznu obrazovku natrafíte na všeličo. Pri nedostatku sledovateľných programov máme tiež naladenú TV8, ktorá je v ponuke Skylinku. V poslednej dobe večerných veštcov a veštice vystriedala nová "súťaž", ktorá spočíva v tom, že vy, ako divák máte nájsť dva rozdiely na dvoch vedľa seba vyobrazených nahotiniek. Je to až detsky jednoduché. Oba rozdiely nájdete do pol minúty. V čom spočíva podvod? Ak chcete vyhrať musíte telefonovať na audiotexové číslo, na ktoré sa dovolajú pravdepodobne iba vyvolení, ktorí sedia určite priamo v štúdiu. Aj keď sa akože dovolajú, tak tipujú také hlúposti, nič nevyhrajú a tým lákajú verejnosť, aby sa zúčastnila tejto stupídnosti.
Ak nechcete prísť o peniaze, nevolajte. Pre pobavenie doporučím si to pozrieť.
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
    Usporiadať podľa času

    misoft je offline (nepripojený) misoft

    misoft

    Dobré upozornenie.
    Ale k veci - len b**** by skutočne volal na tieto "sútaže" a "kvízy" - všetky sú totiž zmanipulované a "spojenie" je zásadne cez audiotextové čísla.

    Chobot je offline (nepripojený) Chobot

    Chobot
    misoft Pozri príspevok
    No práve - financujú takí b******, čo si myslia, že vyhrajú.
    A keďže tieto súťaže prežívajú, znamená to, že tí b*****i skutočne existujú a volajú tam.
    Mária Mojžišová Skôr chudáci....

    Dantess je offline (nepripojený) Dantess

    Mladý podnikateľ, ktorý sa ešte len učí ako to vo svete chodí ...viac Dantess
    Problém je v tom, že tam volávajú ľudia, ktorí tých peňazí majú málo a veria, že ich takto získajú rýchlo a ľahko bez práce a námahy... Čiže chudobný bude ešte chudobnejší.

    jb0863 je offline (nepripojený) jb0863

    jb0863
    Tí b**** čo tam volajú , sa rýchlo spamätajú z nedostupnej výhry , keď im príde účet za telefón , iste už na druhý krát nebudú volať , alebo žeby predsa sa ešte nájdu takí , ktorí budú pokúšať vidinu rýchleho zárobku a budú sponzormi tohoto kvízu.

    miriza je offline (nepripojený) miriza

    miriza
    Poznám, už sa mi to objavilo aj na firemnej faktúre za mobil, čakanie 5 minút na linke za 8 EUR. Jeden zamestnanec sa pokúšal dovolať

    viliamtt je offline (nepripojený) viliamtt

    viliamtt
    Ja som narazil na tuto TV8 az pred nedavnom, a je zaujimave ako to funguje. Vsimol som si ze sa tam bezni ludia vobec nedovolaju, ale vzdy sa tam dovolaju tie iste hlasy muzsky a zensky, hoci sem tam sa snazia menit vysku hlasu, alebo narecie . Tieto telefonaty ( zrejme priamo zo studia) nas maju presbvedcit, ze je mozne sa dovolat. Jedna sa ale vzdy otych istych ludi, ktory su plateny TV8. Bezni ludia sa tam zrejme aj tak snazia dovolat (inak by dana TV skrachovala) , ale nikdy ich neprepoja do studia, len odrataju 2EUR a koniec. Ja mam obavy ci vobec ide o priamy prenos. Tot osa da kludne natocit vopred a iba pustit do TV. Ja neviem ale nenaplna toto uz podstatu podvodu?
    Ľudmila Orchidea je to pravda, mala som možnosť to sledovať až do konca, a volal tam stále ten istý hlas ktorého farba bola menená a bolo to jasne počuť- stále tam trepal nezmyselnú odloved aj ked odpoved na otázku bola viac ako jasná. Potom na konci sa tam dovolal bežný smrtelník a vyhral 100 €( predým tam bola výhra okolo 2000 €) . Prosím ludia nevolajte tam- prídete o svoje peniaze...!!!!!
    Súhlasím s tým, že kvíz tv8 je podvod a ZÁROBKOVÝ PODNIK !!!!!!
    Bola som tiež priamym svedkom. Schválne naťahujú ludí, nedovolajú sa len po hlášku- ste v poradí alebo tentokrát to nevyšlo skúste neskôr...na odpovede sa dovolajú zo štúdia nejakí - tam platení- stále ten istý hlas len ho nejako zamaskujú.... ktorí sa akože dovolajú a trepnú tam nezmyselnú odpoveď aj keď odpoveď je už jasná... a tak ľudia, ktorí vedia odpoveď- a nevedia o čo tu ide, ostošesť volajú- ale - nedovolajú sa - len platia 2 € za to, že sa dostali len po ústredňu.A dala som si tú námahu a počkala do konca- a zistila som, že na koniec dajú šancu niekomu zvonka- a ten vyhrá 100 €- znížená suma z 2000€. Zisk z telefonátov, ktorí sa dovolali po - našu ústednu a pritom nemali možnosť si tipnúť, si delia- tá krasotinka, ktorá tam trepe a zavádza ľudí vyše hodiny a další konatelia. Ľudia prosím, nevolajte tam a nedajte sa zlákať sumou, ktorú na obrazovke vidíte - nikdy ju nevyhráte, len Vás oberú o vaše 2 € - ak však voláte len raz ,ak by ste to skúšali viackrát- v snahe sa dovolať, prídete o značnú sumu peňazí.
    Sú to svine, ktorí zarábajú takto podvodom na naivnosti ludí...!!!!!

    Ailise je offline (nepripojený) Ailise

    Ailise
    Akurát som na to natrafila a totálne ma šokovalo, že stále tam volá jeden a ten istý muž, nikto iný (a odpovedá naschvál blbosti na úplne ľahkú otázku). Ako tu už niekto spomínal, mení len tón hlasu a pod., lenže tak amatérsky, až je to smiešne a do očí bijúce. Tak som si povedala, že si tento podvod vyhľadám na nete a natrafila som na túto diskusiu. Nechápem ako na to môže niekto naletieť :/ A že tí podvodníci odtiaľ ešte vôbec dokážu kľudne spávať. Ale celkom vtipné, aj tá moderátorka ako klame, v istom zmysle je to zábavné pozerať
    erik555 jednoducho je to podvod....

    http://www.stream.cz/nejnovejsi/ados...primem-prenosu

    acac je offline (nepripojený) acac

    acac
    kviz na tv8 podvod...a nie je to vobec smiesne ale skor smutne legalny podvod s oficialnou podporou statu. smutne ze je nieco take vobec mozne vo ,,vyspelej ´´ eurokrajine. o niecom to asi vypoveda...
    Ferdosondo A akým spôsobom ich oficiálne podporuje štát?
    kopretinka nuž,mohol by to zakázať......

    singerko je offline (nepripojený) singerko

    singerko
    Problem nie je v tom, ci sa dovola iba vyvoleny clovek. Nedovola. Dovolaju sa iba dohodnuti ludia, ktori maju svojou "neznalostou" motivovat dalsich aby volali. Realne nikto zo sutaziacich nema sancu na vyhru. Je pocutelne, ze hlasy volajucich su rovnake (aj ked sa snazia o zmenu hlasu). Mna by iba zaujimalo, ci moderatorky vedia o co ide, alebo su take naivne.
    Ferdosondo Vedia, je to ich práca.
    juzek691 tomu hovoriš praca?

    Dáša_ je offline (nepripojený) Dáša_

    Dáša_
    Ach jaj, to vážne niekto tomuto verí?

    Skúste si spočítať, koľko ľudí musí zavolať, aby sa zaplatila moderátorka, priestory, aby prišiel pre majiteľov zisk.
    3 komentáre - rozbaľ     zbaliť
    Chobot Verí a veria nielen tomu, ale aj rôznym iným súťažiam, ktoré sú založené na tom istom princípe. Napr. módnym hitom sú teraz rôzne súťaže v rádiach - v jednom za jednu SMS môžete vyhrať 1000 EUR, v druhom hádate nejakú stupídnu vec, ktorú akože uložia do krabice (účasť je podmienená platenou SMSkou).

    Ide vždy o lotériu, len forma je vždy iná. Aj v tých TV reláciách je to lotéria. Za vklad - 2 EUR - môžeš vyhrať pár sto EUR.

    A každý z nás už nejakej lotérii podľahol. Podľa mňa tu nie je nikto dospelý, ktorý by si niekedy v živote niečo niekde netipol, nezúčastnil sa v nejakej súťaži o finančnú výhru. Alebo vie niekto s istotou povedať, že nepodal nikdy športku, lotériu, alebo si nekúpil žreb?

    Takže hoďte kameňom, kto ste bez viny.

    Ale tie televízne súťaže sú hodne primitívne, musím uznať.
    kopretinka tá tisícka v rádiu je reálna............
    Chobot Nejde o to, či je reálna alebo nie. Aj v tej TV reálne niekto vyhraje nejakú sumu, aj v Kene niekto vyhraje reálne peniaze. Ide o to, že sa zúčastňuje nejakej lotérie či súťaže s očakávaním, že vyhraje. Treba si však zvážiť, kde sú aké šance na výhru (aká je prevdepodobnosť, že niekto vyhrá).
      zbaliť

    alaya1 je offline (nepripojený) alaya1

    alaya1
    Takymto sutaziam cez audiotext moze uverit fakt len dusevny obmedzenec. A vesticiam duplovane !.

    somerea je offline (nepripojený) somerea

    somerea
    Úplne súhlasím, Bohužiaľ aj mňa zlákala výhra a pokúsila som sa tam volať pretože moderátorka Lea neustále vyzývala divákov, že linka je voľná... Bol to opak po vytočení čísla som si vypočula omáčky a po pár minútach mi oznámili, že linka je obsadená nedá sa dovolať a mám skúsiť znovu, hoci nikto na otázku neodpovedal.. Takto som to skúsila odznovu a bolo to isté. Je to celé PODVOD a ľutujem volajúcich z ČR. Veď ako by len tak každý deň platili toľko tipujúcich výhercov?? Poučila som sa ODPORÚČAM NEVOLAŤ NA TAKÉTO KVÍZY.

    sosak je offline (nepripojený) sosak

    sosak
    Takéto stupidity treba ignorovať, len ľudí nas.rú.

    Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

    Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.