Zavrieť

Porady

Zimná údržba

Sme SVB a po bývalé roky zimnú údržbu,vrátane odhŕňania snehu robili upratovačky ktoré tento rok tuto pracu odmietaju.Preto treba nájsť niekoho kdo túto činnosť bude robiť tento rok.Akým spôsobom riešite odhrňanie snehu, prípadne ako platite brigádnikou? Pracujú na zmluvu alebo cez agenturu? Alena
Usporiadat
JTOMA JTOMA

JTOMA je offline (nepripojený) JTOMA

Infarkt Pozri príspevok
Bez emócii...vďaka nízkej právnej nevedomosti 95 % Slovákov to funguje takto...

Pritom existuje veľmi jednoduché a efektívne riešenie, ktoré nielenže odbremení jednotlivých členov SVB, ale aj samotné SVB-čka a finančne to nejako výrazne nezaťaží predpis mesačných platieb, nehovoriac aj o právnych dôsledkoch zodpovednosti za škody a pod...

Čudujem sa tu prejaveným súhlasom s týmto príspevkom

V prípade záujmu ma prosím kontaktujte pre vypracovanie konkrétnych riešení
Prečo sa čuduješ, môžem súhlasiť so všetkým čo je zlučiteľné s mojim názorom. Ak máš konkrétne riešenie, tak ho zverejni. Ak s tým robíš tajnosti, je to reklama, navyše dosť agresívna, ktorá na tento portál nepatrí.
0 0
nika.sum nika.sum

nika.sum je offline (nepripojený) nika.sum

Prosim vas viete niekto ako je to so zimnou udrzbou? Kto je povinny udrziavat chodniky? Pocula som ze za to zmenilo a ze by to malo robit mesto resp.mestska cast, co by bolo logicke ved ked sa vybera poplatok za zabratie verejneho prestranstva pri zateplovani apod, mali by sa starat aj v zime.
.
2 0
mackoivan mackoivan

mackoivan je offline (nepripojený) mackoivan

Halli Pozri príspevok
... súhlasím až na tu poslednú vetu, lebo aj keď je to dobre mienené, zodpovednosť bude mať aj tak nakoniec správca , nie ten kto má službu. Aj u nás fungujú služby, zatiaľ celkom poctivo, ale aj tak dúfam, že k úrazu nedôjde a nebudem musieť riašiť spor, kde bude nejaký špekulant chcieť vyťažiť z toho, ak bude nepozorný a privodí si úraz. Ustriehnuť temer vždy dobrú udržbu chodníkov a schodíšť je reálne nemožné.
Zodpovedá SVB! - aký správca by mal zodpovedať?
Inak odhŕňanie snehu lopatou je dobrý relax aj je to tak, že je čistý a nechodia okolo auta
0 0

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať