Zavrieť

Porady

Už viem, koho budem voliť :)

Ja viem, porada je svojim spôsobom apolitická a možno tu takáto téma nepatrí. Nevadí, skúsim.
Určite nie som sama, kto rozmýšľa, koho voliť. Viacerí máme jasno v tom, koho nie. Ale na tej druhej strane je problém preveliký. Tu sa mi nepáči to, čo chcú jedni, tam sa mi nepáči, čo robia iní. A tie ich divoké návrhy, niekedy katastrofa. Ano, na toho, koho by som chcela mám prísnejšie kritéria.
No ale tade asi cesta nevedie, prienik takej strany, čo by mi vyhovovala na 100% som nenašla.
Tak som sa rozhodla pre druhú cestu - pozriem na ľudí, bez ohľadu na politickú stranu, ktorú zastupujú. Priznám sa, vyšlo mi povedzme 5-6 ľudí. Ale samozrejme, každý z inej strany. A čo teraz.

Až mi zrazu doklaplo, ja nemusím vyberať, ja tu vlastne mám skoro každý deň na očiach niekoho, kto mi pomáha v práci. Kto nielen zákony navrhuje, ale dokáže mi ich aj objasniť, vysvetliť. Ktorému nerobí problém vyškoliť mzdových účtovníkov na celom slovensku nielen v predvolebnom roku, ale každý rok. Niekto, kto vie, čo robí, pozná našu prácu. Váži si ju a ja si vážim jeho prácu.
Isto nie je dokonalý a ani to, čo presadzuje jeho strana sa mi úplne nepozdáva. Ale život je o kompromisoch. A toto je v tomto okamžiku pre mňa najlepšie riešenie.

mmch, tých ostatných, ktorý boli v mojom hľadáčiku bude zase voliť moje najbližšie okolie, tak sme si to pekne podelili.

Takže tak - nikoho síce nemenujem, ale tým, čo sa tu pohybujeme je to myslím jasné.
Usporiadat
Téma je uzavretá.
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

Tak to si napísala veľmi trefne. Pošlime im hraciu kocku....
0 0
pavol54 pavol54

pavol54 je offline (nepripojený) pavol54

misoft
Mám dojem - že táto téma je už OUT. Už je odvolené..... figúrky v parlamente nastavené.... takže nie je zmysluplné tu rozoberať, čo bolo.
Teraz je zmysluplné rozdumovať, čo "ONI" vymyslia.... akú chobotinu vytvoria, aké oné vypotia..... .
To ešte len sranda bude......
Máš zlý dojem. -zvolebnieva sa Prečo volili voliči kotlebu?: Reakcia na heslo "Fico zlodej":Takže koho je Igorko tichým spoločníkom?:
0 0
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

pavol54
misoft
Mám dojem - že táto téma je už OUT. Už je odvolené..... figúrky v parlamente nastavené.... takže nie je zmysluplné tu rozoberať, čo bolo.
Teraz je zmysluplné rozdumovať, čo "ONI" vymyslia.... akú chobotinu vytvoria, aké oné vypotia..... .
To ešte len sranda bude......
Máš zlý dojem. -zvolebnieva sa Prečo volili voliči kotlebu?: Reakcia na heslo "Fico zlodej":Takže koho je Igorko tichým spoločníkom?:
Si trochu OUT. Voľby boli - ako dopadli, tak dopadli. Teraz my s tým už nič neurobíme. Na ťahu sú ONI! A čo vyvedú.... kto ho vie? Až bude, že predčasné voľby - potom bude zvolebnieva sa! Zaspal si trochu....
0 0
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

Mimochodom Pali.... vieš ty vôbec, ako to funguje?
0 0
lubko6394 lubko6394

lubko6394 je offline (nepripojený) lubko6394

Strojár
taiko
lubko6394
Prečo je toľko polemiky okolo Kotlebu nechápem. Aj tie reakcie "štandardných strán". Kotleba povedal včera v TV jasne že podporí zákon kohokoľvek ak s ním on bude súhlasiť. Štandardní sa s ním ani nechcú baviť a hneď ho onálepkovali ako nácka a fašistu.
Keď tu na Porade riešime problém tak väčšina z nás nerieši či mu návrh dáva luterán, katolík žid či nedajbože ateistický neznaboh, ale bavíme sa o probléme.
Však ak návrh zákona bude dobrý pre zamestnanca, podnikateľa či živnostníka nie je jedno kto hlasoval za ? Skôr ma zaujíma kto bol proti. Lenže štandarďáci si vytvorili systém " já na bráchu, brácha na mě" a schvaľujú čo vyhovuje im a bez ohľadu na nás ( skôr na naše náklady). Je mi naozaj šuma fuk či zrušenie trebárs po vinnej zdravotnej služby tam kde ju netreba navrhne Kotleba Sulík alebo Fico. Dôležité je aby sa hlúposti zrušili a dobré zákony schválili. Karty sme im rozdali, tak nech hrajú a nedohadujú sa medzi sebou ako chlapci na piesku. Dostali mandát a teda môžu makať od svitu do mrku - veď platy na to majú. A plus bubáčiky za počet hlasov. A keď sa nedohodnú tak má Kotleba odo mňa jeden hlas naviac.
S dovolenim, Tvoj nazor je podla mna velmi nebezpecny. Pisal o tom misomiso uz vyssie.
Naschval prezeniem aby to bolo jasnejsie.
Ak da v parlamnet navrh masovy, vrah, pedofil, zlodej tak zabudneme kto ho podal a schvalime ho, ak bude ako Ty hovoris "dobry" ? Napada Ta , ze po tych dobrych navrhoch mozu prist aj zle, ktore obalamutenym volicom az take zle nepridu?
Mali by si ludia za krajec chleba nevsimat aka ruka im ho podava? Prascom je mozno jedno, kto im lieva pomyje do valova, nam by to jedno byt nemalo. Moze sa nam to totiz vypomstit a aj sa to uz mnohym narodom vypomstilo.
Miesto podporovania slaboducheho populistu zmyslanim velmi podobneho istym postavam z minuleho storocia, mozeme stale viac a viac tlacit na tych, ktori su akotak standardni a ked sa nedohodnu, tak si vybrat inych standardnych, mozeme tlacit na zmenu ustavy ako to urobili na Islande, mozeme ist do generalneho strajku, mozeme robit milion dalsich veci, bez toho aby sme podporovali, cloveka v uniforme napadne pripominajucej uniformy a zmyslanie pochlebovcacov fasistickeho statu Cloveka haniaceho a relativizujuceho pamiatku tisicov ludi spalenych v peciach, ktorych tam dostalo jemu podobne zmyslanie. Cloveka o ktoreho kompetenciach sa ani neradno vyjadrovat.
Cital si jeho program, napada Ta ako a hlavne zaco to vsetko chce dosiahnut?
Áno, je to nebezpečné. Však ak trebárs Kotleba predloží neprijateľný zákon, tak my občania s tým nič nenarobíme - na to sú predsa tie ostatné strany a ich politici. Oni majú problémy riešiť - nato dostali od nás mandát. Stanovisko ja by som aj chcel ale s takýmto... rokovať nebudem je pre mňa neprijateľné. Má nás zastupovať, jednať s čertom, diablom a dosiahnuť to, čo je pre občana dobré. Ak nechce takto jednať tak nech sa zákony prijímajú referendami a parlament ako nepotrebný zrušíme. Ja mu dám hlas a on si povie, že čosi je pod jeho úroveň. Však mohol povedať dopredu že moje záujmy bude hájiť len s niekým dostatočne na výške. Ak to mám riešiť ja, tak parlament nepotrebujem a strany si môžu hľadať iný spôsob obživy - trebárs podnikať v hladových dolinách.
Ja viem, že v národe sa nachádza určitý počet blbcov ktorí by referendum nezvládli. Ale tí poslanci ktorých sme si zvolili mi pripadajú ešte sprostejší ako ten všeľudový hlas - všetci potrebujú palček svojho šéfa/šéfky. A kde je to povestné podľa svojho svedomia. Stranícki predstavitelia sa dušujú koľko hlasov za dokážu zariadiť - a to je dobré ? Kde je slobodné rozhodnutie zvoleného poslanca ak jeho šéf garantuje jeho súhlasný/nesúhlasný hlas ?
Preto sú mi neriadené strely milšie ako štandardný poslanec. Načo mi je poslanec hlasujúci podľa toho čo chce šéf ? Tak potom by stačilo aby boli v parlamente len šéfovia strán a každý z nich by mal svoje číslo hlasov, to krovie by mohlo zmiznúť a nečerpať bubáčiky. A naraz by analytici a politológovia protestovali že to nie je demokracia. Lenže na tú demokraciu sa politici hrajú a my sa tvárime, že tá demokracia naozaj je. A je naozaj ?
6 0
jar88 jar88

jar88 je offline (nepripojený) jar88

misoft
Mimochodom Pali.... vieš ty vôbec, ako to funguje?
...............
0 0
Príspevok zbalený
negatívne hlasy (-5)
+ zobraziť viaczbaliť
bjuty smis
dostal si mínus....náckom sa to nepáči.....
Keby len jeden No veru, nerozumnych ludi bolo 8%, takze je logicke ze aj tu na porade sa vyskytuju.
0 5
marleau marleau

marleau je offline (nepripojený) marleau

upotený úžerník sa dnes ukázal....bratríčkovať sa s fašistami Porošenkom a Erdoganom, to mu problém nerobí, ale ignorovať zástupcu min. 210 000 ľudí, z ktorých mnohí nepochybne volili jeho riedkovlasú hlavu do čela štátu, to áno?
0 1
taiko taiko

taiko je offline (nepripojený) taiko

Som, kto som
Janiela
taiko
Janiela
Buchač - presne tak!!!!!

Včera tiež hlúpa herečka "celebrita" - chudina hanbí sa za národ!! Za vládu sa treba hanbiť!! Toto je výsledok vlády. Mňa osobne vyjadrenia zahraničia nezaujímajú. Kde je zahraničie, keď večer mám kvôli cigánom strach ísť z práce domov. A pracujem do včera a po víkendoch, ak treba, aby som mala na odvody, na dane a na dôstojný život. A aj na dávky pre spoluobčanov!

Kotleba len popísal to, čo celá vláda len tutlala. Je to viac problémov než len zdravotníctvo a školstvo. Celý systém je zlý! A Kollár má tiež pravdu, že ani bufet by im nedal. Te treba uznať.

Poviem príklad: cigánka ma na ulici oslovila, či pre ňu nemám prácu, lebo ona zadarmo musí chodiť mesto upratovať. Do prčič - a zadarmo brať dávky môže!!!!!!! Kto na tie dávky robí? Nie my všetci!?

Fígeľ sa naštval, čo sme to za národ? A vraj: zaslúžime si takú vládu, akú sme si zvolili. Pán Fígeľ kde bol celých 25 alebo koľko rokov?? A všetci rad radom.
Teraz nám nadávajú, teraz sa nás hanbia. A najmä tie "celebrity".
Niekedy začiatkom min storočia chodili po dedinách hrať divadlo a boli radi, že boli. Teraz "celebriti".

Konkrétne cigánov nerieši nikto.
A koľko je bielych cigánov - aj robí, aj dávky berie.
Ach jaj. Tu vladu nam zvoloil kto? Ci snad neboaj media a politici so zbranou v ruke nasilu volcom ruku viedli vo volebnych miestnostich ? Preboha ved to co pises, je ako keby si povedala, ze ludia na Slovensku su nesvojpravne ovce, ktore sa nevedia s plnym vedomim a svojpravne rozhodnut.
Ja si dovolim tvrdit, ze Kotleba tam vylucne len a len kvoli ludom, ktori ho volili a aj tym, ktori nevolili vobec. Tu pocitam aj seba, zaco sa poriadne hanbim.
Taiko, môžem sa opýtať, kde bývaš? Odkiaľ si. Mne to príde, akoby si bol z vesmíru.
Ak je tak, že si nevolil, prečo nás voliacich potom hodnotíš?
Veď mi tu nezáväzne diskutujeme a vyjadrujeme svoj názor.

A ešte by som dodala. Všetci volíme už pár rokov, nemohlo to zo začiatku byť tak, že sme verili? A potom sme volili, pretože sme pochopili, že politici dôveru sklamali. A potom ju sklamali opäť? Prečo sme hneď ovce?
1. Hej je pravda, ze som nevolil. nestihol som vybavit volicsky preukaz. Priznal som to a hanbim sa zato
2. Byvam v NL
3. Nehodnotil som ostatnych, dovolil som si vyjadrit nazor na Tvoj prispevok. K Tebe sa vyjadrit neviem, lebo Ta nepoznam.
4. K ovciam som pisal len to, ze o vladach rozhoduju ludia a nie vlady samotne, ergo za zle rozhodnutia sa musia hanbit ludia a nie vlady. Nepisal som ze si hned ovca. Ovcou sa obcan stava v momente, ked sa necha zmanipulovat a este zato vini niekoho ineho.
5. Tiez len nezavazne diskutujem
6. Ani sklamany clovek by nemal volit extremistu
1 3
taiko taiko

taiko je offline (nepripojený) taiko

Som, kto som
lubko6394
taiko
lubko6394
Prečo je toľko polemiky okolo Kotlebu nechápem. Aj tie reakcie "štandardných strán". Kotleba povedal včera v TV jasne že podporí zákon kohokoľvek ak s ním on bude súhlasiť. Štandardní sa s ním ani nechcú baviť a hneď ho onálepkovali ako nácka a fašistu.
Keď tu na Porade riešime problém tak väčšina z nás nerieši či mu návrh dáva luterán, katolík žid či nedajbože ateistický neznaboh, ale bavíme sa o probléme.
Však ak návrh zákona bude dobrý pre zamestnanca, podnikateľa či živnostníka nie je jedno kto hlasoval za ? Skôr ma zaujíma kto bol proti. Lenže štandarďáci si vytvorili systém " já na bráchu, brácha na mě" a schvaľujú čo vyhovuje im a bez ohľadu na nás ( skôr na naše náklady). Je mi naozaj šuma fuk či zrušenie trebárs po vinnej zdravotnej služby tam kde ju netreba navrhne Kotleba Sulík alebo Fico. Dôležité je aby sa hlúposti zrušili a dobré zákony schválili. Karty sme im rozdali, tak nech hrajú a nedohadujú sa medzi sebou ako chlapci na piesku. Dostali mandát a teda môžu makať od svitu do mrku - veď platy na to majú. A plus bubáčiky za počet hlasov. A keď sa nedohodnú tak má Kotleba odo mňa jeden hlas naviac.
S dovolenim, Tvoj nazor je podla mna velmi nebezpecny. Pisal o tom misomiso uz vyssie.
Naschval prezeniem aby to bolo jasnejsie.
Ak da v parlamnet navrh masovy, vrah, pedofil, zlodej tak zabudneme kto ho podal a schvalime ho, ak bude ako Ty hovoris "dobry" ? Napada Ta , ze po tych dobrych navrhoch mozu prist aj zle, ktore obalamutenym volicom az take zle nepridu?
Mali by si ludia za krajec chleba nevsimat aka ruka im ho podava? Prascom je mozno jedno, kto im lieva pomyje do valova, nam by to jedno byt nemalo. Moze sa nam to totiz vypomstit a aj sa to uz mnohym narodom vypomstilo.
Miesto podporovania slaboducheho populistu zmyslanim velmi podobneho istym postavam z minuleho storocia, mozeme stale viac a viac tlacit na tych, ktori su akotak standardni a ked sa nedohodnu, tak si vybrat inych standardnych, mozeme tlacit na zmenu ustavy ako to urobili na Islande, mozeme ist do generalneho strajku, mozeme robit milion dalsich veci, bez toho aby sme podporovali, cloveka v uniforme napadne pripominajucej uniformy a zmyslanie pochlebovcacov fasistickeho statu Cloveka haniaceho a relativizujuceho pamiatku tisicov ludi spalenych v peciach, ktorych tam dostalo jemu podobne zmyslanie. Cloveka o ktoreho kompetenciach sa ani neradno vyjadrovat.
Cital si jeho program, napada Ta ako a hlavne zaco to vsetko chce dosiahnut?
Áno, je to nebezpečné. Však ak trebárs Kotleba predloží neprijateľný zákon, tak my občania s tým nič nenarobíme - na to sú predsa tie ostatné strany a ich politici. Oni majú problémy riešiť - nato dostali od nás mandát. Stanovisko ja by som aj chcel ale s takýmto... rokovať nebudem je pre mňa neprijateľné. Má nás zastupovať, jednať s čertom, diablom a dosiahnuť to, čo je pre občana dobré. Ak nechce takto jednať tak nech sa zákony prijímajú referendami a parlament ako nepotrebný zrušíme. Ja mu dám hlas a on si povie, že čosi je pod jeho úroveň. Však mohol povedať dopredu že moje záujmy bude hájiť len s niekým dostatočne na výške. Ak to mám riešiť ja, tak parlament nepotrebujem a strany si môžu hľadať iný spôsob obživy - trebárs podnikať v hladových dolinách.
Ja viem, že v národe sa nachádza určitý počet blbcov ktorí by referendum nezvládli. Ale tí poslanci ktorých sme si zvolili mi pripadajú ešte sprostejší ako ten všeľudový hlas - všetci potrebujú palček svojho šéfa/šéfky. A kde je to povestné podľa svojho svedomia. Stranícki predstavitelia sa dušujú koľko hlasov za dokážu zariadiť - a to je dobré ? Kde je slobodné rozhodnutie zvoleného poslanca ak jeho šéf garantuje jeho súhlasný/nesúhlasný hlas ?
Preto sú mi neriadené strely milšie ako štandardný poslanec. Načo mi je poslanec hlasujúci podľa toho čo chce šéf ? Tak potom by stačilo aby boli v parlamente len šéfovia strán a každý z nich by mal svoje číslo hlasov, to krovie by mohlo zmiznúť a nečerpať bubáčiky. A naraz by analytici a politológovia protestovali že to nie je demokracia. Lenže na tú demokraciu sa politici hrajú a my sa tvárime, že tá demokracia naozaj je. A je naozaj ?
S tymto sa da v zasade suhlasit. Ale ako to suvisi s Kotlebom a jeho volenim z trucu ?
0 0
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

Taiko, nic v zlom, ale horsie ako "nevolit" nie je nic. Takze by som radsej zavrel zobacik. Nemas ziadne moralne pravo komentovat cele volebne obdobie, kedze si sa na to VYSRAL.
Ps: s tymi recami typu "nemal som cas" si sa u mna zaradil medzi tych, ktori stale pisu ze nemaju cas, pritom chrapu do 8-mej a na obede su hodinu a pol. Proste bezcharakterny hnus.
Zapamataj si, ze den ma 24 hodin pre kazdeho, tvoj den ma takisto 24 hodin. Lenze si lenivy nieco vybavit.
1 0
taiko taiko

taiko je offline (nepripojený) taiko

Som, kto som
Nandrolon
Taiko, nic v zlom, ale horsie ako "nevolit" nie je nic. Takze by som radsej zavrel zobacik. Nemas ziadne moralne pravo komentovat cele volebne obdobie, kedze si sa na to VYSRAL.
1. Pravda je. Nevolit je este horsie ako volit Kotlebu
2. O tom, na co ja mam pravo nastastie nerozhodujes Ty a zatial nastastie nie ani Kotleba aj ked ma tendencie take pravo ziskat.
Naposledy upravil taiko : 07.03.16 at 17:37 Dôvod: preklep
0 2
jar88 jar88

jar88 je offline (nepripojený) jar88

Mimo iné luborko6394, napísal si:
Ja viem, že v národe sa nachádza určitý počet blbcov ktorí by referendum nezvládli.

V tom máš veľkú pravdu, ale zároveň dosť pochybujem, že zrovna ty by si bol jedným z tých, ktorí by to referendum nejako zvládli.
Pritom v tom myšlienkovom slede napíšeš:
Načo mi je poslanec hlasujúci podľa toho čo chce šéf ?

Je dosť jasné, že nie každý poslanec volený ľudom, musí byť aj právne rozhľadený. Skôr by som predpokladal opak, ale na to majú danú možnosť zaobstarať si potrebne zameraných "asistentov". Tí by im mohli čo to poradiť a naviac aj ich strana by mohla mať zaplatených odborníkov, ktorí im konkrétny zákon navrhnú.
------------------------------------
No a nakoniec, referendum tu nemáme na rozhodovanie o tom, ako majú poslanci hlasovať, referendum tu máme na to, aby sme my občania, mohli v referende rozhodnúť, či zákon, ktorý poslanci už odhlasovali v parlamente bude, alebo nebude platný.
Ale to by museli naši poslanci napísať a schváliť priamo do schváleného zákona, ako podmienku platnosti - nadobudnutie platnosti zákona, až po schválení občanmi v referende a to sa následne zapíše do zz, rovnako, ako zákon.
---------------------------------------------------
Tak že luborko6394, najskôr zákon a následne referendum.
Nikdy nie opačne, že najskôr referendum a následne povinnosť poslancov prijať zákon, lebo poslanec hlasuje podľa svojho svedomia a slobodne....
0 0
misomiso misomiso

misomiso je offline (nepripojený) misomiso

misoft
taiko
ved prave sloboda prejavu mu dovoluje povedat, ze ti co volili Kotlebu su grazli, aj ked som nepobadal, ze ich nazval grazlami.
Síce použil výraz "slušní ľudia" - takže neviem, či tým chcel slušne naznačiť, že tí, ktorí si "dovolili" obhajovať Kotlebu sú "neslušní" ľudia? Teda ľudia, chovajúci sa nedôstojne, neprístojne, nezákonne, nepriateľsky, nie v súlade s hodnotami ním uznávanými?
Inak - podľa mňa myslené - nie sú slušní podľa jeho gusta, sú teda sú spoločensky neprijateľní....
Jeho vyjadrenie takto vyznelo.

A ako predpokladám - keďže som s ním nesúhlasil - patrím asi medzi "neslušných" ľudí.....
No ak mam byt celkom uprimny a ak mam teraz celkom odlozit nabok "politicku korektnost", (inymi slovami, ak mam hovorit to co si naozaj myslim, co apoppos okrem ineho obdivuju napr. aj na Kotlebovi jeho priaznovci), tak ano, mas pravdu, myslel som to tak...
Naposledy upravil misomiso : 07.03.16 at 17:50
0 0
misomiso misomiso

misomiso je offline (nepripojený) misomiso

Apropos - aby bolo jasne, to, ze som napisal, ze sa teraz po volbach hanbim byt Slovakom stale plati, ale nema to nic spolocne s tym, ze uz sa hanbim znova aj za nasho prezidenta. Pretoze to, ze nepozval Kotlebu na stretnutie je prejavom nie len jeho arogancie a absencie zmyslu pre pravo a demokraciu, ale aj dalsim dokazom jeho totalnej nekompetentnosti. Taky clovek na svojom mieste nema co hladat.

Mal ho pekne pozvat, dat mu termin ako piatemu pred Kollarom, Bugarom a Prochazkom, ponuknut kavicku, kolacik, zablahozelat k volebnemu vysledku a odprevadit ho zdvorilo ku dveram. To bola jeho psia povinnost. teraz naozaj neviem, ci nam vo svete robi vacsiu hanbu Kotleba alebo Kiska.
5 0
bjuty smis bjuty smis

bjuty smis je offline (nepripojený) bjuty smis

Takze bugar uz cuvol, vypada to na pravicovu vladu...

Ficovci do basy a nackov sledovat...m
0 0
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

misomiso
No ak mam byt celkom uprimny a ak mam teraz celkom odlozit nabok "politicku korektnost", (inymi slovami, ak mam hovorit to co si naozaj myslim, co apoppos okrem ineho obdivuju napr. aj na Kotlebovi jeho priaznovci), tak ano, mas pravdu, myslel som to tak...
Vďaka za "uznanie" - a inak - nápodobne!
0 1
taiko taiko

taiko je offline (nepripojený) taiko

Som, kto som
misomiso
Apropos - aby bolo jasne, to, ze som napisal, ze sa teraz po volbach hanbim byt Slovakom stale plati, ale nema to nic spolocne s tym, ze uz sa hanbim znova aj za nasho prezidenta. Pretoze to, ze nepozval Kotlebu na stretnutie je prejavom nie len jeho arogancie a absencie zmyslu pre pravo a demokraciu, ale aj dalsim dokazom jeho totalnej nekompetentnosti. Taky clovek na svojom mieste nema co hladat.

Mal ho pekne pozvat, dat mu termin ako piatemu pred Kollarom, Bugarom a Prochazkom, ponuknut kavicku, kolacik, zablahozelat k volebnemu vysledku a odprevadit ho zdvorilo ku dveram. To bola jeho psia povinnost. teraz naozaj neviem, ci nam vo svete robi vacsiu hanbu Kotleba alebo Kiska.
Pravda je, veru by tym zobral Kotlebovi vietor z plachiet. Teraz bude z Kotlebu martyr a disident.
0 0
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
misomiso
Apropos - aby bolo jasne, to, ze som napisal, ze sa teraz po volbach hanbim byt Slovakom stale plati, ale nema to nic spolocne s tym, ze uz sa hanbim znova aj za nasho prezidenta. Pretoze to, ze nepozval Kotlebu na stretnutie je prejavom nie len jeho arogancie a absencie zmyslu pre pravo a demokraciu, ale aj dalsim dokazom jeho totalnej nekompetentnosti. Taky clovek na svojom mieste nema co hladat.

Mal ho pekne pozvat, dat mu termin ako piatemu pred Kollarom, Bugarom a Prochazkom, ponuknut kavicku, kolacik, zablahozelat k volebnemu vysledku a odprevadit ho zdvorilo ku dveram. To bola jeho psia povinnost. teraz naozaj neviem, ci nam vo svete robi vacsiu hanbu Kotleba alebo Kiska.
buchač
Pán prezident sa vyjadril.....

http://spravy.pravda.sk/parlamentne-...-roberta-fica/

Pán prezident Kiska asi už zabudol na jedno, že aj on bol zvolený len ako východisko z tej núdze...???
0 0
pmajap pmajap

pmajap je offline (nepripojený) pmajap

1. krát sa cítim ako v Amerike
http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/7...ete-predstavit
0 0
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať