jar88
------------
Myslím, že tú klasickú a dokonca suchú, by ste si asi na sendvič nedali. Bolo by to doslova nejedlé.
To si ako na to prišiel? Budem stále zastávať názor, že o pár generácií ľudia zabudnú na pravé chute pôvodných potravín.
Bolo by to jedlé, a ešte ako. Osobne mne prošutá nechutia, tuším prečo, dôvod asi spočíva v v nevhodnom čase, keď som si ich začala kupovať, v závislosti od prekonanej dg. Už sa ni nepokúšam.
Ale tá šunka z motúza, nedá sa zabudnúť. Žiadna suchosť, normálna šunka s viditeľnými vláknami mäsa.
.
Raz ma namotával na svoje mäsové výrobky cudzí človek s vlastnou výrobňou po odhlásení živnosti al. sro. Fungoval rovnako ako pred ich zrušením. Aj by som sa potešila, jedinou zábranou bolo, že som nemala záruku pôvodu mäsa.
Včera tu padla otázka, neviem posúdiť s akým podtónom, vraj poskytnúť adresu. Od nicku prihláseného s včerajším dátumom. Tak neviem, či išlo o finančnú políciu, či čo.
Ten kontakt na neho som dávno stratila, a ani by som sa nečudovala, že sa niektorí ľudia vyhýbajú teroru pri svojich výrobných procesoch.
Čo mi prekáža napr. je, že nedostať v obchodoch normálne krvavnice, ale iba so sušenou krvou. Aspoň u nás. Neviem nájsť.