Zavrieť

Porady

Chcem prevadzkovat mobilny bar, da sa to bez vody?

V ramci prevadzkovania mobilneho baru by som mala vsetky ingrediencie predpripravene a na mieste by som napoje len kompetizovala. Je to mozne bez pripojenia na vodu? V podstate okrem umytia ruk, co by som chela zabezpecit antibakterialnym gelom na ruky,pripadne pouzitim gumenych rukavic, vodu nepotrebujem. Chcela by som predavat flaskove pivo, nalievat vino a jednoduche koktaily ktorych priprava by bola metodou “build-in” a to znamena ze priamo v pohari. Ovocie by bolo predkrajane a skladovane v chladiacom boxe. Pohare su jednorazove.

Dakujem
Naposledy upravil LenkaLenkova : 07.04.17 at 07:53
5 komentárov     zbaliť
arizona nie
sito Ak na vyradenej lodi, dá sa to aj bez vody, na suchu. A keď pôjdeš na stranu, ako zabezpečíš hygienu? "gelom na ruky,pripadne pouzitim gumenych rukavic, vodu nepotrebujem."
LenkaLenkova Ahoj Sito, nevies nahodou ako to funguje na takych jarmokoch, kde sa nalieva burciak zo stanku. Zaujimalo by ma ako to maju oni podchytene. Dakujem za info.
sito Z ruky do huby, úst. Známy mal vždy pri takej príležitosti bečku vody, nie na riedenie. Poriadateľom jarmoku je obec, mesto. Vydáva povolenie na predaj na jarmoku a aj podmienky predaja na jarmoku. Na obecnom, mestskom úrade sa dozvieš podrobnosti.
veronikasad Čo rozumieš pod mobilným barom? Budeš s ním chodiť napr. po jarmokoch, alebo to bude nejaká maringotka umiestnená prevažnú časť roka na jednom mieste? Budú v jej dosahu verejné sociálne zariadenia?
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
    Usporiadať podľa času

    sosak je offline (nepripojený) sosak

    sosak
    Ambulantný predaj má svoje pravidlá :http://www.ruvzmartin.sk/hv/ambulant..._%20predaj.pdf
    Dá sa rozbehnúť takéto podnikanie, len musíš mať schválený stánok s trvalým stanovišťom , alebo pojazdný prenosný stánok hygienou. Riešenie s vodou je v priloženom linku.

    Tweety je offline (nepripojený) Tweety

    Tweety
    Najfundovanejšie odpovede dostaneš priamo na hygiene, tak sa poinformuj, keď ti tu laické odpovede nevyhovujú. Aj tak sa budeš musieť na nich obrátiť. Bez ich schválenia nemôžeš nič také prevádzkovať.
    3 komentáre - rozbaľ     zbaliť
    LenkaLenkova Dakujem Tweety, zijem v Londyne a chcem sa vratit na slovensko. Uz som zacala komunikaciou s Hygienou ale cakam na odpoved. Chcela som sa pripravit na rozne ine otazky preto som sa prihlasila sem a funguje to. Laice odpovede si velmi vazim pomahaju mi pripravit sa na odbornikov.
    Tweety ideš na to dobre, treba byť pripravený, u nás sú možno prísnejšie pravidlá ako v iných štátoch EÚ( našťastie) prajem ti, aby si všetko zvládla na jednotku
    LenkaLenkova Dakujem pekne
      zbaliť

    vicktor je offline (nepripojený) vicktor

    ja si myslim, ze normalny clovek (moja manzelka nie celkom suhlasi) ...viac vicktor
    Kde zijes?
    K niekolkym zamietavym odpovediam pisem skusenost: v BA pri Medickej zahrade stava zopar nakladacikov/karavanov z ktorych predavaju grilovane kurence, klobasy, placky, pivo, vino, ... Na tecucu vodu nie su napojene, mozno predajca ma vnutri sudok s vodou, ale zakaznici nemaju ziadnu vodu. Leda ak by postacoval ventil priamo v Medickej zahrade.
    A kolko je po meste sice nemobilnych obcerstveni, len cez okienko predavajucich pizzu, hot-dogy, kebaby - kde je voda pre zakaznikov?
    Naposledy upravil vicktor : 07.04.17 at 09:18 Dôvod: preklep
    korela Stánky na vianočných trhoch detto.
    10 komentáre - rozbaľ     zbaliť
    LenkaLenkova Ahoj Evus dakujem za reakciu...V podstate okrem umytia ruk, co by som chela zabezpecit antibakterialnym gelom na ruky,pripadne pouzitim gumenych rukavic, vodu nepotrebujem. Chcela by som predavat flaskove pivo, nalievat vino a jednoduche koktaily ktorych priprava by bola metodou “build-in” a to znamena ze priamo v pohari. Ovocie by bolo predkrajane a skladovane v chladiacom boxe. Pohare su jednorazove.
    LenkaLenkova V podstate okrem umytia ruk, co by som chela zabezpecit antibakterialnym gelom na ruky,pripadne pouzitim gumenych rukavic, vodu nepotrebujem. Chcela by som predavat flaskove pivo, nalievat vino a jednoduche koktaily ktorych priprava by bola metodou “build-in” a to znamena ze priamo v pohari. Ovocie by bolo predkrajane a skladovane v chladiacom boxe. Pohare su jednorazove.
    evuš ..ale vodu budú potrebovať zákazníci, hygiena to nedovolí, nakoľko budeš bez vody a tým pádom bez wc....
    LenkaLenkova drinky su do ruky bez sedenia (take-away) (popripade snad ak by bolo sedenie by sa dalo poriesit Toi-Toi-kami, ale ja neplanujem sedenie takze mi netreba wc?)
    willma čomu v slovku "nie" nebolo rozumieť?
    LenkaLenkova Pani Wilma, snazim sa najst sposob ako Ano. Nie bez vysvetlenia pre mna nieje odpoved. Netreba hned negativizovat, ak nemate chut na diskusiu tak ste na nespravnom mieste. Prajem krasny den
    arizona Aky negativizmus vidis? Su tu desiatky,ak nie viac prispevkov a debat,kde sa dozvies, ze bez VODY na beznu hygienu ti Hygiena prevadzku nepovoli...
    expeeert Ako potom fungujú pojazdní predavači kávy, napr. v Bratislave?
    korela Alebo aj vo vlakoch, na prírodných kúpaliskách, zmrzlinári (u nich konkr. riešenie WC)?
    vicktor Vo vlaku a na kupalisku voda predsa je.
    Ale pri hot-dogovych a kebabovych kioskoch po meste veru nie.
      zbaliť

    Chcem prevadzkovat mobilny bar, da sa to bez vody?

    Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

    Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.