Zavrieť

Porady

prevádzka/stánok v nákupnom centre

Dobrý deň.

Chcem sa spýtať ľudí, ktori majú skúsenosti s podnikaním. konkrétne tých ktori mali alebo majú prevádzku/stánok v nákupnom centre.

Rozmýšľam nad otvorením stánku s občerstvením (sladké waffle) v nákupnom stredisku. Nemám s tym žiadnu skúsenosť, takze pekne polopate keby mi niekto vedel vysvetliť ako to funguje a čo treba vybaviť. Áno viem zobrať si priestory do prenájmu treba a asi tam som skončila.

Som vďačná za každú jednu odpoveď.

Prajem pekný deň
Naposledy upravil ivka70 : 19.04.19 at 06:24 Dôvod: Ktori
misoft Ujo Gúgeľ má sviatky? A aké budú? Už hotové a balené, alebo home made vyrábané na mieste? Lebo od toho sa potom vyžadujú rôzne veci, povolenia, podmienky.
Téma je uzavretá.
Usporiadať podľa času

sosak je offline (nepripojený) sosak

sosak
Pri zriadení stánku rýchleho občerstvenia musíš byť odborne spôsobilá, potrebuješ hygienické minimum http://www.uspesne-podnikanie.sk/co-...enicke-minimum musíš byť zdravotne spôsobilá http://www.uspesne-podnikanie.sk/co-...potravinarstve .
Živnostenský list na voľnú živnosť, Poskytovanie služieb rýchleho občerstvenia v spojení s predajom na priamu konzumáciu .
Pred otvorením stánku schválenie priestorov Hygienou - Regionálny úrad verejného zdravotníctva podľa pôsobnosti, vypracované HACCP, rozbor pitnej vody používanej v stánku.

prevádzka/stánok v nákupnom centre

Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.