Zavrieť

Porady

Kto mávypracovať správu o výchovno vzdelávacej činnosti v MŠ ak nová riaditeľka nastúpi do funkcie až 1.9,?

Nová riaditeľka je vymenovaná do funkcie až od 1.9 kto má vypracovať správu o výchovno - vzdelávacej činnosti a kto ju má predložiť šk. rade a zriadovateľovi?
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
    Usporiadať podľa času
    6 komentáre - rozbaľ     zbaliť
    tima761 ale stará riaditeľka ostáva v pracovnom pomere ako učiteľka od1.9, len vo funkcii bude do 31.8,
    alaya1 Ved kto riadil skolu v danom obdobi ten tpo ma zrealizovat
    tima761 práve to je sporné, že v období /september)keď ma byť správa predložená školsk. rade a zriadovatelovi, na schválenie bude už vo funkcii nová riaditeľka ale správa ma obsahovať údaje za predchádzajúce obdobie, tak kto ju vlastne právne je povinný predložiť?
    misoft Zle si to vysvetľuješ. PREDLOŽIŤ neznamená, že je to musí vypracovať. Správa je za predchádzajúce obdobie - vypracuje ten, kto vtedy riadil, alebo kto je poverený riadením do určenej doby a nová LEN predloží túto správu.
    tima761 A je na to nejaký právny predpis,zákon,o ktorý sa môžem oprieť, pretože býv riaditeľka nie je ochotná spolupracovať,práve naopak (nezvláda prehru)a snaží sa bojkotovať akýkoľvek spoluprácu.
    alaya1 obrat sa na zriadovatela
      zbaliť

    avalik je offline (nepripojený) avalik

    avalik
    co hovori zakon? predklada riaditel? ci predklada byvaly riaditel? ... kde vidis spor?... vo vyhlaske mas strukruru aj obsah, mas pedag. zamestnancov, ktori ti podklady pripravia (staci zadat ulohu a urcit termin - bezna riadiaca praca) ... to je problem potom napisat spravu? mas dokonca moznost, konzultovat s byvalou riaditelkou, ktora ti ostava na skole
    tima761 Práve tam je ten problém že okrem bývalej riaditeľky ,ktorá mimochodom nie je ochotná spolupracovať,avizovala PN,iní pedagóg.zamestnanci tam nie sú dokonca žiadne podklady,býv.riaditelka všetko zlikvidovala.
    avalik no tak bude sprava z informacii, ktore budu k dispozicii, a uvedie sa to aj v sprave, ... do SP sa da dat aj podnet na presetrenie, ze ide o ucelovu PN

    olio je offline (nepripojený) olio

    olio
    ...90 % správy o VVČ je výstupom z informačného systému školy, kde je štruktúra správy a je jednoducho editovateľná (dajú sa vkladať texty, tabuľky a pod.). Tých 10 % tam treba vložiť zo správ predmetových komisií, alebo metodických združení (ctrl+c -> ctrl+v)...správa sa tvorí v septembri za predchádzajúci školský rok a predkladá ju riaditeľ školy, ale to neznamená, že ju musí vypracovať on sám
    tima761 Ide o jednotriednu MŠ v obci, kde je jediným zamestnancom riaditeľka a učiteĺka/bývala riaditeľka/, ktorá je na PN a nespolupracuje:-)

    Kto mávypracovať správu o výchovno vzdelávacej činnosti v MŠ ak nová riaditeľka nastúpi do funkcie až 1.9,?

    Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

    Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.