Zavrieť

Porady

Ako spojazdnit 3l splachovanie na WC

Uz si neviem rady s tymto. mame WC Cersanit https://www.merkurymarket.sk/vrobok/...ey-,29244.html Je tam tlacidlo na plne splachovanie 6l a polovicne 3l. Problem je, ze aj po stlaceni mensieho tlacidla splachuje rovnako 6l ako po stlaceni vacsieho tlacidla. Navod k tomu nie je, na nete som nasiel jeden nakres, no moc mi to nepomohlo. Je tam take tiahlo s drazkami, ktore ked zakvacim na poslednu drazku, tak sa neda splachnut nadrz ani velkym tlacidlom. Ked zakvacim tiahlo o jednu drazku vyssie, tak obe tlacidla splachuju rovnako 6l. Ten modry plavak vpravo som posuval aj vyssie aj nizsie, podla toho nakresu by to malo mat vplyv na mnozstvo splachnutej vody MENSIEHO tlacidla, avsak neviem v akej polohe to ma byt a nejak nevidim ziadnu zmenu.

Vie niekto poradit, pripadne ma niekto podobny typ splachovaca?

Dakujem
Naposledy upravil Wotan : 02.01.23 at 18:15
IMG_20221230_123254.jpg  
IMG_20221230_123236.jpg  
wc.png  
1/1
3 komentárov     zbaliť
buchač Uz si neviem rady s tymto.

Naposledy upravil Wotan : Dnes at 19:15
=====================
Myslíš, že keď budeš akože upravovať otázku, tak ti niekto pomôže poradí ?
Nemám ten dojem, že na stránke účtovníkov nájdeš vodára. Lebo v tomto ti pomôže iba on a to len u teba doma...a teda nie cez net.
Wotan dik za super radu. Boli tu uz aj ine veci, siroko daleko co nemali paru o uctovnictve. Navyse moja otazka je v sekcii Domacnost. Ak by to bola len stranka o uctovnictve, naco by vytvorili kategorie Domacnost, zvierata, zahrada??? Ak nevies poradit, nechapem, naco je dobry tvoj koment
buchač Wotan (Dnes 21:29) dik za super radu. Boli tu uz aj ine veci, siroko daleko co nemali paru o uctovnictve. Navyse moja otazka je v sekcii Domacnost. Ak by to bola len stranka o uctovnictve, naco by vytvorili kategorie Domacnost, zvierata, zahrada??? Ak nevies poradit, nechapem, naco je dobry tvoj koment
===================
Ako spomínaš, tak to bol koment a nie rada...aj keď to v podstate bola rada.
Že nechápeš, to ja už neovlyvním. Ale ako som si pozrel v profile, tak si webdeveloper, čiže nejaký ITák...a hentí sú zvyčajne ľaví až do het.
Ale na druhej strane ITaci majú nadštandartné príjmy, takže by si si mohol dovoliť zavolať vodára.

Domácnosť - zvieratá, záhrada a podobne ? Aj účtovníci majú zvieratá, majú aj záhrady, chodia do lesa, atď...ale málokto z nich sa šprtá vo WC.
Účtovníci majú tiež počítače a keď sa im niečo pokazí, tak idú s mašinou do servisu (alebo si servismana zavolajú) a nehľadajú pomoc na nete.
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
    Usporiadať podľa času

    jelalim je offline (nepripojený) jelalim

    jelalim
    Chcelo by to rozobrat nadrzku a pozriet co tam vlastne je. Samotne tlacitko, ked das prec, obvykle hned pod nim je stelovatko (na tenky plochy sktrutkovac) na objem splachnutia.
    Wotan pridal som k mojej otazke este fotky toho mechanizmu. Jedine co tam viem nastavit je ta drazka toho tiahla vlavo a potom vysku toho modreho plavaka vpravo. Teraz je plavak celkom hore, ale musi byt vo vode, aj tak stahuje rovnako aj male tlacidlo aj velke.

    Ako spojazdnit 3l splachovanie na WC

    Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

    Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.