kaplanka Aj môj manžel pracuje ako kamionista a chodí na niekedy na 7 až 10 dní von. V kamióne má mrazničku ,takže ja hotové jedlo nezávaram,/aj keď možno to skúsim/ ale hotové jedlo mu zmrazím do tých praktických umelých dóz z vrchnáčikom a hotovo.Takto napr. zamrazím masovú polievku aj so slížikmi a mäsom,kapustovú polievku s údeným mäskom,maďarský guláš s hotovými haluškami,ktoré mu tam pridám,mrazím aj obyčajné halušky.Manžel si potom spraví praženicu rozmrazí hotové halušky a obed je hotový.Takisto mrazím aj fazuľový guláš, kotlíkový guláš,ale aj hotové vysmážané rezne alebo fašírky či kura.Manžel si dorobí len ryžu v sáčkoch a obed je hotový.Takisto aj segedínsky guláš a knedľu.A napr. som zamrazila aj penovú tortu na ktorej si pochutil a bola ako čerstvá.To všetko sa dá ,a je to dobré.Samozrejme,že to nemôžeš mraziť doma dlho.Takisto si takto mrazím aj na dovolenku.Vlani sme boli na gréckom Zakyntose busom a mnohé z tohto som mali v cestovnej chladničke, a keďže jedlo bolo hlboko zmrazené ,vydržalo nám celé 30 hodinovú cestu.Vôbec sa to nerozmrazilo, a na keď sme boli na mieste dovolenky v apartmáne sme mali chladničku s výparníkom,tam sa nám to v pohode zmestilo a ušetrili sme ako 4-členná rodina kopu peňazí za jedlo ,a zato sme si požičali na 3 dni auto a pochodili celý ostrov.
Takže aj tak še dá....