marulik to Zdenka
tak som to bola pozrieť a je to padnuté
neva budem skusat dalej
Asi Ti to urobilo to čerstvé droždie. Ja som tuším vtedy, keď sa mi to stalo, tiež dala čerstvé, už je to dávnejšie. Odvtedy používam do pekárničky len sušené, modré s lastovičkou z Kauflandu, podľa rád skorších pekárok
Skúšaj, sama prídeš na to, čo ktorý koláčik či chlebík potrebuje. Ja pekávam zatiaľ len chlebík, alebo pekárničku používam na miesenie, v lete som varila aj džem.
To udržiavanie teploty nepoužívam, akonáhle ukončí pečenie, vypnem, nádobku vytiahnem, nechám 10 min. chlebík vo vaničke zakrytý utierkou, až potom vyberiem. Horúci trošku potriem vodou s kvapkou oleja, zabalím do utierky a dám na stojan vychladnúť.