Zavrieť

Porady

cirkevne spolocenstvo milost

Zdravim. Chcem sa opytat, či dakto pozna cirkevne spoločenstvo Milost. Mam jednu pribuznu, ktpra tam prestupila z evanielickej cirkvy. Je nejaka čudna. Predtym nas chodila pozerat, teraz ovela menej. Nebola takmer rok. a to nebyvame daleko od seba. Počul niekto o tomto spoločenstve, je to pravda, ze davaju na sedeniach nejake milodary ? dakujem
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
    Usporiadať podľa času

    Roli777 je offline (nepripojený) Roli777

    Božie dieťa Roli777
    Je to normálne kresťanské spoločenstvo charizmatického hnutia do ktorého patrím už 14.rokov.Skúste si prečítať bibliu hlavne Nový Zákon a potom uvidíte,že to nieje žiadne sekta.Radšej budete slúžiť diablovy tohoto sveta ako Bohu?Kto uverí a pokrstí sa bude spasený on i celý jeho dom,ale kto neuverí v jednorodeného Božieho Syna bude odsúdený.Vôbec nie sme v tranze,ale svätý duch v nás pracuje a sme normálny ľudia zdraví štastný veselí a slobodný.Mne táto viera veľmi pomohla a ako som pred 14.rokmi uveril v Pána,bol som okamžite oslobodený od závislostí na drogách,alkohole a fajčení.Predtým som nemal peniaze a teraz mám.Vďaka Bohu.

    Danina je offline (nepripojený) Danina

    Danina
    Dobrý deň, počula som o tom aj ja, chodí tam kamarátka, ak sú to oni, tak majú nejaký zbor, že vraj to prišlo k nám z Maďarska, tiež by som o tom chcela niečo bližšie vedieť. Ale pravdu povediac považujem to za sektu. Neviem čo si o tom mám myslieť, možno im ubližujem.

    roman29 je offline (nepripojený) roman29

    roman29


    bol som raz na ich zhromazdeni zo zvedavosti, takze mozem povedat ze je to v podstate to iste co je v tom dokumente (to je len tzv. trailer na tom youtube z toho filmu)

    myslim ze postaci na urobenie si nazoru.
    v podstate oni beru bibliu fundamentalne, cize vsetko to co je popisane v biblii, zazraky, zazracne uzdravenia, zmrtvychvstania ... tak proste veria ze sa to stale deje. Budu to tvrdit (hoci asi nikto z nich nic take na vlastne oci nevidel). Ale davova psychoza je mocna. Dostanu sa na tych zhromazdeniach do tranzu (oni tvrdia ze to posobi duch svaty), no a proste v takom stadiu clovek uveri vsetkemu co mu vsugeruju.
    Tak to vidim ja.
    Ako vravim, nie je to info typu "jedna babka povedala", poznam nejakych ludi odtial a bol som osobne na ich zhromazdeni. Raz mi stacilo

    Andrej" je offline (nepripojený) Andrej"

    Andrej"
    Vypracovaný znalecký posudok na činnosť Kresťanských spoločenstiev Mgr. Františkom Fojtíkom (znalec v oblasti religionistiky, ekleziológie, siekt a nových náboženských hnutí):
    http://www.milost.sk/news/clanok/odb...stanske-spoloc

    Wikipédia o Kresťanskom spoločenstve Milosť:
    https://sk.wikipedia.org/wiki/Kres%C...vo_Milos%C5%A5

    cirkevne spolocenstvo milost

    Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

    Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.