Zavrieť

Porady

Ako na jemné vlasy + lesk

Chcela by som sa spýtať, ako si upravujete vlasy, aby dobre vyzerali. Mám velmi jemné vlasy a vyzerajú ako slama. Novovyrastajúce vlásky mi večne trčia z hlavy a nedá sa to poriadne prihladiť ani lakom. Ako to robíte, čo máte také krásne vlasy v pramienkoch?

Plus ďalšia vec čo by ma zaujímala, ako dosiahnuť lesk na vlasoch? Ja som vyskúšala už nejaké prípravky z reklamy a výsledok nulový. Raz som si kúpila aj špeciálnu farbu pre vysoký lesk vlasov, modelka na obrázku mala nádherne lesklé vlasy a ja som po aplikovaní vyzerala úplne rovnako ako predtým. Žiaden lesk.
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
    Usporiadať podľa času

    Ejkabejka je offline (nepripojený) Ejkabejka

    momentalne zena v domacnosti ...viac Ejkabejka
    Leskle vlasy sa daju dosiahnut hlavne zdravou stravou a castymi zabalmi napriklad z olivoveho oleja,citrona a zltka,ale ajroznymi inymi.a tiez nepouzivat lacne farby na vlasy blond odtienov, skor trocha tmavsimi, nie vysvetlenymi, lebo tym vlasy stracaju na vlhkosti a su suche a lamave.pouzivat sampony na objem a po umyti si treba naniest mlieko ktore chrani vlasy pred susenim a zehlenim.vlasy potom treba velkou kefou trocha presusit,dat zopar velkych nataciek na 20 minut a nakoniec ich vyzehlit kvalitnou zehlickou na vlasy. potom dosiahnes lesk vlasov, novonarastajuce vlasky prilahnu k ostatnym. nakoniec si daj na prsty krem na vlasy, alebo prostriedok na lesk a jemne si prejdi vlasy rukami. na zaver ich este prelakuj tiez len jemne, lakom na objem. vysledok by mal byt zretelny.Z vlastnej skusenosti.Eva

    eskaa je offline (nepripojený) eskaa

    eskaa
    tie vyrastajuce vlasy mam aj ja... pouzivam na to vosk na vlasy, rozotriem ho na vsetky prsty a jemne prejdem po vlasoch.. niekedy predtym pouzivam zehlicku na vlasy, ale pred zehlenim si nanasam specialny sprej "iron spray" na ochranu vlasov od Wella..

    maryann je offline (nepripojený) maryann

    maryann
    Kočky, aj ja mám podobný problém. Viete niečo poradiť aj na to, keď si vlasy vyžehlím, trochu zalakujem a keď vyjdem von, stačí že silnejšie zafúka alebo je vlhko a po žehlení nie je ani stopa. Vlasy sú rozlietané na všetky strany a robia si, čo chcú. Máte niekto podobný problém?

    betyna8 je offline (nepripojený) betyna8

    betyna8
    Ja som uz odskusala snad vsetky znacky samponov a vlasovej kozmetiky, z drogerky a aj kvalitne z lekarne.Dobre skusenosti som mala so samponom FITOVAL ale pri dlhodobom pouzivani mi zacali z neho lupiny.
    Teraz pouzivam druhy mesiac obycajny sampon z Dm drogerky/balea/na jemne vlasy + penove tuzidlo od welly ked ich vyfenujem maju objem aj lesk,dokonca sa prestali mastit.Viem,ze je to dost individualne,ale mne je momentalne najlepsie.No a denne papam zinok .

    pasuliatko je offline (nepripojený) pasuliatko

    cholerický drak s váhavým srdcom alebo váhavý drak s cholerickým srdcom.... ?????? ...viac pasuliatko
    ako vždy odporúčam Fructis šampón a kondicionér, ja ked si farbím vlasy ich mám vždy pekné a lesklé, treba si nájsť správnu farbu na vlasy

    Martina-BA je offline (nepripojený) Martina-BA

    Martina-BA
    Na krasne vlasy je nevyhnutny dostatocny prisun zinku, selenu a B-vitaminov.
    Nedavno som citala celkom dobry clanok o tom - Ake potraviny miluju krasne a leskle vlasy. Koho zaujima tato problematika z vyzivoveho hladiska, docita sa prakticke informacie, comu sa vyhnut a co pridat. Treba zabudnut na bagety, napolitanky a dopriat vlasom regeneraciu zvnutra organizmu.

    Ako na jemné vlasy + lesk

    Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

    Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.