Zavrieť

Porady

Prepocet a zvysenie poistneho k poistnemu produktu UDP-K od Prvej Cesko-Slovenskej P.

Zdravim,

mam taky problem, mam kapitalovu zivotnu poistku na 20 rokov od Prvej Cesko-Slovenskej Poistovne, s tym ze 15 rokov sa plati, dalsich 5 rokov sa caka a po uplnynuti tychto 5 rokov sa ma vyplatit dohodnuta suma. Zmluva bola zalozena este v roku 1998 a po 10 rokoch platenia poistky mi prisiel teraz list v ktorom mi poistovna navrhuje 3 riesenia tejto poistky:

a) Mesacna splatka sa mi nebude zvysovat ale poistovna podla svojich postupov uplatni zmenu krytia a vyplatnej sumy v pripade dozitia
b) Budem suhlasit s prepoctom splatky s tym ze po prepocitani mi poslu info o novej vyske splatky a ak nebudem suhlasit, tak moja zmluva zanikne
c) Suhlasim so zanikom mojej zmluvy

Samozrejme treba zaslat list tak aby ho uz 10.5. 2008 mali inak suhlasim s bodom c)

Chcem sa opytat ci niekto mal alebo riesil podobny problem a ci sa neda nejako branit proti takymto praktikam. Ved to uz potom nema ani zmysel uzatvarat zmluvy, ak sa takto jednostranne a neadekvatne mozu menit.

V prilohe posielam cele znenie listu.

Za akukolvek radu dakujem.
Naposledy upravil Ajven : 07.05.08 at 17:28
rrrrrr rrrrrr

rrrrrr je offline (nepripojený) rrrrrr

Macko ďakujem ti za tvoj príspevok, to čo si spravil. Podporil si asi dar z nebies s tým čo mi priam prišlo.Zlaté Papradno.

Ešte raz díky a neboj sa tebe to nepoviem poviem to len druhej strane za toto si môžeš sám nemaš si hnevať klientov ktorý na teba kašľú.
0 0
rrrrrr rrrrrr

rrrrrr je offline (nepripojený) rrrrrr

Macko zlá správa zhodli sme sa že najlepšie bude ak sa bude hrkútať potajomky všetko čo sme chceli máme. Ty sa to dozvieš teraz ako posledný. Takže vypisuj si tu čo chceš my vieme a ty si mysli.Máme všetko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!Viac nám netreba.Dobre sa priprav na TN. A rampajko nezabudni potvrdiť pravosť v sobotu.Ja len tak aby sa Slovensko opäť nesmialo potichu.
0 0
macko555 macko555

macko555 je offline (nepripojený) macko555

Rrrrrromanko, aby nedoslo k omylu. s tebou nikto nekomunikuje pretoze nemas ako poradit. Tvoje bludy skor poskodzuju ostatnych
komunikujes tak maximalne s Petrikom, ktory ku tvojim halucinogenom pripisal 4 riadky a poslal ich na sud. A to ze tu hras nejaku hru s Papradnom je trapne. Je jasne ze take bludy nedokaze vyprodukovat hocikto a v case ked si vyvolaval do poistovne sii tu o tom vypisoval na porade. A ty ze nebudes uz nic pisat? no bolo na case, len si skodil a ziadnu info si sem nikdy nedal. Len to tvoje povestne "100% vyhra". Opakujem....tn si uz prehral a na tu dovolenku nepojdes este 10 rokov.
0 0
macko555 macko555

macko555 je offline (nepripojený) macko555

Pre informáciu pripájam opäť dokumente, ktoré sú neželané pre skupinu okolo p. Petríka. Dokumentujú ako komunikujú niektorí klienti, napr. RRRR so súdom a to, že vaša právnička je za horami dolami. Povodne boli vymazané, hoci sú anonymizované a nič neporušujú.
List_sudu.jpg  
Vypoved_plnej_moci_.jpg  
1/1
0 0
rrrrrr rrrrrr

rrrrrr je offline (nepripojený) rrrrrr

Takže macko zrejme rýpeš do osieho hniezda čo mi zjavne vyhovuje.
Odkaz z papradného.
Jednobunečné mozgové bunky macko vs rampaj prečo tam nedáte aj prvú stranu tohto odvolania,resp. Uznesenia kde vám súdy otrepali vaše nezmysli o gebuľu, vyberáte si len to čo vyhovuje vám. Ked ste taký dobrý a máte pravdu prečo ste mi za rok a pol nevymôhli exekúciu asi preto že to nemáte v hlave v poriadku a chcete nemožné. Prečo sa tak prosíkate práve vy v odvolaní a ako malotrapný tam pridáte nejaké troje uznesenia aj to za rok 2009 kde ste exekúciu vymôhli aj to keď sa klient blbo odvolal. Zmluvu máte postavenú typu ja som boh a ty si hovno a nakoniec to dopadne že hovno sa stane bohom a boh hovnom. Keď máte pravdu prečo ste mi exekúciu nevymôhli. Asi preto lebo nič neviete. A posledná otázka pre bunku chceš začiatkom roka kontrolu z NBS kde si my nevyhovel v odkúpnej hodnote ale si mi zmluvu zrušil až o rok. NBS sa rada pozrie na ten preplatok čo si mi poslal ako aj na to podľa čoho si postupoval keď ti to trvalo rok.A bod dva bol na vedomie ministerstva spravodlivosti tak neprepisuj
Naposledy upravil rrrrrr : 30.10.10 at 16:19
0 0
macko555 macko555

macko555 je offline (nepripojený) macko555

Rrrr je dobre ze posuvas debatu do akademickej roviny.dakujem. Tvoje porovnanie boha s hovnom je skutocne na urovni. tiez ocenujem ako sa vysporiadavas s nervovym kolapsom, ktory si zazil potom ako si si precital po sebe to, co si naposielal na sudy. Nuz ja to chapem. Nedostatok dovolenky sa na tebe prejavuje uz teraz. A ked budes vybavovat pokutu v nbs nezabudni aj na to osobne pokarhanie od obamu. A taktiez davaj pozor aby si presne vedel kedy pises ako rrrr a kedy ako rrrromanko. a to co sem zavesim je moja vec. Ked mas nieco ine zaves to ty. Ale ty nic nemas a dokonca ta vzhladom na tvoj stav ignoruju aj poradaci a len z lutosti ti nedavaju minusky.
Prijemnu a pokojnu dovolenku v malebnom Papradne. Posli pohladnicu s morskymi utesmi a zeves aj fotky jak jazdis
na tavach.

A este raz opakujem, sud v tn si prehral, len sa to k tebe nedostalo. Kamarat petrik ti to nepovie ani ked to budu vediet vrabce v australii.
Naposledy upravil macko555 : 29.10.10 at 21:45
0 0
rrrrrr rrrrrr

rrrrrr je offline (nepripojený) rrrrrr

Tak kde je bod 1 v tramtárii to ti môžem povedať aj ja len z pohľadu.
0 0
macko555 macko555

macko555 je offline (nepripojený) macko555

rrrrrr Pozri príspevok
Tak kde je bod 1 v tramtárii to ti môžem povedať aj ja len z pohľadu.
Bod 1 sem vešať nemôžem, pretože by to porušilo pravidla porady. A ak mám infomácie správne tak za ten bod 1 už ide trestné oznámenie. Takže nemôžem sem vešať veci, z ktorých hrozí paragraf a sú nepravdive. Ten bod 2 je viacmenej neškodný a dokumentuje spôsob komunikácie.

A vieš čo RRR. Píš si čo chceš. Ja na teba už nemôžem reagovať. Potom mám z toho zlý pocit, že reagujem ako reagujem. Každý človek je taký aký je a nemôže za to. Takže píš si čo chceš, keď si presvedčený, že ti to pomože a ja sa k tomu vyjadrovať nebudem, pretože to aj tak nijak neovplyvní ďalší vývoj situácie. A zbytočne tu spamujeme forum. Takže všetko dobré a nech to dopadne ako to dopadne. Maj sa.
0 0
rrrrrr rrrrrr

rrrrrr je offline (nepripojený) rrrrrr

Odkaz z papradného:

Macko ja nič neposúvam to ty si radšej skľudni tvojeho trojskeho koňa a nech sa tu nevyhráža degraduje tvoju spoločnosť pred novými klientami a aj tak tu zbytočne zastrašuje že baci baci je TN Áno je no najskôr by musel on potvrdiť že rampaj je on čo by nemalo dobré dôsledky len pre neho prečo
Nemenovaná spoločnosť ne Scheyselských ostrovoch zastrašuje slabé články aby zaplatili lebo preukáže že v čase pripojenia sa zaregistrovali. Druhá strana znie áno preukáže že v tom čase boli na internete no nepreukáže že to boli oni. Daj si do google ako zmeniť IP adresu a to ťa vyvedie zmiery za päť sekúnd môžem byť ktokoľvek z niektorých účastníkov pripojenia na celom svete.Vezmime to takto na súde dokážu že som bol v tom čase na internete no ja si vypýtam notebook od kohokoľvek a za 5 minút aj so sťahovaním som na jeho nooteboku zasa ja.Odkaz na tie dobré nedám môhli by degradovať oplzlými rečami poradu a nieje to návod niektoré sa vystopovať dajú takže pozor.Chcel som len naznačiť že vo svete internetu aj keď si niekto myslí a nevie nieje nikdy nič na 100%. Druhá vec ja viem macko že sleduješ všetky reakcie na všetkých stránkach to pre teba je to že vieš čo sa píše To proti tebe je že si podporil zlú reklamu pre tvoju spoločnosť.Prečo vezmime si google ten berie na vedomie počet klikov a tie sa dostávajú do popredia macko ja viem čo hovorím, keďže vlastním stránky a ty to vieš.Druhá vec je že aj zlá reklama je reklama len to má určité hranice, ktoré tvoj kôň posúva za hranicu kde si klient povie tak ja s tým nič nechcem a klient hľadá inde. To že tu niekto čerpal námety z mojich príspevkov to ma netrápi pokiaľ je to v tvoj neprospech a nemalo by to trápiť ani teba.
A ak si taký macher poznáš moju adresu zastav sa?
Môhli by sme podebatovať kto má pravdu a kto viac a toho koňa nechaj doma lebo asi by som sa neudržal.
Naposledy upravil rrrrrr : 30.10.10 at 16:18
0 0
rrrrrr rrrrrr

rrrrrr je offline (nepripojený) rrrrrr

Macko ty si ma vyprovokoval pokiaľ chceš pokoj musím mať aj ja.
Takže sa maj reagovať takisto nebudem.
0 0
exkalibur exkalibur

exkalibur je offline (nepripojený) exkalibur

rrrrr,a čo tak vyjadrenia ako subvenčný podvodník atď už strácam prehľad nad zalohovanými screnmi.A Maaarek (keďže ste tu takí familiárni)prepáč,že som vám skočil do akademickej debaty, nevydržal som.Už sa to fakt nestane.Píš ďalej s rozvahou a hlavne rozumne.Kupil som si POP-CORN a sedím s ostatnými v hladisku,takže som duchom pri tebe,keď mi to čas dovolí.
0 0
macko555 macko555

macko555 je offline (nepripojený) macko555

Niektorí fešáci tu tie príspevky tak premazávajú, ze ked sem niekto príde po dvoch dnoch, tak nevie kto komu čo písal a čo tým myslel. A pritom 99% vymazaného nič neporušilo. Príjemný den.
0 0
exkalibur exkalibur

exkalibur je offline (nepripojený) exkalibur

ak si niečo nezachytil môžem pomôcť-daj deň,aj stranky ASU mam kamoša ten to vie.Mam tu zopar tipov,ale nejak ich sem neviem zavesiť zatial.UŽ
Naposledy upravil exkalibur : 03.11.10 at 22:21
dumkopf.jpg  
lokationslobody zvierat.jpg  
1/1
0 0
janusa1977 janusa1977

janusa1977 je offline (nepripojený) janusa1977

Ahojte,

je tu niekto kto už má nejaké výsledky zo sporu s Rapid Life?
0 0
macko555 macko555

macko555 je offline (nepripojený) macko555

janusa1977 Pozri príspevok
Ahojte,

je tu niekto kto už má nejaké výsledky zo sporu s Rapid Life?
Dobrý den, januša,
vidím, že s odpoveďami sa roztrhlo vrece....
aké výsledky máš na mysli? tie exekúcie o ktorých ti tu nikto nenapíše???

Keď už tu nie je vôla informovať, pretože ide len o zlé správy, tak si dovolím ja jednou vetou:
"Výsledok je taký, že neexistuje žiadne rozhodnutie súdu, na základe ktorého by mal RL zaplatiť klientovi nejaké nároky a pod."

A súd v TN zatiaľ nevytýčil po roku a 7 mesiacoch pojednávanie. Ani to tak skoro nebude - vzhľadom na úkony, ktoré sa tam stále nabaluju. Zásobuje ich aj AUS nezmyslami, ktoré musí sudkyna riešit a nemôže študovať spis.

Kto vyhrá, nevyhrá, zaplatí, nezaplatí, oklamal, neoklamal, uviedol do omylu, podpísal, nepodpísal - sú len jalové reči okolo. Súdy rozhodnú.

Príjemný den.
0 0
janusa1977 janusa1977

janusa1977 je offline (nepripojený) janusa1977

budem len krátko reagovať....ja som nič nepodpísala a aj tak mi poistku zrušili, nevidím na to dôvod a nemala som na mysli súd TN. A prečo nikto neodpovedal? Myslím preto, že tu takí ako ty zneprehľadnili túto tému a reagujete aj keď sa Vás nikto nič nepýta....
0 0
macko555 macko555

macko555 je offline (nepripojený) macko555

janusa1977 Pozri príspevok
budem len krátko reagovať....ja som nič nepodpísala a aj tak mi poistku zrušili, nevidím na to dôvod a nemala som na mysli súd TN. A prečo nikto neodpovedal? Myslím preto, že tu takí ako ty zneprehľadnili túto tému a reagujete aj keď sa Vás nikto nič nepýta....
Vieš čo drahá Januša,
aká otázka, taká odpoveď. Mala si upresniť o čo ti ide.
A mám pocit ze som zareagoval na otázku, ked sa vsetci tí, co nereagujú vôbec a túto tému sprahľadnujú neozvali a vykaslali sa na teba.
Takze nedávaj otázky, ked ti je všetko jasné a nechceš odpoveď.

nabudúce napíš otázku aké bude zajtra počasie a niekto ti odpovie, že okolo -3. Na druhý den ho pošli do péčka, že to tu zneprehľadňuje pretože ty aj tak bývaš v Riu a tam bude +25, veď si pozerala predpoveď.

Či si myslela TN, alebo niečo iné platí to, čo som napísal. Ak sa súdiš, čakaj na verdikt. Ak sa nesúdiš, tak čakaj, že to za teba vybavia iní, prípadne si zvol svoj variant riešenia. V 33 rokoch uz hádam vies ako to na svete chodí.

A uvažuješ logicky, určite tu nikto neodpovedal preto, lebo je to tu zneprehľadnené. Tvoja otázka tam svietila neprehľadne týzdeň a každý kto sem prišiel ju videl. Otázka bola taká všeobecná a jasná, že by na nu vedel odpovedať každý z prítomných bez poznania toho, čo bolo napísané rok dozadu. Lenže akosi nie je čo napísať.
Naposledy upravil macko555 : 29.11.10 at 15:21
0 1
janusa1977 janusa1977

janusa1977 je offline (nepripojený) janusa1977

Drahý macko,

nerob si starosti, odpoveď som dostala cez SS...
0 0
macko555 macko555

macko555 je offline (nepripojený) macko555

Tak to je potom vsetko v poriadku. Jarecko, ktorý tu vsetko maze a dalsi jeho kamosi ti radi poradia, ako sa dostat do finančných problémov.
0 1
janusa1977 janusa1977

janusa1977 je offline (nepripojený) janusa1977

Hlavne že ty vieš ako to chodí v 31 rokoch.....pán rapiďák z KE. A už prosím neodpisuj.....
0 0
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať