Zavrieť

Porady

Dobrá mascara?

Slecny a damy potrebovala by som poradit pri kupe spirali. V drogeriach je ich nepreberne mnozstvo a ja by som potrebovala nieco extra specialne pre zvodny pohlad. Viete mi dobre poradit popripade vase skusenosti ake pouzivate. Dakujem
Usporiadat
lubka80 lubka80

lubka80 je offline (nepripojený) lubka80

som mamička dvoch krásnych detí,dcérky a synčeka ...viac
funny221-ja pouzivam spiralu LOREAL-Double Extension,som s nou velmi spokojna.Z jednej strany je biela-vyzivujúca,z druhej je cierna.Ja nemam mihalnice moc velke,ale po tejto spirale su vyborne.
0 0
petrusa87 petrusa87

petrusa87 je offline (nepripojený) petrusa87

práve som si kúpila od Miss sporty v zelenej tube, hneď sa mi zapáčila. Konečne mám super vytočené a zhustené mihalnice, inak ma príroda obdarila krátkymi a riedkymi..Môžem odporučiť a za tie prachy :-)
0 0
Helik3 Helik3

Helik3 je offline (nepripojený) Helik3

Aka som,taka som.Som jednoducho zena.Ked sa mi zachce smiat,smejem sa pojasena... ...viac
Ahoj,
tak ja už som vyskúšala od svojich asi 14tich rokov veľké množstvo špirál. a začínala som práve Miss sportkami, Avonmi, Oriflámami, a .....
nič.
Odvtedy si kupujem len značky ako L´oreal, Astor, Rimmel alebo Maybelline.
Ale vždy len so zahnutou kefkou. Len s tou si dokážem urobiť krásne oddelené, husté a dlhé riasy.
Teraz mám momentálne Rimmelku s kefkou na 3D objem na jednej strane, a so zahnutou kefkou na predĺženie, na druhej strane.
0 0
pepsikola pepsikola

pepsikola je offline (nepripojený) pepsikola

ja som zo zvedavosti presedlala z drahých špirál na tie lacnejšie /miss sporty a she/ nakoľko som počula dobré referencie. Takže miss sporty tá nová tlstá čierna je výborná, riasy dlhé, lahučko sa nanáša ale čo je pre mňa mínus dosť ťažko sa odličuje vodou-odličovacie mlieka nepoužívam, tak som ešte skúsila She z DM-ky a myslím že pri nej dooosť dlho ostanem: riasy sú krásne dlhé, vytočené celý deň, nežmolí sa a neolupuje a mám aj tú obojstrannú XXL carbon black a tiež super tá je výraznejšie čierna len s ňou treba opatrne lebo ked clovek spraví vačší nános tak to vyzerá ako umelé riasy a výborne sa odličujú aj len s teplou vodou, som fakt spokojná
0 0
Petra_33 Petra_33

Petra_33 je offline (nepripojený) Petra_33

Super je Irresestible Intensity od GOSH. Zhustuje, nelepi, netvori hrudky a rychlo uschne, takze sa mi neotlaci na vieckach. A ma taku fajn kefku, ktorou sa daju mihalnice dobre vytacat.

Akurat ze tuto znacku napriklad v DMke nemaju - ja ju kupujem vo Fann parfumerii.
0 0
AntekaK AntekaK

AntekaK je offline (nepripojený) AntekaK

petrusa87 Pozri príspevok
práve som si kúpila od Miss sporty v zelenej tube, hneď sa mi zapáčila. Konečne mám super vytočené a zhustené mihalnice, inak ma príroda obdarila krátkymi a riedkymi..Môžem odporučiť a za tie prachy :-)
Myslíš túto?

http://www.coty.sk/dekorativna-kozme...udio-lash-8-ml
0 0

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať